Bold & Beautiful: Douglas staat erop dat Brooke iemand heeft gekust op oudejaarsavond


In de hut kletsen Hope en Liam terwijl ze mijmert dat ze eraan zou kunnen wennen dat hij thuis werkt. Liam merkt dat het daar stil is geweest. Hope herhaalt dat Douglas huiswerk maakt en dat Beth op een speelafspraakje is. Ze gaat naar haar moeder toe – ze maakt zich zorgen om haar. Liam houdt het fort tegen. Hope herhaalt dat het haar dwars zit dat ze niet weet wat haar moeder ertoe aanzette om te drinken.

Thuis vertelt Brooke aan Ridge dat ze niet had verwacht dat ze vragen van Taylor zou beantwoorden over haar welzijn. Ze veronderstelt dat ze oprecht bezorgd was, maar het was zenuwslopend. Ridge verzekert Brooke dat ze er alles aan doet om het goed te maken – het belangrijkste is dat ze eerlijk is tegen iedereen over die avond. Ze zijn aan het puzzelen over wat haar zou kunnen doen drinken als Hope haar hoofd erin steekt. Ridge verzekert zijn vrouw dat hij niet in haar teleurgesteld is. Ze is teleurgesteld in zichzelf. Hope komt binnen en dringt er bij haar moeder op aan om de eer op zich te nemen dat ze weer op het goede spoor is gekomen en steun heeft geaccepteerd van degenen die het meest van haar houden. Ze voelt dat het nemen van verantwoordelijkheid het halve werk is en dat het bewaren van een geheim haar zou opvreten. Hope trekt Brooke in een omhelzing.
Hope Ridge Brooke talk B&B

In Taylors kantoor voelt Sheila de sfeer plotseling veranderen. Taylor wil weten waarom ze zo geïnteresseerd is in Brooke. Sheila lacht ongemakkelijk en ontkent dat ze “vastzit” aan Brooke. Ze probeert er gewoon weer bij te horen en Brooke is toevallig getrouwd met de grootvader van Hayes. Taylor hoopt dat dat waar is – ze zou het vreselijk vinden als ze weer geobsedeerd raakt door Brooke. Sheila houdt vol dat het leven haar nederig heeft gemaakt. Ze heeft geleerd dat familie belangrijk is in het leven. Sheila is niet geobsedeerd door Brooke, ze wil zichzelf bewijzen zodat ze tijd kan doorbrengen met haar zoon en kleinzoon. Taylor wil haar geloven, maar ze evalueert de situatie nog steeds. Ze hoopt dat Sheila is veranderd, voor haarzelf en ook voor haar familie. Sheila waardeert haar bereidheid om haar zichzelf te laten bewijzen. “Ik wou dat Brooke hetzelfde zou doen.” Ze begint te razen dat Brooke zo veroordelend en machtig is. Ze dacht dat Taylor net zo geïrriteerd zou zijn met Brooke.
Taylor, Sheila bezoeken kantoor B&B

Meer: Foto’s: Don Diamont viert ‘meest rommelige’ verjaardag met tweeling

In het ontwerpbureau van Forrester Creations vindt Carter Parijs diep in gedachten. Ze legt uit dat Zende en Sequoia vanavond uitgaan. Carter dacht dat dat was wat ze wilde – dat ze vrij waren om andere mensen te zien. “Wil je dat niet meer?” Paris informeert hem dat alles wat ze zei nog steeds staat, ze werd gewoon overrompeld door hem plannen maken met een drop-dead, prachtig model. Carter grinnikt: ‘Je bent jaloers. Je geeft nog steeds om Zende.’ Paris vindt Zende een geweldige kerel, maar ze maakte de beste keuze voor hen beiden. Hij verdient een vrouw die net zo in hem is als hij in haar is – er was altijd een onbalans in hun relatie. Carter waardeert haar eerlijkheid. Paris bedankt hem voor zijn steun en merkt op dat er door hem daar bij Forrester een deur voor haar is geopend. Carter is blij dat hij zijn instinct over haar heeft gevolgd – om zowel professionele als persoonlijke redenen. Ze intrigeert hem en stelt nooit teleur. “Je bent eindeloos fascinerend.” Paris mijmert dat hoe meer ze erbij zit, hoe meer ze gelooft dat het voor Zende het beste is om van zijn vrijheid te genieten. “Ik kan niet stoppen met denken aan onze kus.” Carter kan er ook niet aan denken.

Meer: De *echte* bedreiging voor ‘Bridge’

In de hut vertelt Liam aan Douglas dat zijn moeder naar oma is gegaan. Douglas flapt eruit: “Ik zag oma de kerstman kussen.” Nadat de jongen duidelijk heeft gemaakt dat het geen liedje is, hij heeft het echt gezien, vraagt ​​Liam of het kerstavond was. Douglas antwoordt onmiddellijk: “Nee, het was oudejaarsavond.” Liam staat versteld: “Nou, misschien is dat wat je denkt te hebben gezien.” Douglas, geïrriteerd, houdt vol dat hij het echt heeft gezien. Hope komt binnen en Liam vult haar in – hij denkt dat de jongen hen iets over Brooke probeert te vertellen. Douglas legt uit dat ze op oudejaarsavond oma de kerstman zag kussen. Hij ging terug om zijn knuffelkonijn te halen. “Ik liep naar het raam van de woonkamer en toen zag ik het.” Hope vraagt: “Heb je oma iemand zien kussen?” Douglas knikt, “Ja. De kerstman.”
Hope Liam wisselt B&B uit

In haar kamer tiert Sheila tegen zichzelf. Ze denkt dat Taylor graag de thee over Brooke zou morsen – zelfs met haar. Ze wil gewoon weten of ze in de val is gelopen die ze heeft gezet. ‘De dag van de afrekening komt eraan, Brooke. Vertrouw en geloof, het komt eraan,’ sist ze.
Sheila rant kamer B&B

Meer: Het levensveranderende dilemma van Burgess en Ruzek van Chicago PD

Alleen in de woonkamer vertelt Ridge aan Brooke hoe trots hij op haar is omdat ze met hem en haar dochter in het reine is gekomen over alles wat er op oudejaarsavond is gebeurd. Ze omhelzen elkaar en Brooke flitst om foto’s te maken met Deacon.

Meer: Sean Kanans moordende nacht

Volgende The Bold and the Beautiful: Liam en Hope krijgen perspectief over wat er met Brooke op nieuwjaarsdag zou kunnen zijn gebeurd.

Fris je geheugen op door terug te kijken op Taylor’s geschiedenis op Vet en mooi in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.