Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy bereidt zich voor om Taylor Thomas ingelijste Brooke te vertellen


In zijn kamer in het Forrester-herenhuis is Douglas bang dat zijn vader boos zal zijn. Steffy stelt de jongen gerust en ze gaan over Thomas heen met behulp van zijn spraakapp om Brooke in te kaderen voor de CPS-oproep.

In een andere kamer vertelt Taylor Thomas dat Ridge haar vertelde dat Brooke die de CPS-oproep deed, niets te maken had met hun hereniging en ze gelooft hem. Thomas verzekert haar dat zijn vader van haar houdt, en dat dit niets met Brooke te maken heeft. Taylor is zo trots op hoe haar zoon zijn leven heeft veranderd. Thomas vertelt zijn moeder dat ze hem zo goed heeft geholpen; als hij ooit iets terug kan doen, is hij er voor haar. Ze omhelzen.
Thomas Taylor bed & breakfast

In de woonkamer zegt Eric dat hij Ridge’s huwelijk met Taylor zal steunen, maar merkt op dat als het Brooke was, hij hem nog een klein beetje meer zou steunen. Weet hij zeker dat hij met Taylor wil trouwen? Op dat moment arriveren Finn en Li met Kelly, die naar Ridge rent. Finn neemt Kelly mee naar de keuken en Li feliciteert Ridge.

In haar slaapkamer thuis kan Brooke niet geloven dat het echt gebeurt – Ridge gaat met Taylor trouwen.

In Brooke’s woonkamer is Carter vol ongeloof als hij Bill tegen Katie hoort zeggen dat zij de enige is die hij wil. “Kom bij me terug, mijn Katie.” Katie vertelt Bill dat ze weet dat hij er regelrecht naartoe kwam toen Brooke terugkwam uit Aspen. Ze kan de situatie lezen en realiseert zich dat hij daar is en het opnieuw probeert. Ze vermoedt dat Brooke hem heeft afgewezen. Katie geeft om hem en zal dat altijd blijven doen. Katie rijmt alle dingen die ze voor elkaar zijn geweest op rijm en vertelt hem dat ze houdt van de vader die hij is geworden. Ze wil dat hij gelukkig is en zij wil ook gelukkig zijn. Hij kan haar niet gelukkig maken omdat hij niet gelukkig is. Katie weet dat ze een man verdient die ze in zijn ogen kan kijken en weet dat ze de enige vrouw in zijn hart is. “Die man ben jij niet.” Katie gaat naar boven om bij Brooke te kijken.
Katie Bill B&B

Bill wrijft in zijn ogen als Carter binnenkomt en dampt: ‘Hou je me voor de gek? Wat zei je zojuist tegen Katie nadat je hetzelfde tegen Brooke had gezegd? Godzijdank heeft ze je afgewezen. Katie verdient veel beter dan jij. Bill sneert: “Wel, wel, wel, als het niet Mr. Nuptials-R-Us is.” Carter gaat tekeer dat Katie een buitengewone vrouw is. Bill wil weten wat het is voor Carter, en realiseert zich dan dat hij in haar geïnteresseerd is. Bill blaft naar Carter om uit de buurt van Katie te blijven. Carter zegt dat hij niet het recht heeft om dat te vragen en herinnert hem eraan wat hij Brooke beloofde. Het kan Bill niet schelen wat hij Brooke beloofde, Katie is zijn ex-vrouw, de moeder van zijn kind, en zij is en blijft zijn Katie.
Bill Carter bed & breakfast

Lees ook:  The Bold & Beautiful: Wat doet Tanner Novlan nu? Verjaardagsfoto's — Finn

In de kamer van Douglas vertelt hij zijn tante Steffy dat het niet juist is wat zijn vader deed. Steffy is het daarmee eens; het is niet. Ze zegt tegen de jongen dat hij zich geen zorgen hoeft te maken over zijn vader – zij zal voor hem zorgen.
Steffy heeft geen gelijk B&B

Li voegt zich bij Taylor in de slaapkamer boven waar ze zich klaarmaakt en hoopt dat ze zal genieten van haar ceremonie en receptie zonder vervelende verrassingen zoals wat er met Finn en Steffy is gebeurd. Taylor is het ermee eens, er zullen geen nare verrassingen zijn en zegt dat vandaag perfect zal zijn.

Meer: B&B vakantie vooruitblik

In de woonkamer luistert Finn terwijl Ridge Eric vertelt dat Carter naar Brooke’s ging om zijn manchetknopen te halen. Thomas verschijnt en waarschuwt zijn vader dat zijn moeder hem de adem beneemt als hij haar ziet. Ridge weet zeker dat ze dat zal doen. Thomas vraagt ​​naar Steffy en kijkt op zijn hoede als hij hoort dat ze bij Douglas is gaan kijken.

