Is Bold & BeautifulGaat Heather Tom (Katie) regisseur worden?


Er zijn er maar weinig tussen Heather Tom’s Vet en mooi optredens de laatste tijd – een ontwikkeling die fans ertoe heeft gebracht te vrezen dat ze op weg is als Katie. Ze weten dat de zesvoudig Emmy-winnaar is begonnen met regisseren, niet alleen voor de soap, maar ook voor primetime-series zoals Goede problemen en Dynastie. Maar betekent haar nieuwe carrière noodzakelijkerwijs een einde aan haar oude?

In één woord, nee. Hoe graag Tom ook achter de camera werkt, “Ik wil mezelf tot niets verplichten”, vertelt ze Soap Opera Digest. Bovendien: ‘Ik hou van Katie en ik hou van acteren. Ik doe het al mijn hele leven, en toch is regisseren heel spannend.

“Ik heb altijd willen blijven leren, wat er ook gebeurt,” voegt ze eraan toe, “en dit is een opwindende manier om dat te doen.”

Meer: Trouwfoto van Bold & Beautiful sterren uit het verleden en heden

Op een manier, Vet en mooi leidde “direct” naar Toms nieuwe onderneming. In 2016 vroeg ze een van de makers van de soap, Cynthia J. Popp, om haar mentor te zijn. Met de volledige steun van uitvoerend producent / hoofdschrijver Bradley Bell, schaduwde Tom Popp en werd uiteindelijk toegelaten tot het regisseursprogramma van CBS. Vroeger: “Ik had het idee dat ik wist wat de basis was – ik had geen idee!” roept Tom uit. “Ik kan niet geloven hoeveel bewegende delen er zijn. Het is een wonder dat de show elke dag wordt uitgebracht, en het is een bewijs van alle mensen die werken aan alle verschillende aspecten van het uitbrengen van de show.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Justin slaat Thomas en slaat hem koud

Bekijk alle het laatste komen en gaan Vet en mooi in onze handige fotogalerij.