Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor vertelt Katie dat ze Bill heeft neergeschoten


Bij Bill thuis luistert Sheila en gaapt terwijl Bill tegen Katie zegt dat als hij ervoor zorgt dat Sheila teruggaat naar de gevangenis, dit een kans voor hen kan zijn.

Bij Forrester Creations proberen Hope en Steffy Bill te chanteren om Sheila vrij te houden. “Hij lijkt niet om ons te geven,” zucht Steffy. Charlotte komt binnen en vertelt Steffy dat het interview met Eye on Fashion is verzet. Steffy weet niet zeker of ze het nu wel wil doen. Taylor komt binnen, complimenteert Charlotte, en ze mijmeren allemaal dat er maar weinig momenten zijn waarop ze moeten glimlachen met Sheila op vrije voeten.

Meer: Soapnieuwsoverzicht en samenvattingen

Charlotte vertelt Steffy dat ze echt voor haar en haar familie voelt. “Hoe is het mogelijk dat Sheila Carter niet de rest van haar leven achter de tralies doorbrengt?!” Taylor ziet er ongemakkelijk uit. Charlotte stelt voor dat Steffy een civiele procedure tegen Carter aanspant en biedt haar vaders diensten aan – hij is een advocaat. Steffy weet niet zeker of dat in haar belang is. Charlotte concludeert dat iedereen die een kogel in iemand schiet niet vrij rond mag lopen. Taylor kijkt haar geschrokken aan. Charlotte vraagt ​​Steffy opnieuw over het interview. Steffy vertelt haar dat ze een nieuwe afspraak zullen maken. Charlotte gaat weg en Taylor wordt gek als ze zegt dat ze zichzelf aangeeft. Hope en Steffy verzekeren haar dat iemand Bill zal bereiken – ze moeten alleen nog uitzoeken hoe.
B&B Charlotte Taylor

Bij Bill thuis vertelt Katie Bill dat ze wil dat hun gezin op de eerste plaats komt, en als Sheila in de gevangenis zit, is dat mogelijk. ‘Maar wat jou en mij betreft…’ sterft ze weg. Bill mijmert: “Je zult het idee niet eens koesteren.” Sheila komt binnen en zegt dat ze niet wist dat Bill gezelschap verwachtte. Ze biedt thee aan Katie aan, die snauwt dat ze het krijgt – Sheila is nu de vrouw des huizes. Sheila zegt: “Dat ben ik zeker.”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Diamond White debuteert haar nieuwe look: oranje haar

Meer: Sheila staat op het punt te persen [Spoiler] te ver

Bij Forrester houdt Taylor vol dat zij de enige is die hier een einde aan kan maken. Hope en Steffy beweren dat zelfs als ze zichzelf aangeeft, Bill gewoon een andere rechter zal omkopen om Sheila uit de gevangenis te houden. Hope verklaart dat het het niet waard is. Taylor maakt zich zorgen dat Sheila iemand van wie ze houden pijn heeft gedaan en verzucht dat dit allemaal gebeurt omdat ze op een nacht de controle verloor. Dankzij haar is Sheila vrij. Steffy knuffelt haar.

Bij Bill thuis informeert Katie Sheila dat Bill erachter zal komen dat ze hem gebruikt en hem heeft gehersenspoeld om haar uit de gevangenis te houden. Ze spot met het idee dat Sheila echte gevoelens heeft. ‘Je hebt geprobeerd mensen van wie we houden te vermoorden. Je bent verschrikkelijk en gemeen. Je schoot een kogel door je zoon en liet hem sterven.’ Sheila is het zat om zichzelf te verdedigen tegen mensen zoals Katie. Ze voelt zich vreselijk voor de pijn die ze haar zoon heeft aangedaan. Katie spot: ‘Ja, maar je hebt het toch gedaan. Je hebt hem in dat steegje achtergelaten; je hebt niet om hulp geroepen!” Ze vraagt ​​​​Bill of dit de persoon is die ze zouden moeten vertrouwen in de buurt van hun zoon. ‘Je hebt je kind bijna vermoord, maar Bill is veilig bij jou?! Ja tuurlijk.”

