Bold & Beautiful Samenvatting: Bill wil weten of Sheila’s gevoelens voor hem echt zijn


In de gevangenis vertelt Li aan Sheila dat ze haar kwam opzoeken in de kooi waar ze thuishoort. Sheila zinspeelt erop dat ze er maar een paar dagen is, net zoals Li het een paar weken op straat heeft gekund. Li vertelt haar dat ze niets gemeen hebben – ze zal de rest van haar leven van Finn en Hayes houden, terwijl Sheila het hare achter de tralies doorbrengt. Sheila grinnikt.

Steffy arriveert bij het klifhuis en meldt aan Finn dat ze Bill niet heeft bereikt. Hij kan niet geloven dat de man Sheila nog steeds verdedigt.

Meer: Kim Matula praat over B&B-frustraties

Bij zijn huis flitst Bill naar Sheila en vraagt ​​​​hem om haar snel vrij te laten en hem te vertellen dat ze zoveel van hem houdt. Ze herinnert hem eraan dat de zwaardketting betekent dat hij geen gevangenen neemt en koste wat het kost wint. Katie komt binnen en gaat tekeer dat ze heeft gebeld en ge-sms’t, maar dat hij haar niet heeft teruggebeld. ‘Ik kan niet geloven wat er is gebeurd! Sheila is eindelijk gepakt en dat komt allemaal door jou.’
Katie Bill B&B

In de gevangenis debatteren Li en Sheila wie van hen een waanvoorstelling heeft. Li vraagt ​​of ze denkt dat dit een spel is. Sheila niet, maar als dat zo was, zou ze er uiteindelijk een winnen.

Bij Bill thuis wil Katie weten wat er met Sheila is gebeurd. Bill zegt dat ze daar kwam opdagen en dat hij de politie belde. Katie vindt dit ongelooflijk en moedig. Ze weet zeker dat Brooke, Steffy en Finn opgetogen moeten zijn. Ze begrijpt nog steeds niet waarom Sheila daar kwam opdagen. “Wat wilde ze van je?”

Bij het klifhuis vertelt Steffy Finn dat Bill niet terugdeinst. Als ze tegen Sheila getuigen, zal haar moeder ook opgesloten worden!
Finn Steffy B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Sean Kanan reageert perfect op Deacon Hater

In de gevangenis verzekert Li Sheila dat ze daar niet wegkomt. Sheila spot met haar ‘negatieve manier van denken’. Li verklaart dat haar dagen van terroriseren van haar familie voorbij zijn. “Er is geen excuus voor wat je deed.” Ze deed geweld en pijn toe aan degenen van wie ze beweerde te houden en vervolgens aan zichzelf om te ontsnappen. Li zegt dat ze haar uiterste best heeft gedaan voor haar en de Forresters, maar het is allemaal voorbij. “Je zult nu boeten voor je misdaden.” Ze gelooft in goed en fout. Ze gelooft dat mensen als Finn en Hayes het beste in het leven verdienen en dat mensen als Sheila krijgen wat hen te wachten staat. Sheila verzekert dat ze het met haar eens is – ze krijgt precies wat ze verdient.

Meer: Fire Country: het lot van Bode onthuld!

Bij Bill thuis vertelt hij Katie cryptisch dat Sheila’s dagen van hardlopen misschien eindelijk voorbij zijn. Katie kijkt ernaar uit om verder te gaan, maar maakt zich zorgen: “Je denkt toch niet dat Sheila nog steeds een probleem voor ons zal zijn, of wel Bill?” Ze geeft toe dat ze boos was over het idee dat Sheila hem kwaad zou doen. Ze zijn uit hun doen, maar ze geeft om hem – ze zijn familie en zullen altijd verbonden zijn. Het is vreselijk voor haar om te denken dat ze hem op wat voor manier dan ook pijn had kunnen doen. Katie is dankbaar dat ze dat niet heeft gedaan en dat ze zich nooit meer zorgen hoeven te maken over die vreselijke vrouw. “Door jou. Je hebt Sheila Carter voor altijd uit ons leven verwijderd. Bill, je bent een held!”
Bill B&B

Bij het klifhuis vertelt Steffy aan Finn dat ze echt dacht dat ze tot Bill doordrong. Hij zei dat hij haar hoorde, maar hij heeft een vrouw nodig die hem aankan. Finn kan niet geloven dat Bill serieus gevoelens voor Sheila heeft ontwikkeld. Steffy kan niet geloven dat ze dit zegt, maar ze denkt dat Bill gek is geworden – en nu gaan ze allemaal de prijs betalen.

