Press ESC to close

The Bold & BeautifulJacob Young op 42-jarige leeftijd: belangrijke verjaardag niet vanwege leeftijd


Jacob Young dacht na over zijn verjaardag.

De meeste mensen doen een wens als ze de kaarsjes op hun verjaardagstaart uitblazen. Maar Jacob Young… het lijkt erop dat hij een plan heeft gemaakt. Op 10 september plaatste de Emmy-winnaar op Instagram een ​​bevestiging dat “mensen zeggen dat 42 geen groot verjaardagsjaar is.”

Maar hij smeekte om te verschillen. “Nou, 42 is het nummer waarin Douglas Adams schreef” The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy die de supercomputer gaf aan ‘de ultieme vraag over het leven, het universum en alles’.”

Bij nader inzien, de acteur, meest recentelijk Rick op The Bold and the Beautiful, besloot dat: “Ja, ik denk dat ik daar vandaag voor ga. Ook, [by the way,] elk jaar telt. Het is maar wat je ermee doet. Niet alleen het hele nieuwe jaar dat voor je ligt, maar wat je ervoor kiest te doen met de rest van je hele leven dat er toe doet. Ik kies het universum en alles.”

Lijkt ons een goed plan. Voor het geval je het nog niet hebt gehoord, het aluin van Al mijn kinderen (als JR) en Algemeen ziekenhuis (als Lucky) heeft zojuist een nieuwe rol gekregen – een die ongeveer net zo verschilt van zijn soap-onderdelen als dag en nacht. Hij is toegetreden tot de cast van AMC’s zombiedrama De levende doden in zijn 11e en laatste seizoen als Deaver, een lid van de gemene Reapers. (Lees hier meer over hen – als u durft.)

Op weg naar de reacties om Young een gelukkige late verjaardag te wensen, stop even bij de fotogalerij hieronder om een ​​groot aantal andere te vieren acteurs die zich niet verstoppen voor maar hun leeftijd bezitten. Hun kijk op ouder worden kan je misschien inspireren!

Lees ook:  Ashley Jones van Bold & Beautiful op Bridget's Return, The Shocking Kiss@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]