Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy en Finn reflecteren op hun kerstwonder


In het Forrester-herenhuis bladert Eric door oude kerstversieringen als hij een zuurstok vindt die Ridge als kind heeft gemaakt. Ridge komt binnen en vraagt: “Je wilde me zien?” Eric zegt dat het belangrijk is: “Ga zitten.” Ze grinniken om de oude handgemaakte souvenirs en dan vertelt Eric zijn zoon dat hij zich zorgen om hem maakt. Hij wil niet dat hij zich deze feestdagen alleen voelt.

In het kantoor van Dr. Buckingham zegt Katie tegen de dokter dat ze haar afspraak niet had moeten uitstellen. Ze baalt dat de dokter nog niets heeft gezegd… wat ook niet goed is. Carter wijst erop dat ze de vrouw er geen woord tussen heeft laten krijgen. Grace kijkt alleen maar naar ze. Katie vraagt ​​opnieuw: “Wat zijn mijn resultaten?” Ze blijft maar praten over geleende tijd als overlevende van een transplantatie. Grace laat haar eindelijk weten dat haar recente resultaten allemaal positief zijn. “Er zijn helemaal geen aanwijzingen voor afwijzing… Je doet het goed, Katie.” Katie veegt de tranen van opluchting weg.
Katie veegt tranen af ​​B&B

Buckingham vertelt Katie dat ze een wandelend wonder is en dat ze blij is dat ze zo’n goed ondersteuningssysteem heeft. Ze wordt geroepen voor een consult en vertrekt. Carter merkt tegen Katie op dat ze een schone gezondheidsverklaring heeft voor de feestdagen. Katie was zo gestrest over deze afspraak en vertelt hem hoeveel het betekent dat hij er voor haar was.

Meer: B&B dropt een nieuw kind op ‘Lope’

Bij het klifhuis zoenen Finn en Steffy. Ze kijkt om zich heen en vraagt ​​zich af waar de maretak is. Finn heeft geen maretak nodig om zijn super hete vrouw te kussen. Nadat ze nog wat hebben gezoend, vertelt Finn haar dat ze geweldig werk heeft geleverd aan de decoraties. Steffy vraagt ​​zich af of het niet een beetje te veel is. Finn zegt dat de kinderen het leuk vinden en dat is het enige dat telt. Ze mijmeren over hoe moeilijk het is om niet verstrikt te raken in de vakantiestemming met de kinderen in de buurt. Steffy zegt dat dat nog meer waar zou zijn als de angst voor Sheila niet boven hen zou hangen.
Finn Steffy Kerstmashup B&B

Lees ook:  Betty White Dead op 99: Doodsbrief van Bold & Beautiful's Ann Douglas

Finn vertelt Steffy dat ze zich allemaal zorgen maken om Sheila, maar dat ze gepakt zal worden. Steffy houdt zichzelf voor dat ze op een dag weer achter de tralies zal zitten, maar de politie… Finn onderbreekt haar. Hij wil niet dat ze zich zorgen maakt tijdens de feestdagen en zweert dat hij er altijd zal zijn om haar en de kinderen te beschermen. Ze omhelzen.
Finn stelt Steffy B&B gerust

Bij Eric thuis vertelt Ridge dat hij wat vrije tijd heeft genomen om uit te zoeken waarom hij deed wat hij deed, en misschien wat de volgende stap is. Eric vraagt ​​wat er gebeurde toen hij, Taylor en Brooke allemaal tegelijk in de kamer waren.

Eric ontdekt dat Taylor en Brooke Ridge hebben gedumpt, die toegeeft dat hij erg trots op hen was. Hij voelt zich ongebonden, maar verzekert zijn vader dat het goed komt. Eric wil dat hij met Kerstmis verschijnt. Op dat moment komen Charlie en Pam binnen met de fixins voor het kerstdiner. Ze willen dat Ridge met Kerstmis komt en verzekeren hem dat het hele kantoor weet wat er met Taylor en Brooke is gebeurd – hij heeft zijn gezin meer dan ooit nodig. Eric herhaalt dat hij wil dat hij verschijnt. Pam begrijpt dat hij zich misschien zorgen maakt om Brooke tegen het lijf te lopen nadat ze hem de oude klap heeft gegeven. Eric stuurt Pam en Charlie naar de keuken, en Ridge ondervraagt ​​zijn vader over Brooke die met Kerstmis komt. Eric legt uit dat Donna’s zussen zich bij hen zullen voegen. Hij is er vrij zeker van dat Brooke hem zou willen zien, ondanks wat er is gebeurd.
Charlie Pam Kerst B&B

Lees ook:  Vandaag vult Ridge in een geheel nieuwe aflevering van B&B Eric Quinns gewaagde en ...

