Bold & Beautiful Aluin Jacob Young deelt enkele herinneringen van al mijn kinderen aan David Canary


Daytime Emmy-winnaar blikt terug op een belangrijke man die ‘iedereen om hem heen’ motiveerde.

The Bold and the Beautiful aluin Jacob Young (ex-Rick; Algemeen ziekenhuis ex-Lucky) nam wat tijd om herinneringen op te halen over een belangrijk deel van zijn verleden, evenals over een man die “mijn held, mijn vriend en ja, David Canary was als een vader.”

Samen met een van zijn favoriete behind-the-scenes Al mijn kinderen foto’s, waar Young verscheen als JR en Canarische als zijn vader Adam, de acteur uitte hoeveel hij hem en hun “mooie gesprekken” miste.

Terugkijkend op zijn jaren op de ABC-soap, vertelde Young: “Ik liep en lunchte elke dag met David elke dag dat ik werkte, bijna een jaar lang,” grapte hij, “ik denk dat hij dacht, wat is er met deze jongen?” Maar het was meer dan dat… Canary inspireerde hem – daarom “vond hij het gewoon heerlijk om bij hem in de buurt te zijn”.

Young concentreerde zich weer op de foto en wees erop hoe Canary door zijn regels keek en onthulde: “Een van de vele dingen die ik bewonderde aan David is dat hij nooit genoegen nam, hij streefde er altijd naar om elke scène zo veel beter te maken.”

Meer: Details over de reboot van All My Children

Hij herinnerde zich ook de jongen op de foto die zijn zoon Little A speelde. “Ik praat met Rory of Declan [McTigue]. Deze jongens zijn de liefste! Ik kwam er net achter dat ze hun middelbare school hebben afgemaakt!”

De tijd vliegt zeker voorbij…

Lees ook:  Bold & Beautiful's Henry Joseph Samiri heeft een gebroken arm, foto

De acteur sloot af door fans te vragen hun favoriet te delen Al mijn kinderen herinneringen, die we u uitnodigen om in de opmerkingen te plaatsen.

Ga terug in de tijd met een blik op zeldzame foto’s en bitterzoete herinneringen aan de soapserie op ABC in onze galerij hieronder.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.