Bold & Beautiful: Quinns bekentenis leidt tot Katie. Carter Triangle, Bill Alliance


Als ze schoon wordt, kan de sieradenontwerper naar buiten kijken … en haar in een onheilige alliantie brengen.

Bold & Beautiful’s Eric en Quinn lijken elkaar – en hun huwelijk – te hebben verkozen boven Donna en Carter, maar zoals we heel goed weten, kan schijn bedriegen, vooral in soaps. Er is maar één draai in het verhaal nodig om alles te veranderen… en dat is misschien wel wat er gaat gebeuren.

Meer: Rena Sofer redt puppy met gebroken been

Quinn is niets anders dan een scherp waarnemer, en het zal haar niet ontgaan zijn zoals Katie naar Carter glimlachte in het ontwerpbureau toen ze ruzie maakten. De verafschuwde Logan lachte bijna om Quinns recente minnaar toen ze verklaarde dat Carter iemand verdiende die hem op de eerste plaats zou zetten.

Quinn, Katie, Carter B&B

Katie heeft Quinn zeker stof tot nadenken gegeven…

Met dat beeld in haar hoofd, en Katie die precies aangeeft hoe arrogant Quinn met Waltons gevoelens had gespeeld, draaft Quinn schijnbaar naar huis naar Eric en besluit een ‘ware bekentenis’ te doen.

Om te beperken wat ze op dit specifieke moment zou moeten toegeven, lijkt het waarschijnlijk dat Quinn zal bekennen nog steeds gevoelens voor Carter te hebben. of kom er maar achter dat hij bij hem op het hok was toen Eric haar eruit schopte en haar liefde aan hem hebben verklaard (en vice versa).

Eric, Quinn bekentenis B&B

Zal Quinns bekentenis de druppel zijn?

Hoe dan ook, Vet en mooi spoilers vertellen ons dat een verschuiving vindt plaats in het huwelijk van Eric en Quinn als gevolg van genoemde bekentenis. En nu Brooke Eric meedogenloos aanspoort om nog een keer naar een toekomst met Donna te kijken, denken we dat Quinn haar portret misschien weer inpakt.

Meer: Waarom Brooke’s huwelijk met Ridge zal ontrafelen?

Als dat het geval is, zal ze ongetwijfeld proberen zich te verzoenen met Carter, die misschien in de verleiding komt, maar haar waarschijnlijk zal afwijzen nu de dingen met Katie van de grond komen, en het paar op dezelfde pagina staat over wat ze willen een relatie zijn. Dus zal Quinn voor haar man moeten vechten – en het zal niet de eerste keer zijn dat ze met deze specifieke Logan in aanraking komt over een man – hoewel de laatste keer dat de man in kwestie Quinns zoon Wyatt was.

Katie, Wyatt, Quinn B&B

Katie en Quinn zijn al eerder verstrikt geraakt…

Dat brengt ons bij het ‘cahoots’-gedeelte van het verhaal, waar een andere ontevreden ex, die waarschijnlijk niet blij zal zijn met Katie’s interesse in Carter, in beeld komt. Quinns ex, Wyatts vader, niemand minder dan Dollar Bill Spencer. Wij kunnen gemakkelijk stel je voor dat Quinn en Bill met tegenzin beseffen dat het opportuun zou zijn om samen te werken om tussen Carter en Katie te komen. En zou dat ertoe kunnen leiden dat ze een beetje strategisch sesh in de slaapkamer gaan doen?! Weinigen zullen hun laatste rauwe ontmoeting met vliegende riemen en de zwaardhalsband vergeten, en… pfff.

Bill, Quinn seks B&B

Iemand zin in een herhaling van deze scene?

Denk je dat Quinn op weg is naar een driehoeksverhouding met Katie en Carter, en een alliantie met Bill? Laat ons je mening weten in het commentaargedeelte hieronder, maar kijk eerst terug op het leven en de tijden van Quinn Fuller in de fotogalerij hieronder.