Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge onthult dat Brooke de kinderopvang heeft gebeld


Bij Forrester Creations bespreekt Ridge een zakelijke aangelegenheid met Justin en Carter, die tegen zijn baas en vriend mijmert: “We weten allemaal hoe graag je het rustig aan doet.” Justin grijnst. Hij hoorde van het grote nieuws dat Ridge en Taylor gaan trouwen. Carter zegt dat ze hem gelukkig maakt, maar diep van binnen weten ze allebei dat hij nog steeds van Brooke houdt.

In het Forrester-landhuis vertelt Eric aan Donna dat Ridge nog steeds van Brooke houdt, maar dat hij met Taylor wil trouwen. Donna snapt dat zijn familie dat wil vieren, maar dat kan niet, niet nu haar zus zoveel pijn heeft. Erik begrijpt het. Donna zal naar huis komen nadat ze Brooke vanavond heeft gezien, maar waarschuwt dat ze morgen niet naar de bruiloft zal gaan, hoe graag ze ook haar honingbeer in zijn smoking zou willen zien. Ze kust hem en gaat naar buiten … net als Taylor, Finn en Steffy arriveren. Eric vertelt hen dat Donna niet bij hen zal zijn om het te vieren en dat ze morgen ook niet op de bruiloft zal zijn. Steffy wil dat haar ouders op elkaar gericht zijn. “Niets zal zijn huwelijk in de weg staan.”

Meer: Het voertuig van de echtgenoot van de actrice werd neergeschoten tijdens een verkeersongeval

Thomas vindt Douglas in zijn slaapkamer en vraagt ​​waarom hij niet gekleed is voor het feest. Douglas gaat niet. Hij haat het om tegen iedereen te liegen over de echte reden dat zijn opa en oma Brooke niet samen zijn. “Moeten ze het niet weten?”

In de woonkamer merken Eric, Taylor, Steffy en Finn dat ze een paar Forresters missen. Ze zeggen dat Zende de stad uit is en vragen zich af waarom Thomas en Douglas nog niet zijn verschenen.
B&B Steffy Finn

Boven trekt Thomas een stoel bij en zegt tegen Douglas dat hij het het beste uit zijn hoofd kan zetten. Douglas beweert dat hij het deed lijken alsof oma Brooke die mensen probeerde te bellen, maar hij was het die de stemveranderende app gebruikte. Thomas legt uit dat het een gecompliceerde volwassen situatie is. Douglas maakt zich zorgen dat opa denkt dat Brooke wilde dat die mensen hem bij hen weghaalden. Thomas beweert dat ze dat deed. Ze probeert al jaren hun gezin uit elkaar te houden. Thomas zegt dat zijn opa en oma Taylor verliefd zijn en dat niets deze bruiloft mag stoppen.
Douglas gaat niet logeren

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila vervalst een code blauw om Finn tegen Steffy te zetten

Bij Forrester vraagt ​​Carter aan Ridge wat er is veranderd met Brooke. Hij flitst naar de CPS-oproep en snauwt dan: ‘Wat ben je aan het doen? Ik ga morgen trouwen.” Justin waarschuwt dat als hij nog steeds gevoelens heeft voor een andere vrouw, het de moeite waard is om erover na te denken. Carter moet vragen: ‘Weet je dit zeker? Ga je echt door met deze bruiloft? Brooke verschijnt in de deuropening. “Ik wilde net hetzelfde vragen”, zegt ze. Justin en Carter gaan weg en ze vraagt ​​aan Ridge: ‘Gebeurt dit echt? Ga je morgen met Taylor trouwen?’
Justin Carter bed & breakfast

In het ontwerpbureau maakt Carter zich zorgen dat Brooke nog nooit van de bruiloft had gehoord. Katie verzekert hem dat hij haar geen excuses verschuldigd is, Ridge wel! Ze zijn het erover eens dat Ridge nog steeds van haar zus houdt. Katie begrijpt niet waarom hij zich morgen aan Taylor belooft. “Waarom?!?”

Meer: Leuke bloopers van B&B-sterren

In het Forrester-herenhuis coacht Thomas Douglas om een ​​glimlach op zijn gezicht te toveren terwijl ze zich bij de anderen in de woonkamer voegen. Taylor kijkt er naar uit dat Ridge daar aankomt, zodat ze het feest kunnen beginnen.

Meer: Horloge! Jacqueline MacInnes Wood’s schattige video van Rise

Op kantoor vraagt ​​Brooke aan Ridge om niet voor haar weg te lopen. Hij vlucht niet voor haar, maar zijn vader geeft een klein feestje. Ze snuift: “Een repetitiediner?” Hij mompelt: “Zoiets.” Brooke heeft hem nodig om eerlijk tegen haar te zijn, maar hij weerlegt dat in beide richtingen. Ze begrijpt niet eens wat dat betekent. Ze herinnert hem eraan dat hij van haar houdt, en zij van hem. Rik moet weg. Brooke vraagt: “Je gaat echt met Taylor trouwen?” Ridge wil dat ze weet dat hij altijd van haar zal houden. Daarmee loopt hij naar buiten. Brooke blijft stomverbaasd achter met tranen op haar wangen.
Brooke tranen B&B

Lees ook:  FOTO'S: Sneak Peek op Volgende week. Terwijl Steffy en Liam opnieuw committen in hun relaties ...

