Bold & Beautiful’s Jacob Young keert terug naar tv – Walking Dead’s Deaver


Toen de Daytime Emmy-winnaar op 27 maart deelde dat hij een primetime-onderdeel had geland, kon hij niet zeggen wat we nu kunnen – wat het is.

Eind vorige maand maakte Jacob Young zijn Instagram-volgers razend door een foto van zichzelf te posten met een benijdenswaardige weelderige baard en het onderschrift te onderschrijven: “Tijd om een ​​nieuw personage op tv te spelen. Het is een tijd geleden. Ik kijk ernaar uit om binnenkort met iedereen te delen. “

Nou, nu is de zombified kat uit de zak. Op 28 april onze zustersite Deadline onthulde dat Young was gecast in het 11e en laatste seizoen van AMC’s monster smash De levende doden (première zondag 22 augustus). En het pruimengedeelte dat hij heeft geland? Deaver, over wie in totaal niets is bekend omdat hij niet voorkomt in de stripserie van Robert Kirkman waarop de show is gebaseerd.

Meer: Vetgedrukte en mooie ster kleurt op hilarische wijze broer op het scherm

We hebben wel een vermoeden. We voorspellen dat de mysterieuze man verbonden zal zijn met het Gemenebest, de nieuwe megagemeenschap waarmee onze ragtag-groep van scrappy-overlevenden banden hoopt aan te knopen. In ieder geval is het personage gegarandeerd een radicale afwijking van Young’s soaprollen, die varieerden van stijlvolle fashion-biz-mogul Rick Forrester op The Bold and the Beautiful aan de schone held naast Lucky Spencer op Algemeen ziekenhuis aan de Machiavelliaanse junior miljonair JR Chandler op Al mijn kinderen.

Aan zijn De levende doden het is waarschijnlijker dat een acteur met ingewanden wordt bespat dan tot in de puntjes gekleed. (Zie hieronder.)

Lauren Cohan als Maggie - The Walking Dead _ Seizoen 10, Aflevering 17 - Photo Credit: Eli Ade / AMC

Terwijl je op weg bent naar de opmerkingen om Young je felicitaties aan te bieden, stop dan even bij de onderstaande fotogalerij, die rangschikt de meest succesvolle primetime-transplantaties overdag. We hebben een sluipend vermoeden dat we Young eerder dan later aan de lijst moeten toevoegen!