Bold & Beautiful Samenvatting: Het huwelijk van Ridge en Brooke eindigt


Bij Brooke’s huis vertelt ze Ridge dat ze de nietigverklaringspapieren niet heeft ondertekend omdat ze niet kan geloven dat dit gebeurt. Hij zegt dat het voor hem ook niet makkelijk is. Ze wil dat hij ze verscheurt en vraagt ​​hem nogmaals om haar te vertellen waarom dit gebeurt.

Bij Forrester Creations vertelt Steffy Thomas dat ze niet kan geloven dat hun vader het eindelijk doet. Thomas vindt dat Brooke moet accepteren dat hun vader klaar met haar is. Steffy vraagt ​​zich af wat hem over de rand heeft geduwd. Thomas zegt dat ze eindelijk zonder haar verder kunnen. Iedereen zo gelukkig in zijn leven zien, maakt het allemaal de moeite waard.

Meer: KKL’s kleinkind een toekomstig model?

In het ontwerpbureau zegt Liam tegen Hope dat hij Thomas wil vermijden als hij daar is. Ze zegt dat hij en Steffy een vergadering hebben. Liam is enthousiast over wat ze gisteravond heeft gedaan en vraagt ​​of ze nu gek is. Hope heeft geen tijd gehad om na te denken met alle bestellingen en interviewverzoeken. Liam spreekt zijn trots uit, ook al zou hij willen dat Thomas er niet een belangrijk onderdeel van was.
Liam Hope kantoor B&B

Liam vraagt ​​Hope of ze begrijpt waar hij vandaan komt als het om Thomas gaat. Ze flitst naar Thomas die haar probeert te kussen en verzekert haar man dat ze weet dat ze voorzichtig met hem moet zijn. Katie komt binnen en vraagt ​​of ze het gehoord hebben – Ridge had nietigverklaringspapieren afgegeven aan Hope’s moeder. Hope’s mond valt open.

Op het hoofdkantoor voegt Taylor zich bij haar kinderen en wil ze weten wat er aan de hand is. Steffy denkt dat ze de rest van de dag vrij wil nemen om het te vieren als ze het nieuws hoort.

Bij Brooke’s huis vertelt ze Ridge dat het niet het einde is; ze waren net aan het settelen. Ridge stelt: “Het kwaad is geschied. Jij ziet dat.” Brooke roept: ‘Welke schade? ik snap het niet! Wat is het?! Waarom wil je ons huwelijk beëindigen?!?”
Brooke beantwoordt B&B

Lees ook:  Bold & BeautifulPatrick Duffy keert terug met General Hospital Alum ... Vriendin Linda Purl

In het ontwerpbureau kan Hope niet geloven dat Ridge dit echt doet. Liam is het daarmee eens; geen van hen had echt verwacht dat dit zou duren. Ze klagen over Thomas en Steffy die Ridge onder druk zetten om zich met Taylor te herenigen. Hope vindt het allemaal zo raar. Ze vraagt ​​zich af of het de situatie is met Douglas of de zorgen van haar moeder over Douglas. Katie klaagt dat het bijna is alsof hij moet kiezen tussen zijn twee families. Hope kan niet begrijpen waarom het allemaal naar een hel ging en flapt eruit: “Wat is er gebeurd?”

Op het hoofdkantoor vermoedt Taylor dat Steffy zwanger is, maar ze vertelt haar dat dat het niet is. Thomas en Steffy proberen haar een tijdje te lokken met verhalen over een mooie toekomst voordat ze onthullen dat Ridge iets belangrijks heeft gedaan. “Het gebeurd. Papa bedient Brooke eindelijk met nietigverklaringspapieren.’

Meer: Steffy wordt geconfronteerd met een bedreiging die erger is dan Sheila?

Bij Brooke zegt Ridge tegen Brooke dat hij dit niet wil – hij wil dit allemaal niet. Brooke ook niet. Ze wil hem gewoon bij zich hebben. Dat kan hij niet. Brooke beweert dat ze alles hebben wat ze nodig hebben, hij hoeft alleen maar met haar te communiceren. “Wat is het? Is het Bill?” Ridge zegt dat het niet Bill of Deacon is. Hij brulde dat alles wat hij van haar wilde, wat menselijkheid was, wat vriendelijkheid, wat vergeving! Hij huilt: ‘Dat is mijn jongen! Je hebt mijn jongen, mijn vlees en bloed op de ergste manier opgegeven!’ Brooke gaapt, “Thomas? Gaat dit over Thomas?” Ridge, emotioneel, zegt dat hij niet meer met haar kan vechten. Brooke veegt een traan weg.
Brooke Ridge slechtste manier B&B

