Bold & Beautiful’s Sean Kanan plaagt reünie op het scherm met ‘Rick’, Justin Torkildsen


Oude aartsvijanden ‘Deacon’ en ‘Rick’ komen weer bij elkaar.

Het huwelijk van Rick Forrester met Maya Avant eindigde buiten het scherm en blijft grotendeels gehuld in mysterie (niet de goede soort) voor zover Vet en mooi kijkers maken zich zorgen. Wat is duidelijk is dat fans graag zouden zien dat het personage terugkeert naar het canvas, niet alleen om de zaak op te helderen, maar om deel te nemen aan toekomstige verhaallijnen.

Rick heeft momenteel niet één, maar twee aartsvijanden in de stad – Thomas en Deacon – en zijn moeder verkeert opnieuw in een crisis, dus er is genoeg verhaal te vertellen buiten zijn liefdesleven.

CJ, Amber, Rick Deacon B&B

Rick en Deacon nemen het tegen elkaar op terwijl CJ en Amber toekijken.

Net toen we aan het nadenken waren over hoe graag we het personage terug zouden zien komen van Forrester International, Vet en mooi ster Sean Kanan (Deacon) deelde een plagerige post op sociale media waardoor we ons realiseerden: “Hé, we hebben opties wat Rick betreft!”

Meer: Is het liefdesverhaal van Brooke en Deacon… waanzin?

Kanan, wiens Daytime Emmy-bekroonde Amazon Prime-serie, Studio Stad, komt binnenkort terug voor een nieuw seizoen, plaatste een foto van zichzelf met de acteur die Rick speelde Vet en mooi van 1999 – 2006, Justin Torkildsen.

Het blijkt Torkildsen, die kijkt goed trouwens, zal verschijnen in het laatste seizoen van Studio Stad als een personage genaamd Jacob Y (een naam die misschien totaal toeval is, maar ook grappig is gezien het feit) B&B’s Rick werd voor het laatst gespeeld door Jacob Young). Kanan prees zijn vriendschap met zijn voormalige co-ster, die al tientallen jaren heeft geduurd, en verzekerde zijn volgelingen dat zijn vriend “het doodt” in de serie. Wij kunnen niet wachten!

Kanan plaagde dat ook Studio Stad zal “zeer binnenkort” terugkomen, wat fantastisch nieuws is voor de vele fans van de soap over een soap. Voor degenen die nog nooit hebben afgestemd, het is een andere heel vermakelijke manier om dagfavorieten zoals Kanan, Torkildsen en vele andere grote namen hun talenten te laten zien.

Lees ook:  Danny Woodburn Returns to The Bold and the Beautiful! | Soap Opera News

Meer: Sean Kanan heeft een ‘killer’-avond in petto!

Zou je Rick willen zien terugkeren naar de? Vet en mooi? Laat het ons weten in het commentaargedeelte na het bladeren door foto’s van De geschiedenis van Deacon Sharpe in foto’s in de galerij hieronder.