Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Jacob Young: Reactie op Fan Rude About His Beard


Jacob Young’s advies: “Groei op.”

Krediet waar het toekomt: Jacob Young probeerde de andere smerige wang toe te keren toen een fan hem adviseerde zich te scheren. En Manifesthet is Josh Dallas. En zanger Josh Turner ook.

Definitief niet een liefhebber van gezichtshaar!

Meer: Jacqueline MacInnes Wood’s babybuikfoto’s een familieaangelegenheid

Uiteindelijk, Young, meest recentelijk Rick Forrester op The Bold and the Beautiful, was genoodzaakt te reageren. “Ja”, twitterde hij, “een volwassen man met een volwassen baard.”

Was het echt zo’n groot probleem dat de fan of iemand anders er problemen mee moest hebben? Het leek er niet op, toch? ‘Op een dag,’ vervolgde Young, ‘misschien in de niet zo verre toekomst, zul je begrijpen dat het niet aan jou of iemand anders is om mensen te vertellen wat je niet leuk aan hen vindt.

‘Vooral,’ voegde hij eraan toe, ‘iets fysieks. Opgroeien.”

Young, zoals je je zeker herinnert, begon overdag als een frisse tienerdroom. Vooral in zijn vroege dagen op Vet en mooihij wiegde een blik die leek op een Tijger Beat omslag komt tot leven.

Jacob Young Jacob Young Fotoshoot Zuma Beach 4/12/99 ©John Paschal/JPI 310-657-9661

De afgestudeerde overdag schudt echter al een tijdje een weelderige baard, sinds hij werd gecast in het huidige (en laatste) seizoen van AMC’s zombiedrama De levende doden als een noodlottige Reaper genaamd Deaver.

het aluin van Al mijn kinderen (als JR Chandler) en Algemeen ziekenhuis (als Lucky Spencer) is al gedood uit de serie. Maar zijn slechterik kreeg in ieder geval een gedenkwaardig afscheid. Je kunt hem het tegen elkaar opnemen met Whisky Cavalier’s Lauren Cohan hieronder (voordat Seth Gilliam’s vader Gabriel zijn laatste gebed wegneemt om de kerfuffle te overleven).

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 20 – 24 februari 2023

https://www.youtube.com/watch?v=jnCV_gKhpTk

Terwijl je hier bent, bekijk de onderstaande foto’s van meer soapsterren die hun uiterlijk hebben veranderd door de jaren heen. Gewoon niet, weet je, gespleten haren erover.

Video: YouTube/De levende doden@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]