Bold & Beautiful: Thomas vertelt hoop dat hij en Paris samenleven


In het hoofdkantoor van Forrester Creations vertelt Bill Brooke dat hij hulp nodig heeft; het is zover gekomen dat hij vreest dat hij Katie voorgoed zal verliezen. Hij legt uit dat zijn arrestatie niet heeft geholpen en smeekt: “Ik moet haar terughalen.” Bill spot met het feit dat ze beweert iets anders te willen. Ridge onderbreekt: “Je kunt haar niet echt de schuld geven.” Hij wijst erop dat Bill een man aan de kant van de weg heeft achtergelaten. Bill is een veranderd man – hij heeft gewoon een kans nodig om het te bewijzen. Brooke denkt dat als Bill dat echt meent, Katie het zal zien. Bill heeft Brooke nodig om met haar te praten voor hem. “Alsjeblieft. Ik kan niet de rest van mijn leven zonder mijn Katie.”
Bill, Brooke beroepen zich op B&B

Meer: De geschiedenis herhaalt zich in B&B

Bij Carter vertelt hij aan Katie dat hij met Quinn weg wilde lopen. Hij dacht dat ze liefde hadden, maar hij moet het bij het verkeerde eind hebben gehad, want ze is terug bij Eric en hij is weer helemaal alleen. Hij wilde Eric nooit pijn doen of Ridge van streek maken, of wie dan ook… hij wilde gewoon een beurt. “Ik dacht dat het deze keer anders zou zijn. Ik dacht dat ik eindelijk zou krijgen waar ik naar op zoek was.” Carter klaagt dat hij liefde blijft zoeken op de verkeerde plaatsen en deze keer heeft hij mensen pijn gedaan waar hij om gaf. Hij voegt eraan toe: “Ik dacht echt… laat maar.”
Carter verwoest B&B

Carter klaagt dat Katie daar kwam om hem te beoordelen, terwijl ze het zo goed had. Katie is verbijsterd. “Pardon?” Als hij denkt dat ze het goed heeft gehad, kent hij haar helemaal niet zo goed! Katie legt haar problemen met Bill uit. Carter is jaloers dat ze iets had; iets. Hij wil weten hoe het is om belangrijk voor iemand te zijn. Katie zou dat ook wel willen, want ze is alleen belangrijk voor Bill als hij haar niet kan hebben. Ze koopt zijn zinnen en dan doet hij haar weer pijn. Ze klaagt dat ze hem altijd terugneemt omdat hij belooft dat hij haar “deze keer” niet in de steek zal laten. Katie barst in tranen uit omdat ze probeert vast te houden aan iets dat ze lang geleden is kwijtgeraakt. Carter realiseerde zich niet… Katie heeft geen perfect leven. Meestal voelt liefde voor haar als wachten tot de andere schoen valt. ‘Je hebt lief, en dan verlies je. Liefde en verlies. Dol zijn op is verlies!”
Carter, Katie B&B

Carter vraagt ​​of ze dat echt gelooft. Katie grijnst, “We kunnen niet allemaal Brooke Logan zijn, gelijk.” Mannen leven en ademen voor haar. Carter wilde dat voor Zoe doen, en Quinn nog meer. Hij wil dat iemand voor hem vecht en alles opgeeft. “Ik denk dat die vrouw niet bestaat.” Carter verontschuldigt zich voor het ter sprake brengen van haar huwelijk, maar zelfs als het niet lukte, kreeg ze tenminste een kans. Dat heeft hij nooit gekregen. “Je hebt geen idee hoe eenzaam ik me voel.” Katie stelt het punt. Bill is er echt goed in om je volledig onzichtbaar te laten voelen. Ze heeft zich nog nooit zo alleen gevoeld in haar leven: “Dus maak alsjeblieft geen aannames over mij.” Carter zegt dat ze hem op een slecht moment betrapte. Katie vindt het niet leuk om hem pijn te zien hebben en spoort hem aan om de liefde niet op te geven. Carter grinnikt, “Na de manier waarop je het beschreef?” Katie plaagt dat hij haar op een slechte dag heeft betrapt. Carter begint te praten over het vinden van een vrouw die toewijding en familie wil. “Is dat teveel gevraagd?” Misschien is zijn lot om alleen te zijn. Katie gelooft niet in het lot en denkt dat ze misschien gewoon geluk hebben in de liefde. Ze verontschuldigt zich voor het binnenvallen en beoordelen van hem. Carter accepteert en zegt: “Beschouw jezelf de volgende keer als uitgenodigd.”

Meer: Kijk hoe Katie zich openstelt voor Carter

Hope arriveert bij Thomas’ deur, die hij shirtless beantwoordt. Eenmaal binnen ziet ze dameskleding op de grond en pakt, aangezien hij half aangekleed is, op dat ze iets onderbreekt. Thomas legt uit dat het de kleren van Paris zijn. Hope is stomverbaasd als hij zegt dat de dingen snel escaleerden en dat ze nu samenwonen. Nadat hij buiten het scherm heeft verduidelijkt, lacht Hope dat hij haar daar echt naartoe had laten gaan. Ze is bang dat Zende er meer problemen mee zal hebben dan hij laat merken. Thomas houdt vol dat Zende hem heeft verteld dat hij op geen enkele manier jaloers is. Hij is zijn neef en hij vertrouwt hem. Parijs is gek op Zende. “Hij hoeft zich nergens zorgen over te maken.”
Hope, Thomas door B&B

Meer: Annika Noelle verborg zwangerschapsverliezen tijdens het filmen

Bij Zende laat Paris hem weten dat hun relatie een pad is dat ze wil blijven volgen. Ze gaan online en Zende ontdekt dat ze in zijn naam een ​​studiebeursfonds heeft opgezet voor wezen. Hij wordt weggeblazen en kust haar om zijn dank te tonen. De stemming wordt romantisch naarmate de kussen dieper worden en ze zich beginnen uit te kleden. Zende laat Paris op het bed zakken bij kaarslicht om de liefde met haar te bedrijven. Na de seks mijmert Zende dat hij gelijk had over hoe groot deze nacht voor hen zou zijn. Paris mompelt: “Levensveranderend.”
Zende, Paris kiss next level B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Eric zet Carter ter plaatse.

Katie had veel te vertellen vandaag! Kijk terug op de leven en liefdes van Katie Logan in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.