Bold & Beautiful: Brooke verbiedt Ridge om hoop uit haar huis te verdrijven


In de hut luistert Deacon terwijl Ridge aan Hope bevestigt dat het tot haar gekomen is om te verhuizen. Als ze bij Deacon wil zijn, zal ze het ergens anders moeten doen – hij laat de ex-gevangene niet tussen hem en zijn vrouw komen.

Meer: Rena Sofer zoals je haar *nooit* hebt gezien!

In het hoofdgebouw stopt Liam om post op te halen, en Brooke zegt dat ze het heerlijk vindt om ze zo dichtbij te hebben; het maakte haar bang toen Hope dreigde te verhuizen. Ze stelt voor dat het tijd wordt dat ze haar wensen respecteren als het om haar vader gaat. Ridge zal een manier moeten vinden om vrede te sluiten met Deacon.
Brooke, Liam praten over B&B

Liam vindt Hope alleen in de hut en legt uit dat hij bij het hoofdgebouw is gestopt om de post te halen. Ridge kwam opdagen toen ze wegging. Hij vraagt: “Hebben jullie het over Deacon gehad?” Hope informeert hem dat Ridge ze eruit schopt. Liam gaapt, “Wat?!” Ze herhaalt dat ze vanwege Deacon ergens anders moeten gaan wonen.
Hoop denkende B&B

Meer: Herinnering aan overleden CBS-soapster op verwoestende verjaardag

Hope wordt emotioneel over hoeveel het betekent om haar moeder erbij te hebben als de kinderen thuiskomen van school. Liam verwondert zich over wat haar reactie zal zijn. Hope maakt zich grote zorgen om de kinderen en huilt omdat ze daar zoveel mooie herinneringen hebben. Liam denkt dat Ridge misschien gelijk heeft. Hoop dampen; welke mogelijke manier zou er zijn om het te rechtvaardigen. Liam suggereert dat het misschien tijd is om iets nieuws te proberen. Hope zegt dat ze daar zo gelukkig zijn geweest. Liam vindt dat ze meer ruimte kunnen gebruiken en wijst erop dat ze niet in de buurt willen zijn van de spanning die Deacon creëert tussen Ridge en Brooke. Hope blijft het huisje romantiseren, maar Liam dringt erop aan dat het misschien tijd is om ergens anders heen te gaan om nieuwe herinneringen te maken die helemaal van hen zijn.
Hoop, Liam boos update B&B

In Brooke’s woonkamer onthult Ridge dat hij Hope heeft bezocht en haar heeft verteld dat als ze tijd met Deacon wil doorbrengen, ze ergens anders moet gaan wonen. Brooke is woedend als hij haar vertelt dat hij Hope niet heeft gevraagd om te verhuizen. hij vertelde haar dat ze moest. Ze stelt dat ze haar niet kunnen verbieden haar vader te zien. Ridge zegt dat ze het ergens anders moet doen. Brooke kneep haar ogen tot spleetjes. ‘Je had geen recht. Dit is mijn dochter waar we het over hebben.” Ridge snauwt: “Je dochter met Deacon.” Hij wil hem niet in zijn huis hebben. Brooke herinnert hem eraan dat het haar huis is – hij is erin gaan wonen. Ridge vraagt: “Gaan we daarheen?” Hij staat erop als Hope in de buurt van Deacon wil zijn, laat haar dan een tijdje verhuizen. Brooke brult: “Nee, nee! Mijn dochter gaat NIET het huis uit!”
Ridge, Brooke ongelovig verbijsterd B&B

Sheila laat Deacon haar kamer binnen, maar waarschuwt dat hij daar niet kan blijven komen om haar te eten en haar drank te drinken. Ze stelt voor om weer in te trekken… ze kunnen het bed delen en elkaar helpen wat spanning te verlichten. Deacon kan dat niet – hij moet zijn imago beschermen voor Hope en Brooke. Sheila snauwt dat hij gek is als hij denkt een kans te maken bij Brooke.
Sheila, Diakennoten B&B

Meer: Zeepster lookalike galerij!

