Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila kruipt Finn’s huis binnen en bezoekt Hayes


Bij Forrester Creations bewondert Thomas de jurk die Zende heeft ontworpen en die wordt gemodelleerd door Parijs. Taylor komt binnen en is enthousiast over de jurk. Zende is een en al glimlach. Taylor vraagt ​​of ze stoort, en Thomas verzekert haar dat het een geweldige tijd is – Brooke is er niet. Paris vertelt Taylor dat Ridge er niet is, maar ze legt uit dat ze er is om haar zoon te zien en omhelst Thomas. Ze vraagt ​​naar Douglas en Thomas legt uit dat Steffy hem en Kelly meenam naar een pottenbakkersles. Taylor is blij dat hij zoveel tijd met zijn familie doorbrengt.
Taylor Paris Zende B&B

Bij Brooke’s huis gutsen zij en Katie erover dat Donna weer bij Eric is en het huis intrekt. Donna zegt dat het deze keer zoveel zoeter is. Ze is ook blij voor Brooke, aangezien Ridge thuis is waar hij zou moeten zijn. Brooke mijmert dat hij veel tijd doorbrengt met zijn ex-vrouw en kinderen bij Eric’s. Donna geeft toe dat hij de laatste tijd veel langskomt. Ze zou erop hebben aangedrongen dat Brooke werd uitgenodigd voor het laatste diner als ze daar was geweest. Brooke heeft het gevoel dat Taylor Finn gebruikt om terug te zijn om een ​​wig te drijven tussen haar en Ridge.
Katie Brooke Donna B&B

Bij het klifhuis bezoekt Li Finn en de baby. Ze denkt dat het leven beter moet zijn zonder alle extra beveiliging nu ze zich geen zorgen meer hoeven te maken over Sheila. Li zorgt ervoor dat Hayes in slaap valt en voegt zich weer bij Finn om te vertellen dat het een zegen is om tijd met hem door te brengen. Het breekt haar hart om te weten dat hij bijna zijn vader verloor vanwege Sheila. Ze zitten om te praten en Li verwondert zich erover dat Finn nu deze grote familie heeft. Finn mijmert dat hij nooit echt te veel heeft nagedacht over het opgroeien van zijn biologische moeder. Li voegt eraan toe: “Tot Sheila in ons leven kwam.”
Li Finn smile B&B

In het appartement van Deacon betrapt hij Sheila op een foto van Finn en waarschuwt hij: “Je weet hoe je komt.” Hij merkt op dat ze nog steeds maar negen tenen heeft. Sheila grijnst. Ze vertelt Deacon dat ze nooit zal stoppen met dromen van de dag dat ze haar zoon weer mag vasthouden. Deacon herinnert haar eraan dat iedereen denkt dat ze dood is – inclusief Finn!
Diaken B&B

Meer: Is er een uitweg voor Deacon?

Als Deacon weg moet, klaagt Sheila dat ze daar alleen wordt gelaten met haar eigen gedachten. Deacon weet dat ze zich geen leven kan voorstellen zonder Finn en Hayes, maar zo moet het zijn. Het vermoordt haar. “Ik heb deze verbinding met mijn familie nodig.” Deacon spoort haar aan om het in iets anders te kanaliseren. Sheila wil haar kleinzoon vasthouden. Deacon herinnert haar eraan dat ze iedereen ervan heeft overtuigd dat ze door een beer is opgegeten en waarschuwt haar geen riskante stunts meer te doen. “Blijf hier.” Hij gaat naar buiten en Sheila trekt een grimas. Terwijl ze naar de spiegel loopt, werpt Sheila een blik op haar vermomming die op de tafel zit, en dan weer naar zichzelf in het glas terwijl ze een plan lijkt te formuleren.
Sheila spiegel denk B&B

Bij Forrester Creations plaagt Taylor dat ze het ontwerp van Zende wil kopen, maar Paris maakt grapjes dat ze ervoor zal moeten vechten. Zende denkt dat hij ze allebei kan koppelen. Zende en Paris vertrekken en Taylor merkt op dat Thomas op het werk met zijn neef kan opschieten – hij lijkt zo gelukkig. Thomas gaat over werk dat geweldig is en zijn band met Douglas. Taylor zegt dat hij zich geen zorgen hoeft te maken over Brooke – ze mag niet dicteren wat er met haar kleinzoon gebeurt.

Bij Brooke zegt ze dat dit gedoe tussen Forrester en Logan vermoeiend is. Katie denkt dat ze tot het uiterste gaan. Brooke klaagt over Taylor’s fantasie om Ridge terug te krijgen en walgt ervan dat die arme Douglas er tussenin zit. Katie is verbijsterd om te horen dat de jongen nog steeds bij Thomas is terwijl hij daar maar één nacht had moeten zijn. “Dit is gewoon niet oké.”
Katie niet oké B&B

Brooke vindt het niet leuk dat Thomas zoveel invloed op Douglas heeft. Katie vermoedt dat Ridge volledig vertrouwen heeft in zijn zoon. Brooke zegt van wel, daarom moet ze oppassen dat dit geen probleem voor hen wordt.

