Bold & Beautiful’s Positionering Carter en Katie als een nieuw koppel


Kleur ons verrast: we verzenden al “Karter”. Of heb je liever “Cartie”?

Wanneer The Bold and the Beautiful als Katie zichzelf deze week bij Carter had uitgenodigd om hem te beoordelen op zijn relatie met Quinn, rolden we zo hard met onze ogen dat we misschien een netvlies hadden losgemaakt. Als de show haar echt wil laten rondrennen om mensen schuldig, schuldig, schuldig te verklaren, dachten we bij onszelf, zou het haar naar de rechtenstudie moeten sturen en haar in een rechtszaal op de bank moeten stoppen.

Toen duidelijk werd dat de soap eigenlijk aan het doen was om Katie en Carter te positioneren als elkaars volgende liefdesbelang – want laten we eerlijk zijn, subtiliteit behoort niet tot de belangrijkste deugden van dit dagdrama – kreunden we hoorbaar. Het had geen zin, dachten we, dat Katie, net van haar laatste gesprek met de rokkenjager Bill, ook maar iets voelde voor de man aan wie ze weigerde door te geven voor zijn affaire met Quinn. Het sloeg ook nergens op dat Carter iets te maken wilde hebben met mevrouw Judge-y McJudgerson.

Maar naarmate de scènes vorderden, moesten we toegeven dat we… geïntrigeerd waren. Verhuisd. Geschokt, zelfs. Er waren problemen, let wel – zoals het feit dat, terwijl Katie zich verwonderde over het feit dat Carter de vrouw van een andere man kon begeren, ze volledig vergat hoe ze ooit “flauwde” om te voorkomen dat Ridge lang genoeg met Brooke zou hertrouwen om hem te stropen. En dat Katie zichzelf in tranen zou ontlasten aan de man wiens dierbare kist ze een scharlaken “A” wilde bevestigen, was een echte hoofd-krabber.

Lawrence Saint Victor, Heather Tom"The Bold and the Beautiful"  Stel CBS Television City Los Angeles, Ca.  21/09 © Howard Wise/jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 8627 VS uitgezonden op 18-10-21

Meer: ‘Je had toch niet de toorn van mijn oordeel verwacht?’ vroeg Katie. “Nee”, gaf Carter toe. “Ik verwachtte Grubhub.”

We moesten gaan, “Huh? NS?” ook, toen Carter zei dat mensen hem zagen als een gelukkige kerel die met een andere vrouw uitging en zijn opties open hield. Wie, precies, dacht Dat? Carter is zo trouw aan het huwelijk dat hij niet alleen de helft van de bruiloften in LA leidt, we durven te wedden dat hij rondrijdt met een verlovingsring in het dashboardkastje van zijn auto – weet je, voor het geval dat.

Meer: De koppeling die Bold & Beautiful op zijn kop kan zetten

Maar tegen het einde van de aflevering van 19 oktober hadden Heather Tom en Lawrence Saint-Victor ons het idee verkocht dat Katie en Carter perfect voor elkaar zouden zijn. En het was duidelijk dat ze elkaar spoedig in de armen zouden sluiten. ‘Misschien zijn we voorbestemd om alleen te zijn,’ zuchtte Carter, alsof hij het lot – of Katie – wilde verleiden om te bewijzen dat hij ongelijk had.

Nee, er is geen lot, wierp ze tegen. Het was allemaal geluk. Dus “misschien hebben we gewoon pech … pech in de liefde.”

Of, dat wil zeggen, misschien zij had tot dan toe geweest. Terwijl ze elkaar aanmoedigden om het idee van het echte werk niet op te geven – en Carter voerde een opendeurbeleid in wat Katie betrof – merkten we dat we reikhalzend uitkeken naar de episode waarin ze een sprong in het diepe zouden wagen en, laten we zeggen , ga op date. Om te beginnen zou het heerlijk zijn om deze twee moppers voor de verandering eens blij te zien (en om Katie afgeleid te zien worden van haar onaangename nieuwe passie: oordelen). En als een toegevoegde bonus, zou het de hoofden van zowel Quinn als Bill doen ontploffen om te weten dat de belangrijke anderen die ze lieten voelen onbelangrijk leefden nu samen een leven dat het hunne had kunnen zijn. (Probeer hieronder de chemie van het duo.)

Wat zeg je, Vet en mooi liefhebbers? Ben je net zo dol op het idee van “Karter” als wij? Op weg naar de reacties, stop bij de onderstaande fotogalerij, die beoordelingen het leven van liefdesverdriet dat Katie voorbij is vanwege verandering.