Meer: Soapnieuwsoverzicht en samenvattingen

In de kamer van Douglas luisteren hij en Steffy opnieuw naar de CPS-oproep op de spraakapp. Ze verwondert zich erover dat het net zo klinkt als zij. De jongen zegt: “Maar dat is het niet.” Ze laat hem het origineel opnieuw in de stem van Thomas spelen. Terwijl ze luisteren, komt Thomas binnen. Hij zucht: “Douglas.” De jongen verbergt zijn telefoon en Thomas sluit de deur. Hij vraagt ​​zijn zoon: “Wat heb je gedaan?” Steffy springt op om haar broer te confronteren en zegt: ‘Nee, Thomas. Wat hebben jij gedaan? Hoe kon je zo wreed zijn?!?”
B&B Steffy Thomas

Lees ook:  Bold & Beautiful: Rena Sofer had een uitdaging voor Lawrence Saint-Victor - Bewijs dat je een leidende man bent

Bij Brooke’s sneert Carter: “Jouw Katie?” Denkt Bill dat ze een stuk eigendom is? Bill noemt haar zijn vrouw en Carter herinnert hem eraan dat ze zijn ex-vrouw is. Carter is van plan om van Katie’s geluk een prioriteit te maken. Katie luistert vanaf de trap terwijl Carter over Bill gaat en vraagt ​​of hij zich met Katie wil verzoenen, direct nadat hij ruzie heeft gekregen met Brooke. ‘Je hebt je kans gehad met Katie en je hebt hem weggegooid voor haar zus. Ze verdient een man die zich aan haar kan binden en alleen aan haar.” Bill grijnst, “En die man ben jij?” Carter volleys: “Het zijn jouw zaken niet.” Carter gaat de manchetknopen halen nadat hij ‘Goed gepraat’ heeft teruggegooid.

In de woonkamer van Forrester vertelt Li aan Ridge dat niets Taylor ervan zal weerhouden vandaag met hem te trouwen.

Meer: B&B-baas spreekt controverse aan

In de kamer van Douglas probeert Thomas de app van zijn zoon uit te lachen, maar Steffy sist dat hij niet moet proberen zijn zoon de schuld te geven. “Dit was jij!” Thomas vraagt ​​Douglas om Steffy over zijn app te vertellen. Steffy rookt, “Stop ermee”, en waarschuwt Thomas nogmaals om dit niet af te reageren op Douglas, die het niet verdient om gestraft te worden voor het vertellen van de waarheid. Ze leunt voorover en vertelt Douglas dat hij het juiste heeft gedaan. De jongen weet dat hij het deed, hij wou alleen dat zijn vader het ook wist. Steffy pakt de telefoon van de jongen en stuurt hem weg om met Kelly te spelen. Thomas vertelt Steffy dat hij niet kan geloven dat zijn zoon de dossiers heeft teruggekregen; hij is een slimme jongen. Steffy ontploft over het feit dat hij Brooke erin luisde: “Hoe kun je zoiets doen?!?” Thomas weerhoudt haar ervan de kamer te verlaten. Dit is wat hun ouders weer bij elkaar heeft gebracht, dus niemand zou dat moeten voorkomen. “Je moet helemaal niets doen!” Steffy’s ogen worden groot.
Thomas boos B&B

In het Forrester landhuis vertelt Carter aan Ridge dat het hem spijt dat hij zo lang heeft geduurd, hij had te maken met een situatie bij Brooke thuis. Ridge doet zijn manchetknopen om terwijl Eric met Finn en Li praat. Ze vragen Ridge om een ​​foto van hen te maken, waardoor hij de foto van Brooke op zijn telefoon ziet.

Lees ook:  Quinn en Carter worstelen om het juiste te doen. Bekijk de laatste #BoldandBeauti ...

Meer: Onverwachte schok voor het komen voor Ridge?!?

Bij Brooke thuis loopt ze met tranen in haar ogen heen en weer en herinnert zich haar eigen huwelijk met Ridge. Ze zucht: ‘Dit zal nooit logisch voor me zijn. Waarom geef je ons op, Ridge? Waarom?!?”

In de kamer van Douglas vertelt Steffy aan Thomas dat ze wil dat hun ouders weer bij elkaar komen, maar niet op deze manier met bedrog. Thomas beweert dat het uiteindelijk hoe dan ook zou zijn gebeurd – Brooke dreigde ermee te doen. Steffy wil niet dat hun vader om de verkeerde redenen met hun moeder trouwt. Thomas stelt dat hij dat niet is; hij zei dat hij van Taylor hield en bij haar wil zijn. “Het heeft niets te maken met alles wat Brooke deed.” Steffy roept: “Vertel dan de waarheid! Als vader toegewijd is aan moeder, zal het hem niet schelen of hij erachter komt dat Brooke niet tegen hem heeft gelogen; het zal geen verschil maken.” Thomas zegt: “Absoluut niet.” Steffy antwoordt: ‘Dan zal ik het ze vertellen. Probeer me tegen te houden! Ik daag je uit!” Op dat moment komt Taylor binnen en vraagt: ‘Hé! Wat is er aan de hand?!” Waar zouden ze ruzie over kunnen maken op haar trouwdag? Thomas zegt dat het niets is, maar Steffy zegt tegen haar moeder dat ze iets moet weten. Ze huilt. “Het gaat over jou en papa.” Ze wilden deze dag al zo lang, maar Thomas heeft iets gedaan dat alles kan veranderen!
Taylor B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Taylor loopt door het gangpad om met Ridge te trouwenen de Logan-zussen worden verrast door een bezoeker.

Krijg alvast een voorproefje Stephen Logan’s bezoek aan huis in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount plus.