Vet en mooi: een nieuwe verhaallijn voor Bill Spencer is hard nodig


Er is een reden waarom het vertrouwd aanvoelt.

Sinds een tijdje – ook lang een tijdje, als je het ons vraagt ​​- The Bold and the Beautiful heeft Bill zijn jets op een laag pitje laten koelen. Sinds kort begint dat te veranderen… maar niet noodzakelijkerwijs ten goede.

Eerst smeekte Bill Brooke om de restjes van hun relatie op te warmen. Enkele seconden later smeekte hij Katie om hem even terug te laten komen. (Derde? Elfde? We zijn de tel van hun uiteenvallen kwijtgeraakt.) Beide vrouwen wezen hem verstandig af. Maar in plaats van zich te gedragen als Bill – met andere woorden, een lucifer aansteken met een nieuwe vlam om zijn exen jaloers te maken – zet hij zich op de hielen en zwoer hij Katie terug te winnen van Carter.

Katie verrast door Bill B&B

“Ik kan dat deuntje een naam geven in … één noot!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Dat verklaart alles … Wacht, * doet * het?

Waarom Bill er niet voor heeft gekozen om voor Brooke te vechten, van wie Katie maar al te goed weet dat hij de Logan-zus is Echt wil, we hebben geen idee. Portrettist Don Diamont legde eerder aan Soaps.com uit dat zijn personage “zich er volledig van bewust is dat Katie het beste is dat hem ooit is overkomen. Als hij zegt dat hij van haar houdt en zij de enige voor hem is, meent hij dat.

“Maar hij heeft ook een zelfdestructieve persoonlijkheid”, voegde hij eraan toe. “Hij zit hem altijd in de weg, omdat hij zichzelf uiteindelijk niet waardig vindt.”

Waar dat ons lijkt te verlaten – en Bill – is waar we hem vinden als de week ten einde loopt. Volgens de laatste spoilers smeedt hij een nieuw complot om Katie weer in zijn armen te krijgen. En uiteraard zullen zowel Diamont als hoofdrolspeelster Heather Tom er alles aan doen; voor zover we ooit hebben gezien, zijn hun “A” -spellen de enige die ze ooit brengen.

Meer: Bills hele leven… in foto’s

Weg met het oude, binnen met de … Oh, meer van het oude

Dat gezegd hebbende, Bill’s hernieuwde achtervolging van Katie is een soort teleurstellende gang van zaken – en een die, frustrerend genoeg, betekent dat de show geen nieuwe ideeën voor hem heeft. Hoe dat kan, kunnen we niet doorgronden. Hij is een grillige egomane die nog nooit een vrouw heeft ontmoet die hij niet kon verleiden. Hij is ook een machtsmakelaar met genoeg geld om gouden stenen als lego te gebruiken.

Maar wanneer was de laatste keer dat Bill je verraste? Toen hij en Quinn jaren geleden ruige seks hadden? Toen hij Ridge uit een helikopter in de oceaan dumpte? Toen hij een gebouw opblies met Liam erin? Toen hij seks had met Steffy terwijl ze getrouwd was met zijn zoon? Hoe je het ook snijdt, het is een minuut geleden!

Dus we hopen dat Bill’s omweg terug naar Katie slechts tijdelijk is. Hij is een te vitaal personage om vast te zitten in dezelfde soort eindeloze lus die Brooke, Ridge en Taylor tientallen jaren in cirkels heeft laten draaien. Ben je het er niet mee eens?

Bekijk onderweg naar de reacties een feestelijke fotogalerij met afbeeldingen van een zeer Vet en mooi vakantie seizoen.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila bekent dat ze Brooke Drink heeft gemaakt, impliceert Thomas