Bij het klifhuis grilt Kelly haar moeder en Finn over waarom Rudolphs neus wordt gelezen. Finn raadt haar aan om het aan haar vader te vragen. Finn vraagt ​​zich af wat ze wil voor Kerstmis. Ze heeft het al – allemaal samen. Steffy kreunt: “Je bent zo schattig”, terwijl ze Kelly oppakken en omhelzen.

Meer: Steffy’s ergste nachtmerrie! ‘Sheila’ en ‘Kelly’ ontmoeten elkaar van dichtbij

Ze gaan op de bank zitten om te praten over de ware betekenis van Kerstmis, maar verzekeren het meisje dat ze nog steeds enthousiast kan zijn over de kerstman. Finn kriebelt Kelly, die hoopt dat de kerstman de brief van Hayes heeft gekregen die ze hem heeft helpen maken. Ze vertellen dat ze een geweldige grote zus is geweest. Kelly verklaart dat haar familie de beste is en dat dit de beste kerst ooit is!
B&B Steffy Kelly Finn

Bij Forrester dringt Carter er bij Katie op aan haar publiciteitsbijeenkomst te missen en zich te koesteren in haar goede nieuws. Ze ademt uit en trekt een grimas. Carter leidt haar naar de bank en moedigt haar aan om te ontspannen. “Sluit je ogen.” Als ze dat eenmaal heeft gedaan, zegt hij haar diep in te ademen, vast te houden en dan langzaam los te laten. Dat doet ze, en ze lacht. Carter verzekert haar dat ze dit niet alleen hoeft te doorstaan. Of ze nu goede of minder goede tijden heeft, hij wil er voor haar zijn. Ze doet het al een tijdje alleen, en dat is niet meer het geval.

Carter zegt dat hij geen jet of jacht heeft, maar Katie verzekert hem dat die dingen niets voor haar betekenen. Ze heeft een nieuw leven gekregen en zal Storms hart gebruiken om het leven ten volle te leven. “Ik ga volledig en volledig liefhebben.” Carter trekt haar in zijn armen en kust haar voorhoofd.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Kelly Kruger Brooks keert terug als Eva de publicist

Meer: Annika Noelle’s ‘gedurfde’ hoop voor haar personage

In het Forrester landhuis vertelt Ridge aan Eric dat hij het keer op keer verpest heeft. Hij puzzelt omdat hij niet kan kiezen tussen Brooke en Taylor. “Waarom zouden ze dat verdragen?” Eric zegt dat ze van hem hielden en dat nog steeds doen. Ridge houdt ook van ze allebei. Hij moet een manier vinden om dingen te veranderen en een beter mens te worden. Eric verzekert hem dat hij hoe dan ook nog steeds zijn vader is. Ze drukken hun liefde en knuffel uit.
Ridge verandering B&B

Bij het klifhuis is Kelly kerstkaarten gaan maken en Steffy en Finn knabbelen over hun eierdrankjes. Steffy vertelt hem dat Kelly gelijk heeft, het is de beste kerst ooit omdat ze samen zijn. Ze flitsen naar het wonder in Monaco toen ze herenigd werden. “Het was echt het best denkbare cadeau.” Steffy vertelt Finn dat ze zoveel van hem houdt en wenst hem fijne kerstdagen. Hij streelt haar wang en kust haar voordat hij haar in een knuffel naar zijn borst trekt.

Volgende The Bold and the Beautiful: De Logans, Forrester en Spencer tellen hun zegeningen tijdens de feestdagen.

Zorg ervoor dat u de fotodump van B&B’s met sterren bezaaide vakantie bash in de onderstaande galerij niet mist.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.