Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge bedient Brooke met nietigverklaringspapieren


Bij Forrester Creations wil een opgepompte Thomas meteen door naar de volgende collectie. Ridge kraait dat hij, Hope en Zende fantastisch werk hebben geleverd. Thomas voelt dat er iets op zijn vader drukt en vraagt ​​wat er aan de hand is. Ridge stamelt dat hij Brooke zag en vroeg zich af hoe ze de kinderbescherming op hem kon inroepen. Ze doet nog steeds alsof ze niet weet wat hen uit elkaar dreef. Thomas vindt dat hij het uit zijn hoofd moet zetten en verder moet gaan. Ridge onthult dat hij vandaag iets heeft gedaan – iets dat Brooke erg zal kwetsen. Steffy komt binnen en Ridge legt uit dat hij Carter vandaag nietigverklaringspapieren bij Brooke laat bezorgen. Ze bespreken de situatie en Steffy is er zeker van dat Carter er met mededogen mee zal omgaan. Ridge merkt op dat het daar een beetje delicaat zal zijn, aangezien hij en Brooke daar allebei werken. Hij heeft ze nodig om te begrijpen dat het gewoon… vreemd zal zijn. Hij vraagt ​​of ze gelukkig zijn en Steffy zegt van wel, maar ze wil niet dat Brooke gewond raakt. Thomas begrijpt dat zijn vader zich zorgen maakt over Brooke’s gevoelens, maar dit komt niet uit de lucht vallen. “Dit had ze kunnen verwachten.”
Ridge Steffy Thomas B&B

Bij Brooke’s huis legt Carter uit dat Ridge hem heeft gevraagd te komen als hij zijn koffertje opent. Brooke antwoordt: “Oh, ik begrijp het. Je hebt iets voor me.” Carter bevestigt: “Dat doe ik”, terwijl hij de nietigverklaringspapieren vasthoudt.

Brooke pakt de papieren en leest ze, mijmerend: “Je hebt het echt gedaan.” Het is schokkend om het in zwart-wit te zien. Hun huwelijk zou helemaal niet eindigen. Brooke vraagt ​​Carter of Ridge iets heeft gezegd of hem heeft gevraagd haar iets te vertellen. Hij schudt zijn hoofd. Brooke zag hem na de show – hij was niet ongevoelig, maar er was een barrière. ‘Ik hoopte alleen…’ ze verdwijnt.
Brooke schok tranen B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Fanfavorieten keren terug - Zal verloving/bruiloft gebeuren voor Pam, Charlie

In het ontwerpbureau van Forrester beëindigt Katie een werkbezoek als Carter binnenkomt. Hij sluit de deur en ze realiseert zich dat hij geen erg blij gezicht heeft. Carter komt net van Brooke’s huis en stelt voor haar te bellen. ‘Misschien wil ze iets van je horen.’ Katie vermoedt dat Ridge hem scheidingspapieren liet afleveren, maar hij verduidelijkt dat het een nietigverklaring is. Katie is doodsbang dat hij het huwelijk wil vernietigen alsof het nooit is gebeurd. “Dit zal haar verwoesten!”

Meer: B&B-ster praat potentieel explosieve twist

Op het hoofdkantoor heeft Steffy medelijden met Brooke, maar haar vader is toegewijd aan Taylor. Ridge vindt dat hij erbij had moeten zijn toen de nietigverklaringspapieren werden afgeleverd. Ze vatten samen dat hij altijd voor haar kiest, maar deze keer niet. Hij probeert voor iedereen te zorgen, maar op een gegeven moment moet hij voor zichzelf zorgen. Ridge houdt niet van het geluid van zijn eigen gevoelens voor die van Brooke stellen. Hun huwelijk was niet perfect, maar dit had hij niet verwacht. “Ik kan er niet omheen.” Thomas zegt: “Het spijt me, pap.”
Thomas sorry B&B

Thuis zit Brooke in tranen voor de nietigverklaringspapieren en flitst naar gelukkiger tijden met Ridge.
Brooke tranen B&B