Deacon bereidt zich voor om te vertrekken en Sheila vraagt ​​zich af waar hij heen zal gaan. Hij zal misschien in zijn auto slapen. Sheila verbaast zich erover dat hij dit echt serieus meent met Brooke. Ze naalden; denkt hij echt dat hij zo charmant is? Deacon antwoordt: “Sommigen zouden onweerstaanbaar zeggen.” Sheila merkt zijn zelfvertrouwen op en spoort hem aan om te onthullen wat er is gebeurd. Deacon grijnst, ‘Laten we zeggen dat ik een kleine verandering bespeur in Casa del Brooke; een beetje spanning in de lucht. Ja, Brooke en Ridge, ze zijn misschien niet zo solide als iedereen denkt.” Hij legt uit dat ze de laatste tijd problemen hebben. Sheila spot met het idee dat het door hem komt; hij heeft niet dat soort macht. Deacon legt uit dat hij Ridge met Hope hoorde praten en zijn dochter hoorde vertellen dat ze moest verhuizen omdat haar relatie met hem zijn huwelijk beïnvloedt. “Dus ja, er zijn problemen in het paradijs, groots.” Sheila mijmert: “Dus je denkt dat dit een kans voor jou is. Om misschien Brooke’s hart terug te winnen, ga terug naar haar bed?’ Sheila barst in geamuseerd gelach uit en slaat hem op de arm terwijl ze lacht.
Sheila lacht om Deacon B&B

Meer: Al het soapnieuws op één plek!

Deacon vraagt ​​of ze denkt dat hij een grap is. Sheila begint te denken dat hij een grotere dwaas is dan ze hem ooit heeft betaald. Er zijn misschien problemen in het paradijs daar, maar ze denkt dat ze hier een beetje van hun eigen paradijs kunnen hebben. “Ik voel me een beetje ondeugend. Wat zeg jij?” Deacon redt zichzelf. Sheila kan de greep die Brooke op mannen heeft niet begrijpen. Hij vertelt haar dat ze geen Brooke is. Ze snapt dat Brooke geen Sheila is. Ze denkt niet dat Logan voor een man als hij zal vallen. Deacon dringt er bij haar op aan te stoppen met de negativiteit. Als Brooke erachter komt dat Ridge Hope eruit heeft gegooid, gaat het niet goed komen. Brooke steunt Hope, wat betekent dat ze hem steunt. Sheila realiseert zich dat Deacon er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat Ridge over de rand gaat.

Meer: Kijk maar! Sheila is iets op het spoor

Bij Brooke staat Ridge erop dat hij Hope hiermee beschermt. Brooke spot met: “Door haar uit haar huis te verwijderen.” Brooke brengt de problemen die ze hadden met Thomas naar voren. Ze accepteerde hem daar en nu is het tijd voor hem om Deacon te accepteren. ‘Je gaat niemand eruit schoppen. Is dat begrepen?” Liam en Hope komen binnen. Ze kondigt aan dat ze denken dat het het beste is als ze verhuizen. Brooke wil er niets van horen. “Niemand zal je dwingen om eruit te komen!”
Ridge update Brooke B&B

Meer: De herenigde geliefden zijn misschien *niet* wie je denkt

In Sheila’s kamer vertelt Deacon haar dat als zijn terugkeer een breuk heeft veroorzaakt in Ridge’s huwelijk, hij er zal zijn om de stukken voor Brooke op te rapen. “Wie weet, misschien worden ze ooit herenigd als een familie.”

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila raakt gefrustreerd door Deacon’s fixatie op Brooke.

Terwijl ze op weg zijn naar een ander kruispunt, kijk terug op De lange en legendarische geschiedenis van Brooke en Ridge in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.