Press ESC to close

Bold & Beautiful/Days Of Our Lives’ Kyle Lowder is een makelaar, kijk naar Soap Stars Homes


Soms is een verandering goed.

The Bold and the Beautiful en Dagen van ons leven alum Kyle Lowder (ex-Rick, ex-Rex) heeft een nieuw beroep aan zijn cv toegevoegd – hij is een gediplomeerd makelaar! Samen met een welkom-aan-het-team-aankondiging van Village Properties in Santa Barbara, Californië, deelde de acteur: “Als iemand die een 22-jarige liefdesrelatie heeft gehad met Montecito en Santa Barbara, zou ik niet dankbaarder kunnen zijn om mijn zaken hier. Ik kijk er naar uit om mijn klanten en deze voorname panden te vertegenwoordigen…”

zijn voormalige Dagen van ons leven castmate Eric Martsolf (Brady) was een van de eersten die hem feliciteerde, gevolgd door support van fans en nog een welkomstbericht van het bureau: “We zijn erg enthousiast dat je bij Village Properties bent! Welkom aan boord!”

Meer: Jason Thompson van Young & Restless deelt hartverscheurende video

Het nieuwe beroep van Lowder betekent niet dat hij nooit meer zal terugkeren naar soaps en hij is niet de eerste voormalige dagster die dit pad bewandelt. Alums Vincent Irizarry, die onlangs een operatie heeft ondergaan, en Chrishell Stause werken allebei in de vastgoedsector en vele anderen hebben dubbel werk gedaan om even terug te keren naar hun soaps. En over Stause gesproken, een fan, tiffkorea, vroeg zelfs: “Haal hem op” Zonsondergang verkopen”, de populaire Netflix-realityserie.

Meer: Vincent Irizarry gewond na poging vrouw te redden

Nou dat zou leuk zijn! We wensen de acteur het allerbeste in de toekomstige verkoop!

Terwijl we wachten om te zien welke nieuwe eigendommen Lowder op de markt laat zien, nodigen we fans uit om maak een virtuele tour door de huizen van enkele van je favoriete soapsterren in onze galerij hieronder.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy's op weg naar een 'Who's the Daddy?' Verhaal@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]