Press ESC to close

Bold & Beautiful Alum Jacob Young (Rick) en dochter Molly zingen duet Wild Night Video


We kunnen gewoon geen genoeg krijgen van soapsterren die zingen met hun kinderen.

Vroegere The Bold and the Beautiful acteur Jacob Young (ex-Rick), die ook memorabele rollen had op Algemeen ziekenhuis en Al mijn kinderen, plaatste een video die we de hele dag op repeat hadden kunnen zetten! Gitaar spelend en meezingen met zijn mooie kleine meisje Molly, stuurde het vader/dochter-duo de te schattige meter door het dak met een duet van Van Morrisons klassieker ‘Wild Night’ uit 1971.

De glimlach van Young en Molly verlichtte de kamer en we moeten toegeven dat één keer naar de video kijken gewoon niet genoeg was! En als je een opkikkertje nodig hebt, kun je dat zeker krijgen door op de afspeelknop hieronder te drukken.

De afgelopen weken hebben andere soapsterren duetten gedeeld met hun kinderen. Young’s vorige castmate, Algemeen ziekenhuis Maurice Benard (Sonny) en zijn zoon Joshua zongen een Elvis Presley-liefdeslied terwijl De jongeren en de rustelozen’ Melissa Ordway’s (Abby) echtgenoot, Justin Gaston (ex-Chance), en hun dochter Olivia zong een lief deuntje door de hedendaagse christelijke band MercyMe.

Meer: Jacob Young deelt speciale herinneringen aan All My Children

Wie heeft er zangwedstrijdrealityshows nodig als we de hele dag deze schattige zeepvideo’s op Instagram kunnen bekijken?

Nu we Young met zijn dochter hebben gezien, bekijk onze galerij hieronder met: foto’s van soapsterren en hun echte kinderen, waaronder een van de voormalige dagster met zijn zoon Luke.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Reactie van Don Diamont op het bericht van Chris Rock/Will Smith Slap@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]