Bold & BeautifulKarla Mosley video-interview over Maya Return, herschikking


“Er zijn zoveel verhalen te vertellen over Maya.”

Maya Avant spelen op The Bold and the Beautiful verdiende Karla Mosley, en de show, een plaats in de geschiedenisboeken met het eerste reguliere transgender-personage op Amerikaanse dag-tv. Hoewel ze vereerd is de uitdaging van zo’n iconisch personage aan te gaan, geeft Mosley toe dat ze wist dat “er een tijdslimiet voor was” omdat ze “een cisgender-persoon” is.

Rick, Maya bruiloft B&B

Tot op de dag van vandaag hebben kijkers nog steeds geen idee wat er is misgegaan in het huwelijk van Rick en Maya!

Krediet: John Paschal/JPI

Meer: Karla’s wilde nieuwe rol is een echte moordenaar

Hoewel ze de rol in 2019 verliet, hoopt Mosley dat Maya terugkeert naar The Bold and the Beautiful landschap – alleen niet met haar het personage spelen. “Ik geloof echt dat transgenders transpersonages zouden moeten spelen”, legt ze uit. “Er zijn zoveel verhalen te vertellen over Mayamaar ik [don’t] denk dat ze door mij moeten worden verteld.”

De Dodelijke Cheer Mom star hoopt ook dat als Maya terugkomt, haar belangrijke LGBTQ+-verhaal ook door transschrijvers wordt gemaakt. “Om authentieke verhalen te vertellen en ons vrij te voelen in de verhalen die we vertellen, is het belangrijk om de mensen te hebben die echt weten die verhalen te vertellen of die verhalen te schrijven, want dan kunnen we gewoon meer doen”, zegt ze.

B&B mosley regeer nicole maya

Nicole hielp Maya en Rick om hun babydroom letterlijk tot leven te brengen.

Krediet: Howard Wise/JPI

Mosley koestert nog steeds haar tijd in de rol en prijst haar voormalige co-sterren Jacob Young (ex-Rick), Reign Edwards (ex-Nicole) en Lawrence Saint-Victor (Carter) omdat ze haar ervaring met de soap zo speciaal hebben gemaakt. “Jacob en ik vertrouwden elkaar zo, en hetzelfde geldt voor Lawrence en Reign, die mijn zus speelden, we zijn ook extreem close”, lacht ze. ‘We zijn net zussen. Dus ja, die bemanning… We werden echt als een familie en hebben veel van ons hart geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat we het verhaal goed vertelden.’ En Mosley heeft hoop om op een bepaald moment in de toekomst terug te keren naar de dag in een voltijdse rol. “Ik hoop dat Maya terugkeert”, besluit ze, “en ik hoop dat ik terugkom, maar niet in dezelfde rol.”

Voor meer van onze chat met Mosley – inclusief haar gedachten over wat er mis ging in de relatie van Rick en Maya – bekijk het hele interview hierboven. Bezoek dan de onderstaande fotogalerij waarin u een kijkje neemt op de familie Forrester door de jaren heen.