Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Heather Tom’s zoon Zane is helemaal volwassen, foto


De tijd vliegt in een oogwenk voorbij.

Je weet wat ze zeggen over tijd – en waar het heen gaat – nou, het punt werd bewezen in een recent bericht door The Bold and the BeautifulHeather Tom (Katie). De actrice deelde een nieuwe foto van haar zoon Zane en we konden niet geloven hoe volwassen hij nu is.

“Zon/maan-energiekristallen,” verklaarde Tom en vervolgde toen met het beschrijven van het schot, “regenboogshirt, blond surferhaar.”

De laatste foto die Tom van haar zoon had gedeeld, was in juni 2021 en zelfs toen, aangezien het al een tijdje geleden was dat Tom had gepost, stonden we versteld van hoe volwassen Zane eruitzag.

Meer: Backstage ‘crisis’ barst los bij soap

“Soms moet ik gewoon gaan … wauw … dank je,” drukte ze uit.

Vorige maand werd Zane op 28 oktober 10 jaar en om zijn speciale dag te eren, gaven we fans een kijkje in zijn leven in foto’s, waarin een aantal behoorlijk grote talenten naar voren kwamen, waaronder zijn golfvaardigheden, zijn eerste keer op ski’s en een paar video’s van Zane die van band naar band afstudeerde in taekwondo. Er waren ook foto’s met zijn ouders – en een paar waren vastgebonden aan zijn vader overdag, Bill.

Zane, die Tom deelt met echtgenoot James Achor, speelde ook Will, de zoon van haar personage op het scherm, van 2013 tot 2018, en hoewel hij opdook in een korte film uit 2017, Rust, het lijkt erop dat hij tegenwoordig gewoon een kind is. En nadat je zijn leven in foto’s in de link hierboven hebt bekeken, zul je zien dat de wereld aan zijn vingertoppen ligt, dankzij de vele talenten die hij op zo’n jonge leeftijd heeft!

Lees ook:  Bold & Beautiful Voorbeeld: Katie Vragen die verder gaan met Bill

Als je deze real-life update leuk vond, ben je misschien geïnteresseerd in een ontmoeting met enkele van de Blauw Bloed sterren en hun belangrijke anderen in onze galerij hieronder.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]