Bold & Beautiful: Brooke dumpt Ridge als de waarheid wordt onthuld op de bruiloft?


De bruidegom kan de rollen omdraaien door de laatste persoon die hij zou verwachten!

De laatste ronde van Brooke/Ridge/Taylor lijkt net zo voorspelbaar te verlopen als fans verwachten. Ridge had een probleem met Brooke over een manipulatie, rende om Taylor ten huwelijk te vragen, en de waarheid zal op de bruiloft aan het licht komen en alles weer goed maken voor “Bridge”. Maar zal het echt zo uitpakken?

Ridge kwam eindelijk met de waarheid over waarom hij Brooke verliet om bij Taylor te zijn, terwijl hij het naar zijn familie flapte, die bijeen waren om zijn aanstaande huwelijk met de moeder van zijn kinderen te vieren. Schreeuwend terwijl Thomas zich kronkelde, verklaarde Ridge dat hij het eindelijk gehad had met Brooke, die CPS op zijn zoon belde.

Om tot de kern van de zaak door te dringen, lijkt de verzwarende factor te zijn dat Brooke hem niet duidelijk wilde maken over het maken van de call (wat ze natuurlijk niet heeft gedaan; ze heeft het niet gedaan). Hij heeft het woord ‘eerlijkheid’ vaak gebruikt, wat een beetje hypocriet is, aangezien hij weigert eerlijk tegen haar te zijn over waarom hij haar verliet voor Taylor… maar we dwalen af.

We verwachten dat Taylor doorgaat met de bruiloft, ondanks dat ze net heeft vernomen dat Ridge Brooke niet voor haar heeft verlaten omdat hij van haar hield en meer een leven met haar wilde, maar omdat haar rivaal het verpest heeft.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Thomas leert dat Liam hem de etalagepop zag kussen

Maar gaat de bruiloft door? Zullen Ridge en Taylor man en vrouw worden? Maakt het uit?

De waarheid over Thomas zal ongetwijfeld voor, tijdens of na de ceremonie naar buiten komen – Douglas is een schattig klein kruitvat dat klaar is om te blazen – en als dat zo is, zal het alles veranderen omdat Brooke van de spreekwoordelijke haak af is.

Annuleringen gebeuren zo vaak op Vet en mooi naarmate mensen van baan wisselen Jong & Rusteloos – we praten regelmatig – dus als Ridge heeft in het huwelijksbootje stapte met Taylor, zal hij Carter gewoon sms’en om het papierwerk te overlopen en de vakbond te ontbinden, zodat hij terug kan rennen naar zijn Logan. Heck, Carter kan er zelfs dienst doen. Brooke kan daar ook opduiken als we het weten Vet en mooi.

Maar wat als Brooke borstelt? Ja, we weten dat het onwaarschijnlijk is dat dit zal gebeuren vanwege “het lot” en zo, maar er zijn zeker veel fans die zouden applaudisseren als Ridge Taylor de rug toekeerde, alleen om Brooke de rollen om te draaien.

Meer: Gekke draai voor Taylor?

Misschien zal Brooke besluiten dat een man die naar een andere vrouw zou rennen en haar zou vertellen dat hij een leven met haar wil, zonder haar zelfs maar de beleefdheid te bewijzen haar te laten weten – en weten waarom – is niet zo geweldig als ze hem in haar gedachten heeft voorgesteld. Misschien zal ze het er niet mee eens zijn dat hij met haar rivaal door het gangpad loopt en iedereen in de familie zijn redenen vertelt, terwijl ze weigert eerlijk te zijn tegen haar. haarde persoon van wie hij het meest geacht wordt te houden en te eren.

Lees ook:  Komt Zoe van Bold and Beautiful terug? Herschikking van personage voor Love Triangle met Carter/Parijs

Wat is Ridge ontdekt de waarheid over Thomas, beëindigt dingen met Taylor en rent naar Brooke, maar krijgt te horen: ‘Nee, bedankt. Je kunt niet eerlijk tegen me zijn.’ Dat zou rijk zijn.

Wat er waarschijnlijk zal gebeuren, is dat Brooke hem met open armen zal ontvangen en dat Taylor zich zal afvragen waarom ze in hemelsnaam niet haar aangescherpte instincten volgde wat hem betreft. Maar we kunnen dromen van een andere uitkomst, toch? Een waar Ridge terecht met geen van beide vrouwen eindigt?

Meer: Zal een gevallen Thomas een nieuwe bondgenoot vinden?

Wat denk je dat er zal gebeuren op de bruiloft van Ridge en Taylor? Deel hieronder uw theorieën met ons.

Overzien Brooke en Taylor’s felste gevechten in de galerij hieronder.