Meer: Liam die gelijk heeft, kan heel fout gaan!

Nadat Brooke is vertrokken, hopen Katie en Donna dat ze naar het kantoor gaan om hun zus af te leiden van haar stress. Katie denkt dat Brooke en Ridge hier doorheen zullen komen, ze zijn het gewoon niet over een paar dingen eens. Ze bespreken haar zorgen over Douglas en voelen dat haar huwelijk wordt aangevallen door Taylor. Katie denkt dat haar zus daar misschien gelijk in heeft.

Brooke komt het kantoor van Forrester binnen en ziet Taylor aan het bureau een foto van Ridge strelen. Brooke zegt: “Net toen ik dacht dat het een goede dag zou worden.”

Meer: Krista Allen denkt na over een radicaal idee voor Taylor

Bij het klifhuis geeft Finn zijn moeder de eer voor het overleven van de toorn van Sheila. Li flitst terug door haar beproeving. Finn verwondert zich erover dat ze het allemaal heeft meegemaakt. Li kon hem niet bij Sheila achterlaten. “Je had me nog steeds nodig.” Finn somt op dat ze de dood bedrogen en zegevierden over Sheila Carter. “We hoeven niet meer bang voor haar te zijn.” Ze omhelzen elkaar terwijl een ontstelde Sheila, in vermomming, toekijkt van buiten de patiodeur.
Sheila door B&B

Sheila stapt weg, wankelend, terwijl Finn binnen tegen Li zegt dat hij geen toegewijdere moeder had kunnen vragen. Alles wat hem dierbaar is, is dankzij haar weer mogelijk. Li verzekert hem dat hij niets voor haar zou doen. Ze vindt het heerlijk om hem met zijn familie te zien en vertelt dat Sheila dat allemaal probeerde weg te rukken en de ultieme prijs betaalde. ‘Ik hoop dat ze wegrotten in de hel.’ Finn herhaalt dat ze nooit meer met haar te maken zullen hebben. Finn biedt aan om met Li naar haar auto te lopen, zodat ze de voordeur uit gaan.

Meer: Kan Sheila worden ingewisseld?!?

Bij de patiodeur kijkt Sheila naar binnen. Shes.com/the-bold-and-the-beautiful/nieuws/644778/bold-beautiful-sheila-plan-fool-finn-wordt-hayes-horloges als Finn terugkomt en eindigt met een kieskeurige Hayes. Zijn telefoon gaat en hij zet de baby in de box nadat hij de beller heeft verteld dat hij zijn laptop moet gaan halen. Sheila kijkt naar binnen en denkt: “Oh mijn lieve Hayes.” Ze haat het om bij hem en zijn vader uit de buurt te worden gehouden. Sheila opent de deur en loopt op haar tenen naar binnen terwijl Finn in de andere kamer aan het telefoneren is. Ze hurkt naast de box en streelt het haar van de jongen terwijl ze vraagt: “Wil je naar oma komen?”
Sheila Hayes B&B

Meer: Sheila’s duivelse complot om dicht bij Finn en Hayes te komen!

Bij Forrester informeert Taylor Brooke dat Ridge niet op kantoor is en plaagt ze dat ze niet blij lijkt haar te zien. Brooke klaagt dat Douglas niet thuiskomt van de laatste soiree van de familie Forrester. Zijn huis is bij Hope, Liam en Beth en het is onaanvaardbaar dat hij dagenlang weg is. Taylor zegt dat Hope hem nog steeds ziet en dat Thomas veel tijd heeft om het goed te maken met Douglas. Brooke wil niet dat het escaleert, maar Taylor vertelt haar dat het een beetje laat is – ze is nog steeds verf uit haar oren aan het verwijderen. Brooke heeft geprobeerd Taylor te bereiken als moeder en psychiater, maar ze heeft niet het gevoel dat ze tot haar doordringt. “Laat ik wat directer zijn. Deze campagne om Douglas weg te halen van zijn moeder en van zijn huis, om Ridge weg te halen van zijn vrouw en ons huis, stopt vandaag To.Day. Begrijp je dat?” Taylor schudt haar hoofd.
Brooke bestel B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Liam confronteert Thomas met zijn bedoelingen met Hope en Sheila deelt een gestolen moment met Hayes.

Bekijk onze gids voor de dagen van ons leven in de fotogalerij hieronder terwijl de soap naar Peacock verhuist.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.