Press ESC to close

Bold & BeautifulJacob Young Talks wordt vermoord door The Walking Dead


“RIP”, Instagramde Jacob Young. Of meer zoals “RFN” – “rust voor nu.”

Nadat we Lucky Spencer ooit “terug uit de dood” hebben gehaald Algemeen ziekenhuis, Jacob Young is een soort expert op het gebied van ‘opstandingen’. Dus de soap dierenarts, misschien nog beter bekend om zijn lange run als Rick on The Bold and the Beautiful, niet te veel tranen vergiet over het feit dat zijn Lopende dood personage ontmoette zijn maker in de herfstfinale van het AMC-drama op 10 oktober.

Integendeel, de Daytime Emmy-winnaar herbeleeft het op Instagram. “Voor het geval je mijn gevecht met Maggie hebt gemist … hier is een deel van de epische dood van mijn personage Deaver!” hij deelde op de 13e. “Mooie opname, Gabriël! RIP, Deav.”

Zoals je in de onderstaande scène zult zien, komt Deaver in actie om haar als bedreiging uit te schakelen nadat de heldin van Lauren Cohan een vrachtwagen tegen de poort laat botsen om Meridian en de Reapers te beschermen tegen de zombies buiten. Het gaat niet goed met hem. (Maggie is de meest badass van de badasses – plus, ze heeft Gabriel gestationeerd in een sluipschuttertoren.)

Nu zou je denken dat dat voor Young zo zou zijn als De levende doden gaat. Maar zoals onze zustersite TVLine meldde, een spin-off van een anthologiereeks genaamd Verhalen van de wandelende doden is in de maak. In die show zal elke op zichzelf staande aflevering zich concentreren op een personage, nieuw of oud – wat betekent dat we het achtergrondverhaal van Deaver zouden kunnen leren. Dus misschien is er een hint over dingen die komen gaan in de manier waarop Young zijn post sloot.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Geschiedenis herhaalt zich met Hope en Finn's cheating-schandaal

“Oh! BTW: Wie is er enthousiast over de aankondiging van Verhalen van de wandelende doden?!” vroeg de Al mijn kinderen aluin, die JR speelde. “Wie weet wat er in petto is?”

Wie, inderdaad. Terwijl je nadenkt over de mogelijkheden, stop even bij de onderstaande fotogalerij, die: klimt in de takken van de Forrester-stamboom Aan Vet & mooi.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]