Bold & Beautiful’s Don Diamont over What’s Next For Bill en Katie


‘Bill zal Katie nooit opgeven. Hoe kan hij?”

Terwijl The Bold and the Beautiful’s Liam was niet van plan om Vinny aan te vallen, Bill was vast van plan om de misdaad in de doofpot te stoppen om zijn zoon te beschermen. En als hij in staat was terug te gaan in de tijd, zou hij waarschijnlijk hetzelfde opnieuw doen… en hoewel dat voor sommige kijkers onverklaarbaar is, begrijpt Don Diamont precies wat zijn alter ego drijft.

“Bill is veel veranderd sinds hij voor het eerst kennismaakte met het doek, grotendeels vanwege zijn betrokkenheid bij Katie, maar hij worstelt nog steeds met zijn emotionele complexiteit”, vertelt de acteur aan Soaps.com. “Veel daarvan heeft te maken met wie hij was voordat we hem zelfs maar ontmoetten. We hebben zijn kantjes zien vervagen nu hij een familieman is geworden, maar hij heeft ook hard gewerkt om zichzelf niet te verliezen.”

Meer:De grote Bold & Beautiful strijd voor de boeg!

Daartoe vervolgt de acteur, “wanneer je iets hebt dat je misschien ongelooflijk succesvol heeft gemaakt in het bedrijfsleven, maar datzelfde iets nadelig kan zijn voor je persoonlijke leven, creëert dat een heel dunne lijn die je moet lopen om te kunnen om dat evenwicht te vinden. Wanneer Bill heeft geprobeerd zijn zakelijke ethiek toe te passen op zijn persoonlijke leven, is dat niet goed gegaan. Het heeft zijn vertrouwde relaties erg ingewikkeld gemaakt en soms beschadigd.”

Katie, Bill autohuwelijk 2009 Bold and Beautiful

Moeilijk te geloven dat ze ooit zo gelukkig waren, nietwaar?

Meer: Deze koppels gingen van heet naar niet [PHOTOS]

Dat is zeker het geval geweest met betrekking tot zijn knipperlichthuwelijk met Katie. Maar ondanks hun strijd, zegt Diamont dat Bill “zonder twijfel weet dat zij het allerbeste is dat hem ooit is overkomen. Helaas heeft hij een zelfdestructieve persoonlijkheid en loopt hij altijd zijn eigen weg. Hij zal de beste dingen die hem overkomen afbreken, omdat hij zichzelf uiteindelijk niet waardig vindt.

“Dat betekent niet dat hij zal stoppen met proberen”, voegt hij er snel aan toe. ‘Bill zal Katie nooit opgeven. Hoe kan hij? Dat zou hetzelfde zijn als zichzelf opgeven!”

Meer: Hoe u rechtstreeks verbinding kunt maken met uw favoriete sterren [PHOTOS]

Terwijl Bill probeert uit te vinden hoe hij zijn leven weer op de rails kan krijgen, waarom zou je dan niet naar de opmerkingensectie gaan met je gedachten over zijn toekomst? Moet Katie haar favoriete ex nog een kans geven? Misschien wil je, voordat je over zijn toekomst gaat nadenken, zijn verleden verkennen in de onderstaande galerij, die volgt Bill’s hoogtepunten (en veel dieptepunten) sinds aankomst in Los Angeles.