Wie vermoordt Sheila op Bold and Beautiful? Begint te lijken op… Katie!


Sheila’s aanwezigheid in het leven van Bill duwt een van zijn naasten naar de rand.

Een manier om vuur te bestrijden, zeggen ze, is met vuur. Dus misschien spreekt het voor zich dat een redelijk middel om waanzin te bestrijden … is met meer waanzin? Dat is misschien wat The Bold and the Beautiful heeft Katie tegenwoordig aan het denken.

Bill’s betrokkenheid bij lokale idioot Sheila heeft zijn ex-vrouw buiten zichzelf gelaten. Aan de ene kant is het voor Katie meer dan verontrustend om te zien hoe Bill gezellig omgaat met de vrolijke moordenares. Aan de andere kant is het wat er komt na meer dan verontrustend voor Katie om zich de vrouwelijke moordenaar in de buurt van haar en de jonge zoon van haar ex, Will, voor te stellen. Sheila is niet het type dat je op een rots als huisdier laat passen, laat staan ​​een echt kind!

bb-gun-crazy-sheila-am

“Zeg het. Zeg dat ik ongevaarlijk ben… of anders!”

Krediet: Aaron Montgomery/JPI (3)

Katie’s stressniveau staat op het punt om zelfs nog hoger te schieten, aangezien spoilers voor de week onthullen dat Sheila haar durft te bedreigen – en nieuwe boo Carter komt tussenbeide. Nu zijn Katie en Carter twee van de meest oprechte personages in de show. Alleen misschien zijn Liam, Hope en Wyatt brandschoon. Maar gezien het duidelijke en actuele gevaar dat Sheila vertegenwoordigt, zouden Katie en Carter tot een duivels uiterste kunnen worden gedreven.

Denk er over na. Carter is zo slim als de hel – en een advocaat. Als hij en Katie de koppen bij elkaar zouden steken, zouden ze kunnen concluderen dat ze Sheila – slok – permanent zou kunnen elimineren en tijdelijke krankzinnigheid zou kunnen claimen. Want als iemand iemand gek kan maken, in ieder geval tijdelijk, dan is het Sheila wel, toch?

Lees ook:  Bold & Beautiful: Mike wil dat Sheila Finn laat sterven

B&B Sheila Steffy Alley HW

‘Ik zou geen vlieg kwaad doen! Uanderzijds… “

Krediet: Howard Wise/JPI