Bold & Beautiful: Ridge maakt opnieuw contact met Taylor terwijl Brooke zich zorgen maakt over hun huwelijk


Bij het klifhuis kan Ridge niet geloven dat Taylor er echt is. Ze omhelzen elkaar en Taylor lacht: ‘Je ex-vrouw is teruggekeerd. Dr. Taylor Hayes in levende lijve.” Ze plaagt hem met zijn ruige haar en zegt dat ze de kinderen niet heeft verteld dat ze zou komen… ze wilde dat het een verrassing was. Ridge staart haar aan en verzekert haar dat het een verrassing is en dat ze gemist wordt. Taylor vat samen dat Thomas en Steffy er geweldig in zijn geweest haar in contact te houden met de kinderen via videochats, maar er gaat niets boven het samenzijn met hen. Ridge mijmert dat de tijd zo snel voorbij vliegt; hij probeert zoveel mogelijk tijd met hen door te brengen.
Ridge smile Taylor B&B

Meer: Steffy’s geheime wapen tegen Sheila?!?

Ze praten over Douglas als de slimste Forrester en Taylor giechelt. Ridge mist die glimlach. Ze blijven praten over de kleinkinderen en Taylor is vereerd dat Steffy en Finn Hayes naar haar hebben genoemd. Ze wenste dat ze bij de bevalling was geweest. Ridge verzekert haar dat ze begrepen dat ze de wereld een betere plek aan het maken was. Taylor reflecteert op de diepe ervaring van het zien van zoveel lijden. Ze is blij om thuis te zijn en heeft haar kinderen zo gemist. ‘Ik heb jou ook gemist, Ridge.’ Taylor voelt zich schuldig omdat ze sommige dingen mist, maar Ridge stelt haar gerust. Taylor vond het haar plicht als arts om te gaan waar ze nodig was en te proberen een verschil te maken. Ridge mijmert dat ze altijd andere mensen op de eerste plaats heeft gezet. ‘Dat is een van de dingen die ik zo leuk aan je vind, dokter.’ Taylor hapt naar adem: ‘Doc. Dat heb ik al lang niet meer gehoord.” Ridge verontschuldigt zich, maar ze zegt dat het goed voelt.

Meer: B&B’s nieuwe Taylor reageert op parodievideo

Bij Forrester Creations vraagt ​​Thomas of Steffy van streek is dat hij haar heeft gevraagd weer aan het werk te komen, maar hij realiseert zich dat ze geen aandacht schenkt aan een woord dat hij heeft gezegd. Ze onthult dat er iemand in haar huis was. “Je raadt nooit wie!” Ze laat wat aanwijzingen vallen, maar Thomas is hopeloos in het raden. Steffy vertelt hem eindelijk dat mama bij haar thuis is. Thomas is enthousiast en ze besluiten een bijeenkomst te organiseren met hun vader. Ze bespreken hoeveel Taylor Thomas heeft geholpen toen hij met Hope door de dingen ging. Steffy onthult dat Taylor zei dat Brooke een van de redenen was waarom ze wegbleef. Ze verbaast zich erover dat de terugkeer van hun moeder zo toevallig is; ze hadden het gewoon over vroeger. Ze willen niet dat deze constante stress naar hun vader wordt gegooid. Ze proberen zich voor te stellen hoe het zou zijn geweest als Ridge Taylor had verkozen boven Brooke. Thomas denkt dat Brooke ruimte heeft voor verbetering, maar ze is geen slecht persoon. Steffy denkt dat Ridge van Brooke houdt, maar diep van binnen is hij nog steeds verliefd op hun moeder.
Steffy, Thomas verrassen B&B

Meer: Kijk maar! We zijn al verslaafd aan deze nieuwe primetime soap

Bij Brooke praten zij en Katie over zaken voordat Brooke vraagt ​​of ze Bill de laatste tijd heeft gezien. Katie vertrouwt erop dat hij er alles aan doet om haar terug te winnen, maar ze weet het nog niet zeker. Het gesprek komt op Brooke, en ze geeft toe dat ze niet zeker weet of ze zich zorgen moet maken over haar en Ridge of niet. Katie is verbaasd; zij en Ridge leken zo solide. Brooke is het ermee eens dat ze waren … totdat Deacon terugkwam. Katie vraagt ​​hoe hij zich gedraagt ​​en Brooke vertelt dat hij wil bewijzen dat hij veranderd is. Ridge gelooft het niet, maar Hope wel. Katie vraagt ​​wat ze ervan vindt. Brooke haalt haar schouders op dat het niet aan haar ligt, maar het lijkt onmogelijk om Hope te steunen en Ridge niet teleur te stellen. “Ik wil gewoon niet dat dit tussen mij en mijn man komt.”
Brooke vertrouwt B&B toe

Meer: Taylor’s terugkeer zorgt voor twee epische confrontaties!

Katie is ontzet om te horen dat Ridge Hope een ultimatum heeft gesteld. Brooke zegt dat ze het niet zou toestaan. Ze zou bergen verzetten voor Hope, maar ze wil Ridge niet van zich vervreemden. Ze moet zich afvragen of Ridge overdreven reageert. Katie voelt echter dat hij ongevoelig is voor wat Hope gaat doen. Brooke maakt zich zorgen dat ze ongevoelig is; ze weet waartoe Deacon in staat is. Ze vindt nog steeds dat Hope de vrijheid moet hebben om haar vader te leren kennen. Katie is het daarmee eens; denk eens aan hoe verlaten ze zich voelden toen hun vader wegging. Natuurlijk zou Brooke de band van Hope met haar vader willen ondersteunen. “Je bent gewoon een moeder die je kind iets wil geven dat je nooit hebt gehad.”

Meer: B&B ster viert zoon’s 21e verjaardag

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon en Hope ontdekken dat ze gemeenschappelijke interesses hebben.

Ontdek wie, naast Brooke en Taylor, onze galerij van hebben gemaakt De meest onvergetelijke rivaliteiten van Bold & Beautiful onderstaand.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.