Lees ook:  Groot Bold & Beautiful Preview: Steffy confronteert Sheila omdat ze haar heeft neergeschoten en Finn heeft vermoord

Meer: B&B shocker laat fans in de war

In de gevangenis plaagt Sheila dat Li gerechtigheid verwart met vergelding. Li is ervan overtuigd dat ze zal boeten voor het neerschieten van Steffy en Finn en hen voor dood achterlaten. Ze betreurt dat Finn en Hayes zelfs maar een druppel van haar bloed in hun aderen hebben en zweert dat ze voor altijd uit hun leven zal worden gewist. “En daar kun je niets aan doen.” Li laat de bewaker weten dat ze klaar is. Sheila vraagt ​​haar om Steffy en Finn te vertellen dat ze ze mist, en dat ze snel allemaal samen zullen zijn. Daarmee knapt ze op.
Sheila B&B

Bij Bill thuis merkt Katie dat hij zo stil is en ze vraagt ​​zich af of hij nog steeds geschokt is. Ze herhaalt dat hij een held is en dringt er bij hem op aan de zwaardketting af te doen. “Je hebt het niet nodig.” Hij is die vent niet meer en wat hij met Sheila deed, bewijst het. Ze vindt dat hij zichzelf niet meer hoeft te beschermen omdat hun grootste bedreiging achter de tralies zit. “En jij hebt haar daar neergezet.”

Meer: B&B-headwriter plaagt nieuwe personages

Bij het klifhuis verbreekt Finn de verbinding met Amelia en vertelt Steffy dat de kinderen in het park willen blijven. Steffy zou willen dat ze wist wat Bill aan het doen is. Finn vraagt ​​zich af of Sheila hem chanteert. Steffy zegt dat hij dat ontkende toen ze ernaar vroeg. Finn denkt dat hij het kwijt is. Steffy verklaart dat ze echt in de problemen zitten als Bill gevoelens heeft voor Sheila. Ze vatten samen dat Bill Taylor’s vrijheid bedreigt en dat Sheila in de gevangenis thuishoort, niet Steffy’s moeder. Finn verklaart dat Bill hun familie pijn doet. Als Sheila niet opgesloten blijft, valt niet te zeggen wat ze hen kan aandoen – ze is verdorven! Steffy kan niet geloven dat dit allemaal gebeurt omdat Bill eenzaam is. Ze legt uit waarom Bill geïnteresseerd is in Sheila. Finn gaapt: ‘Dus hij is voor haar gevallen omdat ze geen echte gevoelens heeft. Dit is het meest bizarre dat ik ooit heb gehoord.” Steffy antwoordt: “Het is erger dan dat – het is krankzinnig!”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Tanner Novlan onthult backstage-geheimen

Meer: Fans worden gek van de voorgestelde B&B-twist

Bij de gevangenis komt Bill opdagen om Sheila te zien en de bewaker krijgt te horen dat ze ze tijd alleen moeten geven. Sheila verwondert zich: “Niemand krijgt hier privacy.” Bill vertelt haar dat hij de uitzondering op de regel is. “Ik moest zeker weten dat je in orde was.” Hij vertrouwt toe dat iedereen denkt dat hij er is om haar te confronteren. Sheila komt dichterbij: “Is dat alles wat je wilt doen?” Bill duwt haar terug. Sheila vraagt ​​of hij nog steeds voor haar langskomt. Bill zegt dat de afgelopen weken onwerkelijk voor hem zijn geweest. Hij werkt eraan om haar vrij te krijgen. Bill vraagt ​​of ze zeker weet dat ze wil wat dit ook tussen hen is – zijn de gevoelens echt? ‘Ik moet het weten, Sheila. Zijn ze echt?” Sheila’s mondhoeken trekken omhoog.
Bill Sheila B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Bill staat voor een moeilijke beslissing en een onverwacht duo deelt een kus.

Mis onze terugblik op Bold & Beautiful 2022 niet in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.