Katie en Donna voegen zich bij Brooke in het hoofdkantoor en merken dat ze van streek is. Brooke zegt dat Ridge haar vertelde hoeveel hij van haar houdt en toen wegliep om bij Taylor en zijn andere familie te zijn. “Het gebeurt echt.” Haar smeekbeden deden er niet toe. “Hij trouwt morgen met Taylor.”

Meer: Gekke draai voor Taylor?

In het Forrester-herenhuis kijkt Douglas terneergeslagen als Eric tegen Taylor zegt dat Stephanie hier graag deel van uit had willen maken. “Ze hield van je.” Taylor had niets speciaals kunnen wensen. Steffy vraagt ​​zich af waarom haar vader er nog niet is en stelt voor dat Thomas hem belt. Op dat moment komt Ridge binnen en omhelst iedereen. Eric vraagt ​​of hij verstrikt is geraakt op het werk. Ridge kijkt naar beneden en zegt: “Ja.” Eric brengt een toost uit, gevolgd door Thomas, die een toespraak houdt over hoe blij hij is voor zijn ouders. “Er is geen sterkere liefde dan tussen jullie twee.” Het verdraagt ​​en komt en gaat niet met voorbijgaande emoties. Hij heeft nog nooit iemand ontmoet die zo loyaal en eerlijk is als hun moeder, die zijn vader nooit in de steek zal laten. Ze klinken allemaal met glazen. Eric wil iets horen van de bruidegom. Hij kan zien hoeveel ze van elkaar houden, maar hij weet niet precies hoe dit allemaal is gebeurd. Douglas werpt een sombere blik op Thomas.
Taylor Ridge bed & breakfast

Bij Forrester vertellen Donna en Katie tegen Brooke dat ze op hen kan leunen. Brooke kan gewoon niet geloven dat dit gebeurt. Donna zegt dat niemand dat kan – zelfs Eric is stomverbaasd. Brooke rookt dat ze het niet kan repareren als ze niet weet wat er aan de hand is. “De avond voor zijn huwelijk wil hij me niet vertellen waarom hij ons huwelijk heeft beëindigd.” Ze is bang dat ze de annuleringspapieren niet had moeten ondertekenen, maar Katie vertelt haar dat ze het enige deed wat ze kon doen. Brooke zucht. Deze keer dacht ze dat ze voor altijd samen zouden zijn. Ze flitst door hun romance.

Lees ook:  Bold & BeautifulKrista Allen biedt een fanadvies voor haar liefdesverdriet dat Taylor nodig heeft voor Ridge

Meer: Brooke’s volgende man?

Bij het Forrester-landhuis is Eric gewoon nieuwsgierig wat dit allemaal in gang heeft gezet. Ridge protesteert en zegt dan tegen Thomas dat hij het hele verhaal moet horen. Er was een moment dat hij wakker werd, maar het was nadat zijn kinderen hem jarenlang keer op keer hadden verteld dat een echte relatie loyaliteit en eerlijkheid nodig heeft. Hij vraagt ​​of Eric zich herinnert wanneer CPS bij het huis kwam. Eric antwoordt: “Natuurlijk doe ik dat.” Steffy vraagt ​​zich af wat dat met zijn huwelijk te maken heeft. Taylor is benieuwd wie dat telefoontje heeft gepleegd. Ridge brult: ‘Nou, ik ben helemaal niet nieuwsgierig omdat ik weet wie gebeld heeft; Thomas weet wie gebeld heeft. We weten het al weken!” Terwijl Eric verbijsterd kijkt, vraagt ​​Steffy: “Wie was het?!? Wie had het lef om zoiets te doen?” Ridge rookt: ‘Brooke! Brooke belde de kinderbescherming voor mijn zoon. Dat was het moment!” Hij verontschuldigt zich bij Douglas, die naar het gezicht van zijn vader kijkt en stelt voor om naar boven te gaan. De jongen zegt: “Nee”, terwijl de anderen uitroepen en zich afvragen waarom Brooke Douglas van zijn vader wilde afpakken. Taylor vindt het schokkend. Eric snapt het niet – Brooke heeft problemen met Thomas, maar ze zou nooit de kinderbescherming bellen. “Weet je het zeker?” Ridge roept: ‘Natuurlijk weet ik het zeker! ik hoorde haar stem; Thomas hoorde haar stem! Er is geen twijfel!” Douglas staart dolken naar zijn vader, die duidelijk van binnen flipt.
Ridge Taylor-Eric B&B

Meer: Zal een gevallen Thomas een nieuwe bondgenoot vinden?

Volgende The Bold and the Beautiful: De Logan-zussen werken samen om de waarheid te achterhalen, en Steffy verrast Ridge met een belangrijke vraag over Taylor… en Brooke.

Flits terug door De ups en downs van Ridge en Brooke in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount plus.