In het ontwerpbureau puzzelen Hope, Katie en Liam over wat Ridge ertoe bracht Brooke te verlaten. “Alles ging naar het zuiden toen Ridge Steffy en Taylor volgde naar Aspen.” Liam vond het abrupt en Hope klaagt dat Steffy haar vader aanmoedigde om zich met haar moeder te herenigen. Liam wil Thomas de schuld geven. Katie wijst erop dat Ridge een volwassen man is die zijn eigen keuzes kan maken. Liam denkt dat Thomas het Douglas-ding heeft gebruikt om een ​​wig tussen hen te drijven en dat hij altijd niets goeds doet.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy nodigt Ridge uit terwijl Brooke romantiek plant

Meer: Exclusief! B&B-ster reflecteert op degenen die zijn ontsnapt

Op het hoofdkantoor vertelt Steffy Taylor dat haar vader zijn huwelijk met Brooke ongeldig maakt, wat betekent dat hij onmiddellijk een leven met haar wil beginnen. Taylor zegt dat hij haar niet heeft verteld dat hij dit vandaag deed. Ze merkt dat er iets op hem drukt. Steffy antwoordt dat hij zich natuurlijk schuldig voelt over het dumpen van Brooke, maar dit is het beste wat er kan gebeuren voor Taylor en Ridge. Taylor is gelukkig, maar ze wil dat Ridge ook gelukkig is. Thomas stelt dat ze hem gelukkig maakt. Taylor is blij dat hij dit heeft doorgezet, maar Brooke is erg belangrijk voor hem en er zijn tegenstrijdige gevoelens bij hem. Thomas zegt dat Brooke weg is en dat ze champagne zouden moeten schenken en feestvieren omdat ze voorgoed weg is.
Taylor verbaasde B&B

Meer: De heftigste fotoshoots van Courtney Hope

Bij Brooke verborg ze dat dit over Thomas gaat. Ze heeft haar bezorgdheid geuit over de vraag of hij Douglas fulltime kan opvoeden, maar dat is geen reden voor een nietigverklaring. Ridge klaagt: ‘Je kon niet eens een klein plekje in je hart vinden. Helemaal niet.” Brooke zou willen dat ze kon geloven dat hij ten goede is veranderd, maar het feit is dat ze denkt dat hij verantwoordelijk is voor enkele van de problemen die ze in hun huwelijk hebben gehad. Hij is manipulatief en niet helemaal waarheidsgetrouw. Ridge snauwt: ‘Zei je eerlijk? Oké, laten we eerlijk zijn. Wil je me iets over Thomas vertellen?”
Brooke Ridge waarheidsgetrouwe B&B

In het ontwerpbureau vraagt ​​Hope of Liam suggereert dat Thomas iets te maken heeft met het uit elkaar gaan van Ridge en haar moeder. Liam voelt dat het een mysterie is, maar hij kan het gevoel niet van zich afzetten dat Thomas ergens een fles champagne laat knallen. Als er iets misgaat en niemand weet waarom, is het Thomas. Waarom zou dit anders zijn.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 3 - 7 mei 2021

Op het hoofdkantoor maakt Taylor zich zorgen dat er iets zal gebeuren en Ridge zal van gedachten veranderen en de oude switcheroo doen zoals in het verleden. Steffy en Thomas stellen haar gerust.

Meer: Annika Noelle praat over een potentieel verwoestende twist

Bij Brooke wil ze weten wat Thomas met hun relatie en hun huwelijk te maken heeft. Ridge houdt van haar en zal altijd van haar houden. Brooke vertelt hem dat hij dit niet hoeft door te maken en bij Taylor te zijn. Ridge dacht dat ze voor altijd samen zouden zijn, maar hij kan dit niet doen. Brooke vraagt ​​waarom niet – hij heeft haar niet eens verteld waar dit allemaal over gaat! Ridge houdt haar tegen, dus Brooke zegt dat hij duidelijk zijn beslissing heeft genomen. ‘Je wilt bij Taylor zijn. Ik ga je niet in de weg staan.” Ze loopt naar haar toe en gaat voor de nietigverklaringspapieren zitten. Terwijl ze naar de pen reikt om te ondertekenen, grijpt Ridge hem. Hij kijkt haar aan met een traan op zijn wang en geeft die aan haar. Hij huilt als ze op de stippellijn tekent om hun huwelijk te beëindigen. Daarna pakt hij het papierwerk op, streelt haar wang en loopt naar buiten. Brooke ademt uit.

Volgende The Bold and the Beautiful: Een vastberaden Thomas verdubbelt naar beneden over zijn kwaadaardige manipulatie van Brooke en Ridge, en Brooke deelt een verontrustende theorie met Hope.

Zien Blue Bloods-sterren en hun echte partners in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.