Bold & BeautifulJacob Young eert The Supremes Mary Wilson, Dead


Afscheid nemen van een legende die met passie vocht om anderen te helpen.

Op maandag 8 februari verloor de wereld een echt icoon en het langst regerende origineel, medeoprichter van The Supremes, Mary Wilson. The Bold and the Beautiful aluin Jacob Young (ex-Rick), die ook in verschillende andere soapseries is verschenen, bracht hulde aan de superster die op 76-jarige leeftijd in haar huis in Las Vegas overleed. Zoals gerapporteerd Verscheidenheid, legde haar publicist Jay Schwartz in een persbericht uit dat Wilsons dood plotseling was, maar de omstandigheden eromheen waren toen niet onthuld.

Young plaatste een segment op Instagram van een van zijn recente podcasts met een video-interview met Wilson. Hij begon met te zeggen: ‘Ik ben absoluut kapot en diepbedroefd om te horen over het overlijden van de grote Mary Wilson. Jij en Florence zijn weer samen en kunnen zingen voor alle engelen in de hemel. ”

Tijdens de podcast spraken ze over geestelijke gezondheid en Wilsons voortdurende inspanningen en passie om kinderen te helpen en te vechten voor hun opleiding. Hij sloot zijn eerbetoon af door te zeggen: ‘Konden we maar allemaal in die mentaliteit leven. RIP Queen. Luister naar al Mary’s inspirerende woorden. ”

Meer: Sterren markeren de verjaardag van de dood van Kristoff St. John

Tijdens hun gesprek bedankte Wilson Young voor de tijd die ze besteedden aan het praten over hun kinderen en was het met zijn woorden eens door hartstochtelijk te zeggen: “We moeten iets doen om ervoor te zorgen dat ze een betere opleiding krijgen dan wat er nu is.”

Wilson had een YouTube-kanaal en plaatste op zaterdag 6 februari een video om de Black History-maand te vieren. Ironisch genoeg zei ze: “Er is me zoveel overkomen in de maand februari.” In haar laatste video kon ze niet wachten om te praten over het 60-jarig jubileum van The Supremes en deelde ze enthousiast: “Ik heb eindelijk besloten hoe ik met Universal zou gaan samenwerken en ze gaan nieuwe opnames uitbrengen, Mary Wilson Recordings. Ja hoor, eindelijk! ”
The Supremes, voorheen The Primettes genaamd voordat ze in 1961 bij Motown Records tekenden, bestonden uit Wilson, Diana Ross en Betty McGlown. De groep, die in de loop der jaren van lid veranderde, veroverde de wereld stormenderhand en werd in 1988 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. In 2004 belandden ze op # 97 op Rollende stenen 100 beste hits aller tijden.

Meer: Het hartverscheurende afscheid van Soap-aluin tegen zijn stiefvader

Velen gingen vandaag naar de sociale media om hun condoleances over te brengen, en over het overlijden van Wilson zei Ross: “Ik werd net wakker met dit nieuws, mijn condoleances aan u, Mary’s familie, ik word eraan herinnerd dat elke dag een geschenk is, ik heb zoveel geweldige herinneringen aan onze tijd samen The Supremes zullen in ons hart voortleven. ”

We betuigen onze condoleances aan iedereen die van Wilson hield en nodigen u uit om hetzelfde te doen in het commentaargedeelte. Laten we voorlopig aan de koningin denken via een van haar populaire liedjes, ‘Stop! In the Name of Love. ”
De Supremes waren, zoals bij veel groepen, als een familie. Bekijk andere familieleden in onze fotogalerij hieronder, met 20 soapsterren en hun moeders.

Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-oplossing voor alle drama’s overdag rechtstreeks in uw e-mailinbox door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Video: Mary Wilson – het officiële kanaal