Zou kunnen Bold & Beautiful’S Shocking Twist Ashley zien terugkeren met Rick?


Precies 15 jaar later is het de perfecte tijd voor een terugkeer in Los Angeles.

Eileen Davidson stond aan het begin van 2007 op een kruispunt. Ze was net losgelaten van De jongeren en de rustelozen na bijna negen jaar als Ashley te hebben gespeeld en probeerde te bedenken wat hij nu moest doen. Gelukkig hoefde ze zich niet al te veel af te vragen voordat ze een telefoontje kreeg van The Bold and the Beautifuluitvoerend producent Bradley Bell. Hij vroeg of ze zich bij zijn schuim wilde voegen. Haar reactie? Ja!

Ze kregen de bal in een mum van tijd aan het rollen, en op 9 maart 2007, minder dan twee maanden na haar finale Jong & Rusteloos uitgezonden, verscheen Ashley in Los Angeles.

De plagerij in haar eerste optreden was episch, zelfs voor soapnormen. Het enige wat we eerst zagen was een vrouw die over een duur tapijt liep in designerschoenen, haar telefoon oppakte en Rick Forrester een heerlijk verleidelijk telefoontje gaf. De show onthulde niet haar volledige gezicht, maar de stem was gewoon dus verdomd bekend.

Uiteindelijk bereikte ze een verraste Rick en schokte hem verder door zijn kantoor binnen te lopen. En toen kregen we onze eerste glimp van Eileen Davidson. Nog beter? Rick’s verbijsterde “Ashley …” maakte duidelijk dat ze haar geliefde had meegebracht Jong & Rusteloos karakter over naar Vet en mooi spelen.
De twee, zo bleek, hadden buiten het scherm contact gehad terwijl ze in een vliegtuig terugkwamen uit Parijs, en hadden toen een affaire in Mexico. Ashley was in Los Angeles dankzij Ricks vader. Eric had een plan in gang gezet om een ​​geurlijn voor Forrester Originals te lanceren, dus wie kan er beter voor pocheren dan Ashley Abbott, de cosmetische koningin van Jabot?

Haar poging om opnieuw contact te maken met Rick liep echter op niets uit, aangezien hij verder ging met Phoebe. Als de oprecht goede persoon die ze is, wenste Ashley hem natuurlijk het beste en de twee kwamen overeen het verleden achter zich te laten. Daarna viel ze voor haar verloving met Rick’s broer, Ridge, maar hij verbrak het op dezelfde manier als al zijn relaties – door zich te herenigen met Brooke.

Ashley ging toen verder met Storm totdat een jaloerse Ridge haar tegen hem keerde. Die puinhoop culmineerde in Katie die door het hart werd geschoten terwijl ze worstelde met haar steeds onstabieler wordende broer, en een verwoeste Storm die zijn eigen leven nam om haar te redden.

Met andere woorden, Ashley heeft misschien geen lange ambtstermijn in LA gehad, maar het was een geweldige ervaring! En dat zette ons aan het denken: wat zou er gebeuren als ze terug zou gaan?

Ashley’s triomfantelijke terugkeer in Los Angeles

Eric, Ridge ruzie B&B

Bovenstaand: Kunnen we binnenkort worden geconfronteerd met een leegte die moet worden opgevuld?

Krediet: Howard Wise/JPI

We hebben gespeculeerd dat misschien gaat er iemand dood op de show, wat zeker het deel van de “verontrustende fans” van de plaag zou vervullen – vooral als het iemand was reusachtig zoals Eric of Ridge. Dat zou echter wat extra ruimte op het canvas overlaten… ruimte die zou kunnen worden gevuld met Ashley’s terugkeer naar Los Angeles.

Als Ridge zou gaan, lijkt het erop dat Bill dat zou doen hebben om terug te keren naar de voorste brander, en als dat gebeurt, heeft hij een nieuwe liefdesbelang nodig. Brooke zou zich waarschijnlijk nog verder tot Deacon hebben gewend voor troost, en Taylor, nou ja, ze heeft een paar keer geprobeerd Bill te vermoorden – en niet op de leuke manier, Uma Thurman.

Ashley zou de perfecte zwakkeling zijn, zowel als een machtige zakenvrouw op zich en als lid van de Abbott-clan. Dat soort connecties zouden zeker de aandacht van Bill trekken. Bovendien weten we dat Eileen Davidson en Don Diamont veel chemie hebben, aangezien zijn Brad getrouwd was met Ashley op Jong & Rusteloos voor zes jaar! Dat is een eeuwigheid in de soapwereld.

Als John McCook daarentegen besloot met pensioen te gaan en ze Eric vermoordden, zou Ashley kunnen optreden als een machtsspeler terwijl de Forresters kibbelden over wie het bedrijf overnam. Ze heeft bij Forrester gewerkt en was CEO van Jabot en Abbott Exchange in Parijs voordat het werd samengevoegd met Jabot, dus het zou een briljante wending zijn om als ‘neutrale’ partij in te stappen.

Ze zou de vrede in Forrester kunnen bewaren te midden van de machtsstrijd die zeker zou volgen op Erics onverwachte ondergang. Misschien zouden we er zelfs achter kunnen komen dat ze, terwijl ze weg was, weer contact had gehad met Rick. Hij zou met haar kunnen terugkeren en haar nieuwe Forrester-rol steunen. Hij zou beweren dat het was om de vrede te bewaren, maar in werkelijkheid zou het zijn omdat hij zou denken dat hij haar zou kunnen gebruiken om via de achterkant naar de toppositie van het bedrijf te glippen, wetende dat Ridge hem nooit zomaar zou laten overnemen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, zelfs als Vet en mooi niet uiteindelijk iemand vermoorden. Dit zou het perfecte moment zijn en Ashley de perfecte persoon om de boel op een geheel nieuwe manier door elkaar te schudden.

Wat denk je? Moet Ashley terugkeren naar Los Angeles en wat nieuw (ish) bloed naar de show brengen? Deel uw mening en neem een ​​kijkje in een galerij vol met enkele van de meest succesvolle crossovers in de geschiedenis overdag. Ashley is niet het personage dat heen en weer is gegaan tussen Los Angeles en Genoa City!