Bold & Beautiful Spoilers: Rick Forrester Return, New Dollar Bill-verhaal?


Krijg de primeur over “Quarter”, “Bridge”, “Dealor” en de favoriete personages van fans die MIA zijn geworden.

Op een recent feest voor haar kledingwinkel in Beverly Hills, Benheart, deed Katherine Kelly Lang een live-sessie op Instagram die niet alleen alle plezier en mode tijdens de bijeenkomst liet zien, maar ook enkele sappige klompjes zeepachtige goedheid onthulde voor fans van Vet en mooi ook.

Lang liet de loopgips zien die ze aan het sporten was nadat ze haar enkel had gebroken en vertelde het verhaal van het lopen met haar paard op een oneffen pad toen haar enkel rolde en ze naar beneden ging. Ze bevestigde dat het paard in orde was, toen hem dat werd gevraagd, en zei dat alleen zij een blessure had opgelopen.

Meer: Katherine Kelly Lang per ambulance naar ziekenhuis gebracht

Toen het tijd was voor een geïmproviseerde Q&A-sessie op Vet en mooi, was producer Casey Kasprzyk aanwezig bij de bash om vragen van Lang-veldfans te helpen. Een van de eerste was: “Waarom gaat Ridge altijd terug naar Brooke?” waarop Lang grapte: “Waarom schijnt de maan?” Ondertussen bood Kasprzyk de partijlijn aan: “Omdat het hun lot is.” De grote ‘D’ mensen!

Een andere fan wilde weten: “Gaan Carter en Quinn bij elkaar blijven?” Lang mijmerde over het feit dat hij het toekomstige verhaal niet kon weggeven, maar merkte op: “Ze hebben een goede chemie.” Kasprzyk plaagde: ‘Ze hebben samen lange fietstochten gemaakt,’ verwijzend natuurlijk naar Quinn die op de fiets stapte om op tijd bij de kerk – eh, restaurant – te komen, om te voorkomen dat Carter met Paris zou trouwen. Iets zegt ons dat ze zal niet wil snel weer op de fiets!
Quinn ride bike bruiloft B&B

Vervolgens vroeg iemand of ‘Kelly Sheila zal vinden’, wat Brooke bedoelde, maar het is niet verwonderlijk dat ze niets wilden verklappen over hoe het verhaal van de duivelin zal uitpakken. We moeten ons afvragen of de explosies en helikopterdrama geplaagd in Monte Carlo zal in de climax komen.

Meer: Brooke’s aanwijzing zou Sheila voorgoed ten val kunnen brengen

De brandende vraag op dit moment: “Zullen Deacon en Taylor samenkomen?” — trok de aandacht van Lang en Kasprzyk en als reactie daarop lieten ze allebei een heerlijk “Ohhh” horen. Lang deed een dansje maar kon er niet over praten toen iemand aan de zijkant zei: “Het is een spoiler.” Zij deed probeer een paar potentiële scheepsnamen uit voor de koppeling, zoals ‘Dealor’ en ‘Taycon’. De sfeer was dat ze het idee leuk vonden, en ze zijn niet de enige. Zoek uit wat Sean Kanan en Krista Allen zeiden over Taylor en Deacon hier.

De volgende vraag was een vraag die de afgelopen maanden veel kijkers bezighoudt: “Gaan we meer van Dollar Bill zien? Don is een geweldige acteur.” Gelukkig bevestigde Kasprzyk “Hij heeft een verhaal in de maak”, en voegde er toen aan toe: “A groot deel van het verhaal eigenlijk,’ voordat hij iets tegen Lang fluisterde. Ooooh, we kunnen niet wachten.

Een fan wilde weten: “Wanneer komt Steffy terug van zwangerschapsverlof?” ‘Eind juli,’ zei Kasprzyk terwijl Lang verbaasd was, ‘is ze niet terug?’ Vermoedelijk is eind juli het moment waarop we Steffy voor het eerst regelmatig terug op onze schermen zullen zien, hoewel het nu naar augustus kan worden geduwd, wat met zoveel pre-empties.

Meer: Bekijk de meest memorabele fotoshoots van Jacqueline MacInnes Wood

Het antwoord op de vraag: “Enig idee of Rick’s personage ooit zal terugkeren?” was een firma, “Nee” van de producent, die eraan toevoegde: “Rick houdt het fort bij International vast.”

Ook was er in de Q&A wat gepraat over hoe RJ terug moet komen, waarbij Lang met vuisten pompte om haar goedkeuring van het idee te tonen, en een grapje maakte over de uitgang van haar zoon op het scherm: “Hij ging die trap op en kwam nooit meer terug .”

Lang werd gevraagd wie haar favoriete liefde in de show was, maar ontweek de vraag. Donna en Paris zijn ook opgevoed tijdens de leuke sessie. Bekijk hieronder zelf de videoclip:

Na het delen sprong Kimberlin Brown (Sheila) in de reacties om te zeggen: “Ik wou dat ik daar was!” waarop Lang antwoordde: “De volgende keer! Hopelijk voelt je voet beter aan!” De actrices, zo lijkt het, zijn beide verpleegkundige verwondingen van dezelfde aard.

Welke van de verhaallijnplagen was jouw favoriet? Geef ons je mening over de thee die op het Benheart-feest is gemorst in de reacties hieronder.

Terugkijken op Bold & Beautiful’s meest sexy badpakshoots aller tijden in de fotogalerij hieronder.