In het kantoor van Forrester vraagt ​​Ridge aan Thomas waar hij spijt van heeft. Steffy wil het ook weten. Thomas heeft spijt van wat zijn vader doormaakt. Ridge stelt hem gerust. Thomas vraagt ​​of hij bedenkingen heeft. Ridge zegt van niet, maar hij heeft een conflict. Ze heeft pijn en dat komt door hem. “Gewoon dingen proberen te verwerken, dat is alles.” Thomas pleit er opnieuw voor om verder te gaan – hij heeft niets om zich schuldig over te voelen. Hij moet verder gaan dan wat er met Brooke is gebeurd en zich op zijn toekomst concentreren. “Focus op mama.”
Steffy Thomas B&B

Lees ook:  Vandaag bekent Steffy op B&B aan Ridge over haar nacht met Liam en haar ...

Meer: Exclusief! B&B-ster reflecteert op degenen die zijn ontsnapt

In het ontwerpbureau vertelt Katie Carter dat Brooke contact met haar zal opnemen als dat nodig is. “Ik hoop alleen dat ze in orde is.” Ze stelt zich voor dat ze die papieren vasthoudt en zich het leven herinnert waar zij en Ridge voor hebben gevochten en voor hebben gevochten. Ridge zei dat Taylor geen bedreiging was en nu wil hij gewoon alles wegvagen alsof het nooit is gebeurd. ‘Dit zal haar verpletteren, Carter.’ Ze protesteert: “Waarom gebeurt dit? Waarom gebeurt dit?!?” Carter trekt haar in zijn armen. “Het is oke.”

Meer: De heftigste fotoshoots van Courtney Hope

Ridge arriveert bij Brooke en vraagt ​​of Carter de papieren heeft afgegeven. Ze vraagt ​​zich af waarom hij het Carter niet heeft kunnen vragen en verzekert hem dat ze niet drinkt als hij zich daar zorgen over maakt. Ridge zegt: “Daar maak ik me geen zorgen over.” Brooke snauwt: “Wat kan het jou schelen?” Ridge zal altijd om hem geven: “Maar we moeten verder.” Ze antwoordt dat als ze de papieren ondertekent, er geen “wij” meer zal zijn. “Is dat echt wat je wilt? Is dit het echt? Is dit echt het einde voor ons?!? Is het?”
Brooke boos B&B

Bij Forrester bespreken Thomas en Steffy de nietigverklaringspapieren. Ze kan niet geloven dat het na al die jaren eindelijk is gebeurd. Thomas verbaast zich erover dat Ridge zoveel gelukkiger is met hun moeder. Brooke was altijd zo controlerend. “Nu is hij vrij, gaat hij verder met onze moeder en weg van Brooke Logan die hem en ons gezin probeert te beheersen.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila laat een onheilspellende boodschap achter voor Hayes en geloften om terug te keren

Meer: Zal Liam met Brooke naar bed?!?

Bij Brooke’s huis vertelt ze Ridge dat deze nietigverklaring niet echt is wat hij wil. Diep van binnen weet hij dat het een vergissing is. Ridge verklaart dat ze verschillende dingen willen voor zichzelf en voor hun kinderen. Brooke rookt: “Dus dit is het. Dit is het einde van ons huwelijk.” Gefrustreerd vraagt ​​ze wat deze muur tussen hen is. Ze houdt van hem en weet dat hij ook van haar houdt, dus dit slaat nergens op. Ze begrijpt niet eens waarom het gebeurt. Hij zei dat hij bij Taylor en zijn kinderen wilde zijn, maar zijn kinderen zijn volwassenen en kunnen voor zichzelf zorgen. “Ik moet gewoon weten waarom… waarom doe je dit?!?” Ridge schudt zijn hoofd.
Ridge Brooke B&B

Alleen in Forrester flitst Thomas naar de CPS-oproep en houdt het mes vast om appels te snijden. Hij glimlacht als sinistere muziek speelt. “Tot ziens, Brooke.”

Meer: KKL’s kleinkind een toekomstig model?

Volgende The Bold and the Beautiful: Hope houdt een substantieel geheim voor Liamen Brooke smeekt Ridge om antwoorden.

Don Diamont praat degenen die bij Bill zijn weggekomen in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.