Bold & Beautiful: Deacon’s gewaagde zet bedreigt het huwelijk van Brooke en Ridge


Als de gok van de ex-gevangene succesvol is, kunnen de dingen voor La Logan sneller afbrokkelen dan je kunt zeggen: “Destiny.”

Deacon keerde terug naar Los Angeles nadat hij uit de gevangenis was vrijgelaten in de hoop het voordeel van de twijfel te krijgen toen hij verklaarde dat hij zijn leven had veranderd, om vervolgens geconfronteerd te worden met het geschokte trio Liam, Ridge en Brooke toen hij opdook op zijn dochter Hope’s deur.

Ondanks het feit dat Brooke ooit heel hard viel voor Deacon (terwijl hij betrokken was bij haar andere dochter, Bridget – oeps), en dat hij haar later in de jaren steunde door een alcoholverslaving ontwikkelde ze te midden van een driehoek met Bill en haar zus Katie , de oudste Logan deed waar ze goed in is en oordeelde over Deacon.

Meer: Plottwist voor *deze* B&B-personages?

Met weinig andere keus dan zijn wagen aan Crazy Sheila te koppelen, lijkt Deacon nog steeds te worstelen met het al dan niet meegaan met haar complot om de huwelijken van Hope en Finn te ruïneren in de hoop dat ze op de een of andere manier samen zullen eindigen, verlangend om de grote , grote gelukkige familie van Sheila’s gefotoshopte dromen.

Vet en mooi spoilers vertellen ons dat Deacon is klaar om een ​​gewaagde zet te doen op vrijdag, met het meest waarschijnlijke scenario dat hij Brooke alleen zal krijgen en een beroep op haar zal doen om een ​​relatie tussen hem en Hope goed te keuren… en dat hij zijn kleindochter, Beth, mag ontmoeten.

Brooke zal ongetwijfeld een dergelijk pleidooi van Deacon met verontwaardiging beantwoorden, zo niet regelrechte weigering, maar als Deacon kan spelen op de zwakke plek die ze ooit voor hem had en haar ervan kan overtuigen dat hij veranderd is en een kans verdient om hun dochter te leren kennen, hij macht schiet maar eens op.
Brooke, Diaken geboorte B&B

Let wel, er zijn andere gedurfde bewegingen die Deacon zou kunnen maken. Hij kon ga nog een stap verder door Brooke te kussen (altijd een goede manier om punten te scoren met de vrouw die ervan houdt om bemind te worden), of hij kan voluit gaan en zijn vermeende relatie met Sheila onthullen en onthullen wat de duivelin heeft gepland voor Hope’s huwelijk. Maar dat klinkt als een stap te ver, zelfs voor Deacon, die alleen op zoek is naar een “in” met Hope, en niet om in het proces te sterven.
Brooke, Deacon kiss B&B

Natuurlijk, als Deacon succesvol is, zal hij niet alleen de niet onaanzienlijke woede van Sheila riskeren om schurkenstaten te worden, maar hij zal ook onbedoeld problemen veroorzaken in Brooke’s huwelijk wanneer Ridge hoort dat ze verzacht is jegens haar ex en zelfs overwegen hem weer binnen te laten. Brooke is er misschien niet op voorbereid dat Ridge haar in deze kwestie uitdaagt, en het huwelijk waarvan ze dacht dat het op zo’n solide basis stond, zou sneller kunnen afbrokkelen dan je kunt zeggen: “Het lot.”

Meer: B&B November Sweeps preview

Voorziet u dat Deacon problemen veroorzaakt in het “Brug”-huwelijk? Deel uw mening in het commentaargedeelte nadat u de foto’s van hebt teruggekeken Het leven van Deacon door de jaren heen in de galerij hieronder.