Bold & Beautiful Samenvatting: | Soaps. com


In haar kantoor vertelt Taylor Ridge telefonisch dat de situatie met Bill en Sheila onder controle is. Hij zou niet terug moeten komen om Bill te confronteren, want hij zal alleen maar schreeuwen en schreeuwen en de situatie alleen maar erger maken. Sheila verschijnt en Taylor laat Ridge gaan. Sheila wilde met haar praten nu ze erachter is gekomen dat ze echt niet allemaal verschillend zijn. Ze hoopt dat Taylor een manier kan vinden om de situatie te accepteren, zodat ze allemaal in vrede kunnen leven.

Bij Forrester Creations neemt Carter samen met Charlie de beveiliging van het gebouw door gezien de afwezigheid van Ridge. Katie voegt zich bij hen terwijl ze nadenken over de dreiging van Sheila die losloopt.

Bij Il Giardino gutst Brooke over de ravioli van Deacon. Deacon vertelt haar hoeveel het voor hem betekent dat zij en Hope trots op hem zijn. “Dat is iets waar ik al heel lang van droom.” Brooke glimlacht. Ze praten over zijn pizza en ze biedt aan om nog een keer te proberen. Deacon merkt op hoe geweldig dit is – twee vrienden eten een stuk – hij kan met haar over het restaurant praten en zij kan hem vertellen hoe geweldig haar leven is nu Ridge er niet meer is. Hij had graag de blik van zijn fee gezien toen zij en Taylor hem neerschoten. “Trots op jou.” Brooke geeft aan dat ze ook trots op zichzelf zijn en goede rolmodellen willen zijn voor Hope, Steffy, Kelly en Beth. Ze deelt dat er nog een ander voordeel was dat niemand voorzag: “Ik heb een nieuwe dierbare vriend gevonden in Taylor.” Deacon grapt dat de hel bevroor. Brooke lacht dat het best geweldig is – ze hebben veel gemeen en niet alleen Ridge. Ze verandert het onderwerp in Deacon en vraagt ​​of er een vrouw in zijn leven is. Hij flitst om te dansen met Sheila. Brooke kan aan de blik op zijn gezicht zien dat er iemand is.

Lees ook:  Ashley Jones (Bridget) van Bold & Beautiful wil je gratis spullen geven

Meer:Horloge! Taylor draait zich om [Spoiler] na botsing

Bij Forrester stapt Charlie uit nadat hij aan een nuchtere Carter heeft uitgelegd waarom hij hem de “Little Cheese” noemt. Eenmaal alleen vraagt ​​Carter aan Katie of ze in orde is. Dat is ze niet, en ze legt uit dat ze meer te weten is gekomen over hoe Bill Steffy en Finn chanteerde om Sheila uit de gevangenis te houden. Katie gaat tekeer dat het ongelooflijk is en dat ze de hele nacht niet kon slapen. Carter verzekert haar dat ze het hem niet hoeft te vertellen. Katie denkt dat het beter is dat hij het niet weet. Carter zegt dat dat prima is; zijn grootste zorg is haar. Katie vertelt dat hij naar Bill ging, die suggereerde dat hij de dingen met Sheila zou beëindigen als ze hem terugnam.

Meer:Taylor en Sheila keerpunt?!?

In het kantoor van Taylor vertelt ze Sheila dat ze graag zou willen dat ze in vrede en harmonie leven, maar de enige manier waarop dat zal gebeuren, is wanneer ze achter de tralies zit. Ze nemen Sheila’s overtredingen uit het verleden door en Sheila herinnert Taylor eraan dat ze Bill een kogel heeft geschoten. Ze kwam niet om ruzie te maken, maar om Taylor te verzekeren dat ze haar of iemand in de familie geen kwaad zal doen. “Ik geef om jou.” Taylor spot. Sheila herinnert haar eraan: “Ik heb je leven gered.” Taylor flitst naar de scène op het dak. Sheila vertelt Taylor dat ze een leider is en dat de familie naar haar zal luisteren. Ze zweert dat ze nergens heen gaat. Ze begrijpt hoe Taylor erover denkt Bill neer te schieten en spoort haar aan zichzelf te vergeven. Taylor smeekt haar om te stoppen. “Stop met wat je doet.” Ze heeft gelijk dat ze zichzelf moet vergeven, maar ze zal Sheila nooit vergeven… nooit. Sheila loopt naar buiten. Taylor kwelt en tranen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Bill chanteert Steffy om Sheila te redden

Meer:Soapster dood op 64

Bij Forrester vertelt Katie aan Carter dat ze een sprankje hoop in Bills ogen zag toen hij vertelde dat ze weer bij elkaar kwamen. Carter mijmert dat Sheila’s greep op hem niet zo sterk moet zijn als ze dachten. Hij vraagt ​​of ze zeker weet dat ze niet terug kan naar Bill. Katie is niet dezelfde vrouw met wie hij trouwde. Na alles wat er met Brooke is gebeurd, “verdien ik beter dan dat.” Gezien wat hij nu doet, herkent ze Bill niet eens meer. Katie voelde zich altijd gelukkig met een man als Bill, maar nu brengt hij letterlijk gevaar voor haar voordeur. Carter zegt: ‘Onze voordeur. We zitten hier samen in, weet je nog?’ Katie kon niet meer terug naar Bill nadat ze met iemand als Carter was geweest. Ze loopt langs zijn goede eigenschappen en ze kussen.

Meer:Darin Brooks viert de eerste verjaardag van haar dochter

Carter vertrekt, de deur van het kantoor gaat dicht en Katie draait zich om en ziet Sheila daar staan. Ze gaapt: “Hoe ben je hier binnengekomen?!” Sheila herinnert haar eraan dat ze een vrije vrouw is en zegt dat ze haar kwam waarschuwen dat ze haar relatie met Bill moet accepteren: “Of anders.”

Brooke arriveert in het kantoor van Taylor met een pizza uit het restaurant van Deacon en realiseert zich dat het misschien geen goed moment is. Taylor bekent dat Sheila haar heeft bezocht. Brooke vraagt ​​wat ze daar in vredesnaam deed en of het goed ging met Taylor. Haar vriendin zegt dat ze vrede en harmonie wilde en haar probeerde te vertellen dat ze hetzelfde zijn omdat ze allebei iemand neerschoten. Taylor piekert erover om het geheim te houden om haar imago niet te schaden. Brooke zegt dat ze zichzelf niet was. Taylor maakt zich zorgen dat Sheila gelijk heeft. “We zijn niet zo verschillend!” Brooke vertelt Taylor om het te stoppen. Sheila kruipt in de hoofden van mensen en laat ze aan zichzelf twijfelen. Ze smeekt haar om te zien dat ze in niets lijkt op Sheila Carter. “Je bent geweldig.” Brooke houdt vol dat Sheila haar schuldgevoel als wapen gebruikt en dat kan ze haar niet laten doen. Taylor barst; ze breekt. Brooke snelt naar haar toe om haar vast te houden. “Ik ben hier voor jou. Altijd. We komen hier wel doorheen, oké?” Taylor snuift en knikt.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila kon Taylor de waarheid vertellen over Brooke's kus met Deacon

Meer:Sheila staat op het punt te persen [Spoiler] te ver

Volgende The Bold and the Beautiful:Carter komt tussen Sheila en Katie te staan.

ICYMI: Bekijk hieronder onze bijgewerkte galerij van Bold & Beautiful-sterren en hun echte partners.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.