Bold & Beautiful Rena Sofer’s Foster Pitbull-honden geadopteerd in nieuwe huizen


Afscheid nemen is bitterzoet.

The Bold and the Beautiful’s Rena Sofer (Quinn) heeft iets te vieren – haar “pleegpuppy Dixie nu” [named] Kaia heeft haar eeuwige thuis gevonden!” De CBS-soap actrice begon Delilah te koesteren en [then] Dixie, pitbull-broers en zussen, begin juli en was vastbesloten om “geen pleeggezin te zijn”.

In een video, die samen met een reeks foto’s met Kaia en haar nieuwe familie werd geplaatst, kon de opwinding niet duidelijker zijn toen Sofer de pup knuffelde en kuste om te vieren dat ze een thuis had gevonden. “Bevorderen is het meest lonende wat je kunt doen en het redt levens”, zei ze. “Ik heb minder dan een maand toegewijd en twee honden bleven uit het enge overweldigende systeem en kwamen naar buiten met geweldige huizen!”

Meer: Y&R-actrice introduceert nieuw huisdier

Slechts een week eerder maakte de dagster bekend dat Kaia’s zus Delilah is geadopteerd. Ze “ging naar een geweldig huis en zal een geweldige toekomst hebben met haar nieuwe gezin!”

Hoewel het moeilijk moet zijn om niet te gehecht te raken aan de pups, valt de liefde die wordt gestoken in het koesteren op zichzelf op. Sofer deelde nog een foto van haar dochter die de pup vasthield en onthulde: “Ook al is Dixie geadopteerd, ik ken iemand die haar gaat missen!”

We prijzen Sofer voor het openen van haar huis en haar hart voor deze dieren die anders in opvangcentra zouden zijn en we vinden het geweldig om dit prachtige, gelukkige einde voor de twee pitbulls te zien!

Er zullen meer happy endings in petto zijn tijdens de tweede helft van Hallmark’s Zomernachten nieuwe filmpremières, vanaf dit weekend! Krijg alvast een voorproefje van de galerij hieronder vol met foto’s uit de romantische line-up.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.