Meer: Soapster dood op 64

Sheila houdt vol dat hij eindelijk een vrouw heeft die naast hem kan staan. Ze sneert dat Katie dat nooit heeft gedaan – ze heeft de man die hij werkelijk is nooit gewaardeerd. Sheila denkt dat Katie bang is voor het zwaard om zijn nek en wat het vertegenwoordigt. “Dat bewonder ik.” Ze verklaart dat zij en Bill hun ware partners hebben gevonden. Katie vertelt Sheila dat ze een sociopaat is die iedereen om haar heen in gevaar brengt. Ze laat Bill weten dat ze dit nooit voor hem of hun zoon zal accepteren. “Je lijkt helemaal niet op haar!” Ze gelooft dat Bill dit ongedaan zal maken. ‘Ik zal je niet opgeven. Je hoort me. Ik zal vechten!” Katie herinnert hem eraan dat ze niet opgeeft. ‘Het kan me niet schelen hoe lang het duurt, ik raak je niet kwijt. Ik wil de vader van mijn zoon niet verliezen aan Sheila Carter.”
Katie B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Don Diamont crasht Cindy Ambuehl's verjaardagsfeestje van vrouw

Later zitten Bill en Sheila samen op de bank en hij merkt dat ze van streek is. Sheila vraagt ​​zich af of Katie hem nog een kans zou geven… Bill vermoedt dat ze hem en Katie heeft horen praten. Hij beweert dat hij verstrikt raakte in de herinneringen en de familie mist die ze waren… of probeerden te zijn. “Het was niet duurzaam. Hij streelt haar. “Niet zoals dit. Niet zoals wij.” Hij zegt dat ze in zijn leven kwam toen hij haar het meest nodig had. ‘Ik ben toegewijd aan jou, Sheila. Daar hoef je niet aan te twijfelen.” Sheila kust hem, lacht en komt gezellig bij hem zitten. Ze herinnert Bill eraan hoe Katie keer op keer bij hem wegliep. Iedereen verdient het om geaccepteerd te worden voor wie ze zijn. “Zelfs wij tweeën.”
Bill Sheila B&B

Bij het klifhuis hoopt Steffy dat Taylor er niet nog steeds aan denkt zichzelf aan te geven. Taylor zegt dat het niet alleen om Sheila gaat. Zelfs als Bill hen niet chanteerde, zou ze nog steeds dit verschrikkelijke geheim met zich mee dragen. ‘Ik heb hem neergeschoten. Achterin.” Ze kan niet stoppen met eraan te denken en kan niet slapen. Steffy spoort haar aan om te gaan rusten en te ontspannen. ‘We gaan Bill bereiken. Sheila gaat naar de gevangenis. Jij niet.” Taylor gaat liggen.

Meer: B&B-acteur tot 9-1-1

Steffy beantwoordt een klop op haar deur – het is Katie, die net bij Bill vandaan komt. Ze verklaart dat ze deze greep die Sheila op Bill heeft niet kan laten voortduren en moet weten wat hij op Steffy heeft. Katie moet weten waarom Steffy en Finn niet tegen haar willen getuigen. ‘Als ik Bill bij Sheila weg wil krijgen, moet ik weten wat er aan de hand is. Ik wil dat je het me vertelt. Nu.”

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoiler 27 – 31 december 2021

Meer: Horloge! Taylor draait zich om [Spoiler] na botsing

Bij Bill thuis gaat Sheila over Taylor heen en schiet hem in de rug. Ze denkt dat als zijn heiligere ex-vrouw daarvan wist, ze misschien zou beseffen dat zij niet de enigen zijn die iets slechts hebben gedaan.
Bill Sheila B&B

Bij Steffy’s huis is Katie bang – Bill is een schelp van zichzelf. Steffy zegt dat zij dat ook is. Katie gaat tekeer dat Sheila niet in de gevangenis zit – vindt ze het echt goed?!? Steffy, emotioneel, zegt dat het ingewikkeld is. Katie vraagt: “Waar chanteert hij je mee?!” Taylor verschijnt en zegt: ‘Ik ben het. Het komt door mij. Ik heb hem neergeschoten. Ik ben degene die Bill heeft neergeschoten.’ Katie is geschrokken.
Katie wiegde B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Taylor verbluft Katie met maar liefst bekentenis!

CBS-soapfans! Mis de prachtige Young & Restless 50-jarig jubileumportretten in de onderstaande fotogalerij niet.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.