Bold & Beautiful: Ridge en Brooke confronteren Quinn en Carter op de Loft


Op het hok wenste Carter dat hij achter Justin aan was gegaan. Quinn vraagt ​​zich af hoe hij daar binnen is gekomen. Carter maakt zich zorgen dat dit een ramp zal worden, aangezien Quinn zich voorstelt dat hij Ridge nu alles zou kunnen vertellen. Ze klaagt dat ze deze keuze niet hoefden te maken en maakt zich zorgen als ze Justin hebben bereikt. “Hij kan dit op een miljoen verschillende manieren verdraaien.” Carter zucht: “En geen van hen is goed.”

Meer: De Logan-zussen zitten in het oordeel

Bij Forrester Creations eist Ridge dat Justin hem vertelt of Quinn zijn vader verraadt of niet. Justin schrikt. Brooke voegt zich bij hen terwijl Ridge tegen Justin blaft om te beginnen met praten. Brooke verzekert Barber dat niets wat hij hen zou kunnen vertellen over Erics vrouw hen zou verbazen en adviseert: “Als je iets over Quinn te weten bent gekomen, moet je het ons vertellen.” Justin vertelt dat Quinn naar het strand reed. Ze parkeerde voor de deur, maar toen ze naar binnen ging, sloten ze de jaloezieën niet eens. Brooke gaapt, “Zij?” Justin vervolgt: “Ik heb ze samen gevangen. Ze ging naar Carter.’
Justin, Ridge, Brooke B&B

In het Forrester-huis herinnert Eric Katie eraan dat er niet over Quinn of relaties mag worden gesproken… hoewel hij moet toegeven dat hij enorm nieuwsgierig is naar die van haar. ‘Hoe gaat het met jou en Bill?’ Katie meldt dat ze alleen is sinds Will op kostschool zit en het zwaar was met Bill in de gevangenis. Ze klaagt dat hij zo roekeloos was. Ze probeerde Will te beschermen, maar het was veel voor een kind van die leeftijd. Eric vraagt ​​zich af of Katie nog wel een toekomst ziet bij Bill. Ze voelt zich soms gevangen in een eindeloze lus en theoretiseert dat ze door Will blijft vasthouden, hoewel veel van haar over haar gaat. Katie herinnert zich wie zij en Bill waren toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, voor Brooke, en voordat al die onzekerheden en twijfels binnenslopen. Eric zegt haar dat ze zich niet onzeker moet voelen. Katie veegt een traan weg, ze zal nooit echt kunnen vergeten dat de man van wie ze houdt zijn hart aan iemand anders heeft gegeven – ze heeft hem horen zeggen dat Brooke de liefde van zijn leven is. Eric heeft hem ook dingen over Katie horen zeggen. Ze vraagt ​​zich alleen af ​​of Bill, als ze de keuze had, voor haar zou kiezen. Verdient ze het niet om de liefde van iemands leven te zijn? “Ik wil niet de runner-up zijn.”

Meer: Katie’s nieuwe liefde?

Katie gaat verder over Bills frustrerende eigenschappen. Eric stelt vast dat ze niet het gevoel heeft ooit door Bill gehoord te zijn. Katie denkt dat hij hoort wat hij wil horen en vraagt ​​zich soms af of ze dezelfde taal spreken. Eric had hetzelfde probleem met zijn vrouw. Hij dringt er bij Katie op aan om voor hem open te staan ​​over Bill, zodat hij er voor haar kan zijn zoals zij er voor hem is geweest. Katie vertelt dat ze zich aangetrokken voelt tot iemand als Bill, wat angstaanjagend kan zijn. Ze dacht dat ze de ruwe randen kon gladstrijken, maar uiteindelijk houdt hij van wie hij is. Katie denkt niet dat mensen voor anderen veranderen; je moet voor jezelf veranderen, en zij denkt niet dat hij wil veranderen. Eric denkt dat hij een verdomde dwaas is en verklaart dat een man alles moet doen wat hij kan om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van zijn vrouw wordt voldaan. Hij waarschuwt haar om zich niet met hem te verzoenen omdat ze niet alleen wil zijn. Katie denkt dat hij dat met Quinn doet. “Waar is ze?!” Ze smeekt Eric om haar te vertellen wat er met hem aan de hand is. “We hebben elkaar altijd vertrouwd.” Katie kan niet begrijpen dat Quinn niet tevreden is. Eric zucht: ‘Dat is ze. Ze is tevredener dan ooit.” Hij bekent dat hij iets heeft gedaan waarvan hij betwijfelt of iemand het zal begrijpen. Katie houdt vol dat ze hem nooit zou veroordelen. Eric antwoordt dat als ze dat doet, hij het zal begrijpen. Hij zal haar de waarheid vertellen over hem en Quinn – en Carter.
Eric, Katie Bond B&B

Op het hok zegt Quinn tegen Carter dat ze Eric moet gaan waarschuwen dat Justin dit allemaal kan opblazen!
Quinn, Carter overstuur B&B

Bij Forrester Creations bevestigt Justin dat Quinn en Carter in de slaapkamer waren. Brooke gilt: “Ik wist het!” Justin legt uit dat hij door het raam keek en hen toen onderbrak. Hij voegt eraan toe dat ze hem smeekten hem niet te vertellen wat hij zag. Ridge kan dit niet over Carter heen krijgen. Justin zegt dat ze beweerden dat ze niet vals speelden. Ridge besluit dat hij ze gaat confronteren. Justin probeert hem tegen te houden – hij heeft hem nog niet alles verteld wat ze zeiden. Ridge verklaart dat ze het hem kunnen uitleggen. Brooke zegt: “Ik ga met je mee!” Ridge vertelt Justin dat hij het goed heeft gedaan vandaag. “Je hebt goed werk geleverd voor dit gezin.”

Meer: Exclusief! Kimberlin Brown legt Sheila’s overtredingen uit

Op het hok maakt Quinn zich zorgen over wat dit met Eric zal doen als dit geheim bekend wordt. Carter knikt. “Je houdt van hem.” Quinn wel, en ze houdt ook van Carter. Plots klopt en schreeuwt Ridge dat hij weet dat ze daarbinnen zijn. Carter zucht en opent de deur. Brooke komt naar binnen, “Hoe kon je?” Ze beschuldigt hen ervan Eric opnieuw te hebben verraden. Quinn antwoordt dat ze niet tegen hem liegen. ‘Eric weet het, Ridge! Hij weet!”

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge confronteert Eric over Quinns overspel in het bijzijn van haar.

Terugkijken op Bill en Katie’s bruiloften en liefdesverhaal in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.