Bold and Beautiful’s Taylor/Ridge herenigen: het is een gekke grote fout


Dit is helaas wat er aan de hand is, Doc.

Ik ga niet liegen. Zo lief gespeeld als de scène was, zo gelikt als The Bold and the Beautiful behandelt zijn hoofdletter B, hoofdletter M Big Moments, het enige wat we konden denken toen Taylor zich herenigde met Ridge in de aflevering van 18 februari was: “Ack! Nee, Taylor! Nee!”

Het was niet alleen de snelheid waarmee de kleermaker terugkaatste van de plotseling vervreemde vrouw Brooke die ons even deed stilstaan. Het was de “Wow, wil je, zoals, nooit leer van je fouten?” aspect van dit alles. Als Taylor een vriend van ons was – en na al die jaren, laten we eerlijk zijn, we hebben het gevoel dat ze dat is – zouden we tegen haar schreeuwen: “Ben je gek gek? Hoe vaak, hoeveel? manieren moet deze man je hart breken voordat je het door je hoofd krijgt dat je niet, niet, niet degene die hij echt wil?”

Meer: Zeeplegende ondergaat *tweede* hartoperatie

Het is triest, echt waar. Taylor is prachtig, briljant en, zoals gespeeld door Krista Allen, warmer dan een versgebakken partij halvemaanrollen. (Kanttekening: weinig dingen zijn beter dan halve maanrollen.) Het is duidelijk voor iedereen die kijkt – maar blijkbaar niet voor “Tridge”-kinderen Steffy en Thomas – dat mama beter verdient dan een man die herhaaldelijk het voetstuk heeft gebouwd waarop hij haar met een valluik waardoor hij haar in een oogwenk overboord kon gooien.

Tragisch genoeg lijkt Taylor dat niet duidelijker te zien dan haar nakomelingen. Maar hoe behulpzaam we ook kunnen zijn, we zijn hier om haar ogen te openen met een fotogalerij die maar al te pijnlijk illustreert hoe Ridge Brooke categorisch boven haar heeft verkozen. Klik er hieronder op als je durft; het zal niet gemakkelijk zijn, dat geven we toe. Maar de waarheid is de waarheid – we zouden ervan moeten kunnen getuigen, zelfs als Taylor dat niet kan!