Bold & Beautiful: Deacon bekent dat hij nooit over Brooke heen is gekomen


Bij Brooke weet Hope dat het niet gemakkelijk is voor haar moeder om met Deacon en Bridget over die tijd te praten. Brooke was bang dat ze haar zou verliezen. Hope wijst erop dat ze er doorheen zijn gekomen en hoewel ze duidelijk niet voor Deacon voelt zoals voor Ridge, moet er iets voor hen zijn geweest om Hope te maken. Ze weet dat Deacon zijn charmes heeft. Brooke werpt tegen dat hij ook egoïsme en wreedheid heeft. Hope wil dat ze toegeeft dat ze gevoelens voor Deacon had. Brooke geeft eindelijk toe dat er een diepe klik tussen hen was. Ze flitst naar de intieme momenten en mijmert dat er ook wat zoetheid en tederheid was. Hope weet dat hij fouten heeft gemaakt, maar ze vindt het niet verkeerd om hem nog een kans te geven. “Ik wil een relatie met mijn vader!” Hope krijgt een sms van Amelia en moet gaan, maar vraagt ​​haar moeder om op zijn minst de mogelijkheid te overwegen dat Deacon is veranderd.
Hope pleit Brooke B&B

Meer: Squid Game seizoen twee details

Bij Sheila’s huis, informeert hij haar dat ze niet dit hele idee doen dat ze erbij betrokken zijn. “We moeten Hope en Finn de waarheid vertellen.” Sheila houdt haar gefotoshopte familiefoto omhoog en smeekt dat ze ‘dit’ mogen hebben. Deacon stelt dat geassocieerd worden met haar hem niet zal helpen om Hope en Brooke voor zich te winnen. Sheila barst in tranen uit. ‘Wil je Brooke voor je winnen? Over een tafeltje voor één gesproken.”
Sheila lach Deacon B&B

Ze herinnert hem eraan dat het plan is om zich met hun kinderen te verzoenen en Brooke niet in bed te krijgen. Deacon wil Brooke gewoon aan boord krijgen om dingen gemakkelijker te maken. Het zou goed zijn als Liam dat ook was. Hij twijfelt aan Sheila’s plan om Finn bij Steffy weg te krijgen… wat dan? Heeft ze volledige toegang tot hem? Sheila bespot Deacon omdat ze Brooke nog steeds wil. Deacon geeft toe dat zij de enige vrouw is waar hij nooit overheen is gekomen. Sheila lacht, “Jij en elke andere man in Los Angeles.” Ze bespot hem en wordt dan serieus. Hij zal nooit een relatie met Brooke hebben, en ook niet met Hope, als hij zich niet aan het plan houdt. Deacon bedankt Sheila voor alles en loopt naar buiten.
Diaken toelating Sheila B&B

Meer: Hoe Kimberlin Brown Sean Kanan deed blozen

Bij Forrester Creations arriveert Liam om Ridge te ontmoeten en neemt aan dat hij hem heeft geroepen vanwege Sheila en Deacon. Ridge knikt. De gedachte aan hen als een koppel zorgt ervoor dat Ridge in zijn mond wil overgeven, maar hij gelooft het toch niet. Hij is ervan overtuigd dat het een oplichter is. Liam heeft het gevoel dat wat ze ook proberen te trekken, het niet gaat werken, omdat geen van hen hen dichtbij laat komen. Ridge vraagt ​​zich af wat hij zal doen als Deacon aan zijn deur komt. Liam zal het in zijn gezicht slaan. Dat is wat Ridge wilde horen. Liam wil Hope niet vertellen wat ze moet doen, maar dit is te belangrijk. Ridge wil de geschiedenis niet opnieuw beleven, dus houdt hij Deacon weg.
Liam ontmoet Ridge B&B

Meer: De soap die twee keer werd geannuleerd

Brooke is stomverbaasd om haar deur voor Deacon te openen. Hij legt uit dat hij Hope kwam opzoeken… en haar. Brooke laat hem binnen, maar waarschuwt dat Ridge snel thuis zal zijn. Ze brengt zijn ‘vriendin’ Sheila ter sprake en Deacon houdt vol dat hij klaar met haar is. Brooke is blij om het te horen, maar adviseert dat hij niet meer in de familie zal worden uitgenodigd. Deacon wil zich verontschuldigen voor alles… de man die hij was en de pijn die hij veroorzaakte. Brooke wil geen excuses, ze wil gewoon dat hij vertrekt. Deacon doet een beroep op Brooke’s grote hart en hoopt dat de herinnering aan wat ze ooit deelden, haar in staat zou stellen hem te vergeven omwille van Hope. “Dat is alles wat ik vraag.” Brooke vraagt ​​zich af of dat in de brieven stond die hij haar vanuit de gevangenis stuurde. Deacon bekent dat hij droomde van een leven met haar, met Hope aan hun zijde; een echt gezin. Brooke is stomverbaasd.
Brooke verbaasde B&B

Deacon weet dat ze hem haat, maar hij kan hem niet haten om wat ze elkaar hebben gegeven. Hope is de beste versie van hen twee, en ze is ontstaan ​​door hun liefde. Brooke gaapt: ‘Deacon alstublieft…’ Deacon kon niet weggaan zonder haar te laten weten hoe dankbaar hij voor haar is, voor het opvoeden van hun dochter. Hij wil er deel van uitmaken; om hun dochter en haar kinderen te leren kennen. ‘Geloof me alsjeblieft als ik zeg dat ik veranderd ben. Ik wil gewoon een kans om het te bewijzen aan Hope en aan jou.” Hope verschijnt en luistert terwijl Deacon erop staat dat hij wil dat Hope weet dat hij er is en haar nooit meer zal verlaten. Ze confronteert Brooke en vraagt ​​haar te luisteren. Ze heeft Deacon nodig… ze verwondert zich erover dat ze drieën samen zijn en smeekt haar moeder om hem te laten blijven. “Mijn vader is thuis.” Ze barst in tranen uit en slaat haar armen om Deacon heen, waardoor Brooke ook een traan moet laten.

Meer: Deacon vormt een bedreiging voor Brooke’s huwelijk

Volgende The Bold and the Beautiful: Donna vertelt Katie dat Eric haar heeft verbannen.

Blijf op de hoogte van het komende drama in onze November Sweeps preview en voorspellingen fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.