Bold & Beautiful’s Lawrence Saint Victor: Zijn Katie/Carter ware liefde?


En daar zijn we best oké mee.

Er was eens, The Bold and the Beautiful’s Bill en Katie waren de definitie van een episch liefdesverhaal. Ze hadden hun ups en downs, maar ze leken echt bij elkaar te horen. Nou, toen hij haar niet opsloot in een toren en gezond was, weet je, dus Rekening.

Nu heeft ze echter na lang uitstel besloten dat ze Carter wil. En Bill heeft zich gekeerd naar een nog verrassender plek voor liefde: Sheila! Ooit zouden we hebben gezegd dat het haar afwijzen van een reünie was niet het einde van hun verhaal. Maar we vinden het moeilijk om hierna ooit nog een pad voorwaarts te zien – vooral na wat Lawrence Saint Victor zei tijdens zijn recente optreden op CBS ‘ Het gesprek!

De acteur kwam langs bij de talkshow om een ​​beetje te kletsen over zijn aanstaande 10-jarig jubileum in de show en natuurlijk om in Carters liefdesleven te komen – hoe tragisch het ook vaak is! Toen hem werd gevraagd naar zijn favoriete verhaallijn, erkende Saint Victor dat er gewoon te veel waren om uit te kiezen, maar een absoluut hoogtepunt was ‘de affaire tussen Carter en Quinn. Daar heb ik echt van genoten.”

En hey, in die tijd was dat stomend en gepassioneerd – totdat Quinn de stad verliet met nauwelijks enige uitleg en Carter werd achtergelaten om de stukken op te rapen … met Katie, zo blijkt!

Katie, Carter houden elkaars hand vast B&B

Op de vraag of dit eindelijk zo zou kunnen zijn de relatie voor Carter, was hij voorzichtig om zo ver te gaan. Maar het is helemaal niet buiten het bereik van de mogelijkheden.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Zal ​​Ridge Brooke of Taylor kiezen? Waarom het ons niet kan schelen

‘We zullen zien,’ stelde hij voor, ‘want ik denk dat dit Carters eerste volwassen relatie is. Voorheen vocht hij om iemand te houden of was het verboden.”

Met andere woorden: zie respectievelijk Paris en Quinn. Om nog maar te zwijgen van Maya, Zoe … de arme man is er goed in om zijn hart te breken en zijn verlovingen te beëindigen! Quinn heeft het in ieder geval afgeblazen voordat ze hoopte dat hij ging trouwen.

Maar met hem en Katie, zei Saint Victor, “heb je twee volwassen volwassenen die deze emotionele band hebben en er is geen drama, voor zover niets hen uit elkaar houdt.”

Bill Carter bed & breakfast

Hoor je dat, Bill? Er is niets dat hen uit elkaar houdt, en dat geldt ook voor hem. Hij bewandelt een steeds duisterder en – laten we eerlijk zijn – bizar pad met Sheila. Voordat dit allemaal naar buiten kwam, had Katie al besloten dat ze niet naar hem terug wilde. En nu? Er is praktisch geen kans dat ze dat zou doen.

Hoe vergelijk je een relatie met een machtsbeluste narcist die niet meer geobsedeerd is door je zus, maar een gelofte doet om een ​​moordzuchtige sociopaat te beschermen met een drama-vrije, volwassen emotionele connectie? Bill zou elke keer verliezen.

Plus, geen belediging voor The Stallion, maar de buikspieren van Carter zijn op zichzelf al een behoorlijk overtuigende zaak.

Bekijk onze fotogalerij van Katie’s leven in Los Angeles. Is Carter haar ware liefde?