Bold & Beautiful: Staan Bill & Li op het punt een nieuw superkoppel te worden?


Dit is een koppeling die we nooit hadden zien aankomen!

Aan het einde van gisteren Vet en mooi aflevering kregen we de verrassing van ons leven (of niet, als we op alle hints zouden letten!) toen Bill vond Li levend in een steegje achter het nieuwe restaurant. Die Finnegans zijn echt moeilijk te doden!

Meer: Fans willen minder Spencer-mannen die roddelen en meer verhalen

Maar of we haar terugkeer wel of niet verwachtten, het feit dat… Rekening was degene die haar levend vond, is het echt interessante deel van deze wending.

We weten dat producer Casey Kaspzryk ons ​​beloofde dat Bill een grote rol zal spelen in een verhaal dat eraan komt, en terwijl hij Li levend terugvindt macht past bij de, eh, rekening, dat lijkt erop dat dit nog maar het begin zou moeten zijn. Om te beginnen maakt het hem klaar om de held te spelen. Hij en Li kunnen hun krachten bundelen, aanvallen en Finn redden van Sheila.

Maar dat is niet het enige dat voor hen tweeën in het verschiet ligt.

Bill en Wyatt hebben er vandaag een beetje over gepraat over de vooruitgang van de oudere Spencer met Katie, alleen voor ons om te leren… eigenlijk niets. Daar gebeurt niet veel. Katie, zoals we weten, is op haar hoede voor zijn verklaringen van toewijding en Bill heeft zojuist toegegeven dat hij niet veel heeft bereikt. Sterker nog, hij leek bijna moe van het hele spel – moe en verdrietig.

Dus voor alle doeleinden is de hengst vrij om in het wild rond te dwalen. En misschien kan hij een beetje rebound liefde vinden om zijn gedachten af ​​te leiden van Katie terwijl hij zwerft!

Lees ook:  Bold & Beautiful's Katie kan de rekening niet terugnemen - de echte reden waarom

Vet mooi Bill Wyatt-restaurant?

Dat is het uiterlijk van een man die klaar is voor iets spannends en nieuws. Wij voelen hetzelfde!

Krediet: Howard Wise/PI

Nadat ze Ridge bijna (opnieuw) aan Taylor had verloren, is Brooke vastbeslotener dan ooit om haar voor altijd echtgenoot te houden. Ze heeft het bijna verpest met Deacon, het lijkt volkomen onwaarschijnlijk dat ze iets soortgelijks zou riskeren met Bill – vooral omdat er geen alcohol in het spel is!

Wie beter dan met Li? Ze is een briljante, wilskrachtige, krachtig vrouw die zojuist heeft bewezen dat ze het in zich heeft om een ​​confrontatie met de dood te overleven – en Sheila! Elke vrouw die met die psychopaat kan omgaan, is iemand die zeker de aandacht van Bill zou trekken.

En hoewel sommigen misschien achterdochtig kijken naar Li’s eigen geheime plannen en Finn verbergen voor degenen die van hem houden, als iemand het zou begrijpen, is het Bill. Zo vaak, hij is de enige die weet wat goed is en wat er moet gebeuren, of anderen het met hem eens zijn of niet.

Hij en Li zijn uit hetzelfde hout gesneden.

En als hij haar ooit zou kunnen overtuigen om haar briljante geest te richten op de zakenwereld en zich bij hem te voegen bij Spencer Publications, is de kans groot dat we ons binnenkort afvragen: Forrester wie? Het zou zeker niet de eerste keer in een soap zijn dat een dokter zakenmagnaat wordt.

Toegegeven, er is een kans dat de twee misschien een beetje zijn te lijken op elkaar en eindigen de hele tijd met hoofden, maar het lijkt erop dat als iemand Bills ego in toom zou kunnen houden, het Li zou zijn.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Carter bekent aan Ridge dat hij verliefd is op Quinn

Meer: Krista Allen zegt wat Taylor nooit zal doen tegen Ridge

Wat denk je? Is het tijd voor Bill om weer liefde te vinden – deze keer met een nieuw iemand? Zouden ze hun eigen ergste impulsen met elkaar in bedwang kunnen houden? Laat het ons hieronder weten!

Bekijk onze fotogalerij van Vet en mooi’s Bill, van powerbroker tot playboy!