The Bold and the Beautiful Aluin Jacob Young en vrouw Chrissy’s huwelijksverjaardag videomontage


De winnaar van de Daytime Emmy Award eert het leven dat hij heeft opgebouwd met een speciale vrouw – en het gezin dat ze hebben gecreëerd.

The Bold and the Beautiful aluin en zeephopper, Jacob Young (ex-Rick) vierde een speciale mijlpaal op donderdag 13 mei – zijn 14e huwelijksverjaardag met zijn vrouw Chrissy. Hij deelde zijn geluk met de wereld door een videomontage op Instagram te plaatsen waarin hij hun trouwdag belichtte en eindigde het laatste frame met een foto van hun drie kinderen, zoon Luke en dochters Molly en Grace.

“We begonnen als twee, nu zijn we vijf,” begon hij. “Gelukkig 14-jarig jubileum Chrissy! Ik ben zo gezegend. Ik hou zoveel van jou.”

Young vertelde zijn “beste vriend” verder dat ze “een ongelooflijke vrouw, echtgenote en geweldige moeder” is en maakte een einde aan het sentiment door te vragen: “Hoe heb ik zoveel geluk gehad?”

We hopen dat het prachtige stel een geweldig jubileum heeft gehad met nog veel meer goede tijden! Over wat komen gaat …

Vorige maand meldden we dat Young had landde een nieuwe rol in het laatste seizoen van de zombieserie De levende doden. Hij werd ook herenigd met de cast van Al mijn kinderen, waar hij een jaar lang JR Chandler speelde. De acteur kondigde aan: “Mis deze serie speciale evenementen niet [Reunion Road Trip] komt op 10 juni exclusief op @eentertainment. ” Hier een promo van wat ons te wachten staat!

Zou je het ook leuk vinden om Young zijn personage terug te zien keren in de Pine Valley herstart? Laat het ons weten in het commentaargedeelte en kijk dan terug op een trillend moment in JR’s leven in onze galerij hieronder gevuld met zeldzame Al mijn kinderen foto’s uit vervlogen tijden.

Lees ook:  SHOCKER: Hunter Tylo Returns to The Bold and the Beautiful! | Soap Opera News

Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.