The Bold and the Beautiful Alum Jacob Young onthult of hij terugkeert als Rick Forrester


Het is een paar jaar geleden dat we Rick Forrester voor het laatst zagen The Bold and the Beautiful, en fans hebben zich vaak afgevraagd wanneer het personage zou terugkeren naar de CBS-soap. Nu, eindelijk, spreekt Jacob Young zich uit over zijn vroegere rol en of hij die ooit nog eens zou spelen.

in een interview met Zepen in diepte, toen hem werd gevraagd of hij terug zou komen als de zoon van Brooke en Eric, zei de Emmy-winnaar: “Niet erg waarschijnlijk”, en legde vervolgens uit waarom. “Na twee keer in de show te zijn geweest… was het een goede tijd om te werken met de acteurs waarmee ik heb mogen werken, maar er is gewoon niet genoeg werk om rond te komen.”

De veteraan van Al mijn kinderen en Algemeen ziekenhuis ging nog een stap verder om zijn redenering aan te pakken. Gezien het feit dat de show slechts 30 minuten duurt, zei Young, de krachten die “hyperfocus zijn op een paar verhaallijnen tegelijk.” Die vertelmethode werkte gewoon niet voor hem. Hij wilde meer stabiliteit, iets dat consistenter was voor zijn karakter.

Meer: Jacob Young deelt herinneringen aan All My Children

Als fans het zich herinneren, waren er verschillende momenten waarop Rick de stad verliet om hier en daar terug te komen, zoals de laatste keer dat we het personage zagen verschijnen voor de bruiloft van Hope en Liam in mei 2018. “Het is niet goed voor het personage, en het is niet goed voor het publiek, naar mijn mening, “zei Young.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 12 – 16 september 2022

rick bij hoop en liam bruiloft 2018 bb

Young kon ook zijn hoofd niet om de manier waarop de show met Sally Spectra omging, wikkelen. Acteur Courtney Hope stak Sally over naar zusterzeep De jongeren en de rustelozen in 2020 en is sindsdien betrokken geweest bij enkele van de grote frontburner-verhaallijnen. Maar “ze kreeg het kortste eind met… Vet en mooi’, merkte Jong op. “Ze was waarschijnlijk in haar eentje de meest getalenteerde actrice op dat moment in de show, naar mijn mening … En ze gaven haar niet de juiste hoeveelheid verhaal.”

bb zomer strand foto

Zou je Rick graag terug willen zien in Los Angeles? Kun je iemand anders de rol zien spelen (zoals Justin Torkildsen en Kyle Lowder ooit deden)? Terwijl u nadenkt, kunt u een kijkje nemen in onze fotogalerij met enkele van de The Bold and the Beautiful komen en gaan die in de loop der jaren hebben plaatsgevonden.

— Amy Mistretta