Bold & Beautiful’s Brooke Logan & Family: Gids voor hoe ze gerelateerd zijn — Foto’s


Alles is relatief waar het Brooke en haar clan betreft.

Het gezegde “Je kunt je familie niet kiezen” zou zijn bedacht voor de Logans of The Bold and the Beautiful. Hoewel oudste zus Brooke en haar verwanten zielsveel van elkaar houden, daar kan geen twijfel over bestaan, man, bezorgen ze elkaar ook hoofdpijn.

Hartzeer ook. Dus. Veel. Hartzeer.

Ze kunnen het publiek ook af en toe in verwarring brengen, niet alleen met hun acties (“Bill… opnieuw, Brooke?”), maar met hun banden met elkaar. Takken van stambomen worden niet veel meer knoestig en verward dan degene die, laten we zeggen, “Felony Flo” verbinden met Jack Marone.

Meer: Vet en mooi door de jaren heen [PHOTOS]

“Wie is Jack?” je vraagt. Ja, je zult de onderstaande fotogalerij leuk vinden. Het zal niet alleen vragen beantwoorden waarvan je je misschien niet eens realiseerde dat je ze had, maar het geeft ook herinneringen aan wie familie is van wie en hoe.

Wie weet? Het zou zelfs de show op ideeën kunnen brengen, voor de volgende keer dat the powers that be de cast willen versterken met een knaller uit het verleden. Bijvoorbeeld, Donna’s zoon, Marcus Walton, heeft al heel lang weg, toch? En als zijn huwelijk net zo verliep als dat van de meeste Logans, zou hij kunnen terugkeren om een ​​grote rivaal te worden voor Thomas en Zende Forrester, zowel op het werk als op het romantische front.

Meer: Bold & Beautiful’s schokkende transformatie van Amerika’s geliefde

Maar we lopen op de zaken vooruit. Kijk eerst eens naar ons uitgebreide Logan-familiealbum hieronder, klik dan op de opmerkingen als je denkt dat een van zijn MIA-personages te laat is voor een comeback.