Bold & Beautiful Samenvatting: Brooke ontdekt dat Ridge en Taylor verloofd zijn


Bij Forrester Creations dringen Ridge en Taylor er bij Steffy op aan haar zakelijke gesprek af te ronden. Ze doet dat en vraagt ​​dan wat er aan de hand is. Taylor steekt haar hand op om haar verlovingsring te laten zien. Ridge grinnikt dat ze “Ja” zei. Steffy is zo blij voor ze en omhelst haar moeder.

In het Forrester-herenhuis vraagt ​​Thomas Douglas om met hem te komen werken om enkele ontwerpen uit te proberen. Douglas haalt zijn schouders op, “Wat dan ook.” Thomas wil wat enthousiasme, maar Douglas laat zijn vader weten dat hij gewoon niet kan vergeten wat hij oma Brooke heeft aangedaan. Thomas laat zijn zoon weten dat hij deze gecompliceerde volwassen situatie niet kan begrijpen, maar de jongen beweert dat hij dat wel kan – wat zijn vader oma Brooke heeft aangedaan, was verkeerd.
Thomas Douglas bed & breakfast

Bij Brooke thuis brengt ze Katie op de hoogte van het bezoek van Thomas om Ridge en Taylor in haar gezicht te wrijven. Katie mijmert dat hij de laatste tijd subtieler is geweest. Brooke zegt dat zijn masker is afgegleden en herhaalt dat ze hem helemaal niet vertrouwt. “Het lijkt bijna alsof hij iets verbergt!”
B&B Katie Brooke

Katie begrijpt hoe haar zus zich voelt, maar merkt op dat de houding die Brooke heeft ingenomen tegen Thomas haar relatie met Ridge heeft aangetast. Brooke weet niet eens zeker hoeveel relatie ze nog hebben nu ze de ontbindingspapieren hebben getekend. “En ik weet niet eens zeker waarom!”

Meer: Steffy’s wraak?

Bij Forrester Creations zegt Steffy enthousiast: “Ik wil dit al zo lang, ik kan niet eens geloven dat dit echt is.” Ridge verzekert haar dat het zo is – hij en haar moeder gaan opnieuw trouwen. Terwijl Steffy over de ring gutst en tegen Ridge zegt dat hij het goed heeft gedaan, komen Eric en Donna binnen. Eric vraagt ​​wat Ridge nu heeft gedaan. Steffy kondigt aan dat haar vader haar moeder een aanzoek heeft gedaan, en ze zei ja. Donna en Eric zijn stomverbaasd.
Donna Eric verbaasde B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge ontdekt dat Zoe op Zende slaat

Bij Brooke thuis gaan zij en Katie over Ridge heen en vragen haar om nietigverklaring. “Hij zei dat hij hier niets van wilde.” Katie gooit haar handen in de lucht – Ridge maakt het moeilijk door haar niet te vertellen waarom hij wegging. Brooke zegt dat hij erop zinspeelde dat het met zijn zoon te maken had; daarom vertrouwt ze Thomas niet, die altijd al wilde dat ze uit elkaar gingen.

Meer: Gekke draai voor Taylor?

Bij Forrester Creations draait Donna zich om, maar Eric feliciteert het paar en zegt tegen Ridge: “Je weet wat je nodig hebt om gelukkig te zijn, en blijkbaar is dat Taylor.” Donna gaapt door de kamer terwijl Taylor Eric vertelt dat ze weet dat hij Ridge en Brooke altijd heeft gesteund en ze weet dat dit als een schok komt. “Ik begrijp.” Op dat moment arriveren Thomas en Douglas. Thomas kondigt aan dat Douglas zijn vader zal volgen. Steffy dringt er bij haar moeder op aan haar nieuws te delen. Taylor houdt haar verlovingsring omhoog en Thomas roept uit: “Sluit de voordeur!” Hij en zijn zus bespreken hoe graag ze wilden dat ze samen waren. Steffy vraagt ​​hoe Douglas zich voelt. “Het is best cool, denk ik,” haalt hij zijn schouders op. Taylor vraagt: “Hoe bedoel je, denk je?” Douglas heeft gewoon medelijden met oma Brooke. Donna werpt Eric een blik toe. Thomas en Steffy herhalen wat een fantastische dag dit is voor hun familie en Steffy vraagt: “Ben je niet blij voor je grootouders, Douglas?” Thomas kijkt naar het kind.
Ridge Taylor Douglas Steffy Thomas B&B

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 23 – 27 augustus 2021

Later vertelt Eric aan Ridge en de anderen dat Donna haar zus Brooke is gaan opzoeken. Steffy vraagt ​​Douglas opnieuw of hij gelukkig is, en Thomas leidt zijn zoon af. Ridge stapt opzij met Eric en zegt dat hij nogal stil lijkt. Eric vertelt zijn zoon dat alleen hij kan beslissen wie hem gelukkig maakt. Hij is dol op Taylor, maar… Ridge weet dat hij dacht dat Brooke nog lang en gelukkig zou zijn, maar zo pakte het niet uit. Eric steunt zijn huwelijk met Taylor, maar behoudt zich het recht voor om bezorgd te zijn over Brooke. Ridge kust hem en bedankt hem. Aan de andere kant van de kamer onthult Taylor dat ze morgen in het huwelijksbootje stappen en Steffy is opgewonden. Taylor vraagt ​​haar om haar matrone te zijn. Steffy antwoordt: “Natuurlijk, mam! Natuurlijk!” Ze knuffelen. Douglas kijkt somber toe en werpt een blik op zijn vader.

Meer: Leuke bloopers van B&B-sterren

Bij Brooke thuis vertelt ze Katie dat ze niet opgeeft. Katie wijst erop dat ze de annuleringspapieren heeft ondertekend. Brooke weet dat hij haar nodig had om dat te doen, maar ze zeiden altijd dat er maar één van hen nodig was om te blijven geloven. Op de een of andere manier komen ze hier doorheen en zullen ze samen zijn. Katie heeft geleerd haar en Ridge nooit uit te sluiten. Op dat moment arriveert een radeloze Donna. Ze zegt dat er iets is gebeurd en dat ze wilde dat Brooke het eerst van haar hoorde. “Het spijt me je dit te moeten vertellen, maar Ridge en Taylor… ze hebben net hun verloving aangekondigd.” Brooke is sprakeloos.
Brooke schrok van B&B

Brooke loopt heen en weer en stamelt: “Ridge en Taylor… verloofd.” Ze heeft net de annuleringspapieren getekend, wat betekent dat hij vast van plan was het haar te vragen. Katie zegt: “Ze zijn nog niet getrouwd.” Brooke dacht dat ze wel wat tijd zou hebben. Katie houdt vol dat Ridge niet van Taylor houdt zoals hij van Brooke houdt. “Ook jij komt hier doorheen.” Ze is de liefde van Ridge’s leven en vice versa. Dat is het waard om voor te vechten. Brooke vraagt ​​zich af hoe hij Taylor ten huwelijk kan vragen. ‘Ik begrijp niet eens wat er is gebeurd. Waarom overkomt ons dit? Ik snap het niet!” De zussen steunen haar terwijl ze huilt.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Ridge vertelt Brooke dat Thomas Douglas zou moeten hebben

Meer: Brooke’s volgende man?

Op kantoor zou Taylor willen dat Eric net iets enthousiaster voor hen had kunnen zijn. Ze weet dat hij altijd Team Brooke is geweest als het om Ridge gaat. Thomas vertelt dat Taylor degene is die altijd eerlijk tegen hem zal zijn. Douglas, op de bank, fleurt op bij het woord ‘eerlijk’. Ridge vraagt ​​Thomas om zijn getuige te zijn. Thomas is het daarmee eens en ze omhelzen elkaar. Douglas kijkt toe hoe ze allemaal feestvieren met een sombere blik op zijn gezicht. Taylor is enthousiast dat Douglas hier nu deel van zal uitmaken. Thomas verklaart dat zijn zoon zal zien hoe echte liefde, ware liefde, eruit ziet. Hij voegt zich bij Douglas en zegt hem te kijken hoe gelukkig zijn grootouders en tante Steffy zijn. “Je kunt niets zeggen over die app. Geen woord.” Douglas zwijgt.
Thomas Douglas geheime B&B

Meer: Horloge! Jacqueline MacInnes Wood’s schattige video van Rise

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge deelt nieuwsThomas wordt gek en Ridge en Brooke nemen voor het laatst afscheid.

Terugkijken op Thomas’ leven en liefdes in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount plus.