Press ESC to close

Bold & Beautiful Herschikking van Brooke & Ridge’s zoon RJ Forrester met Joshua Hoffman die op 21 april wordt uitgezonden


The Bold and the Beautiful’s Ridge is al een tijdje MIA sinds zijn romantische vooruitzichten voor Brooke opblies En Taylor. Het ziet er echter naar uit dat we het binnenkort gaan krijgen A Ridge terug op onze schermen! En nee, we bedoelen niet dat de show Thorsten Kaye vervangt!

Zoals onze zustersite Deadline meldt, Vet en mooi heeft de zoon van Brooke en Ridge, Ridge Forrester Jr., AKA RJ, herschikt! Joshua Hoffman stapt in de rol en begint over een week met filmen op dinsdag 14 maart. Nog beter, hij wordt uitgezonden op 21 april! Hoffman is geen onbekende op televisie, hij verscheen in alles van Showtime’s Schaamteloos om mee te spelen in Nickelodeon’s Talia in de keuken.

Wat RJ betreft, de laatste keer dat we hem zagen was vijf jaar geleden toen Anthony Turpel de jonge Forrester naar school stuurde nadat hij Sally’s kleine zusje Coco het hof had gemaakt. Vermoedelijk woonde hij bij Rick en Maya in Parijs, maar aangezien hij nu een jonge volwassene is en ze jaren geleden uit elkaar gingen, wie weet waar hij sindsdien is geweest!

De laatste keer dat we RJ zagen, kreeg hij colleges van zijn moeder met Coco!

Krediet: Howard Wise/JPI

Volgens Deadline zal RJ echter een bloeiende eigen carrière hebben als hij terugkeert, hoewel iets ons vertelt dat dit op de een of andere manier verband houdt met de mode-industrie! (Het is tenslotte het familiebedrijf.) De vraag is: zal hij de sleutel zijn in het herenigen van zijn ouders, of zal hij een grote chip op zijn schouder hebben als het gaat om hoe zijn vader zijn moeder al die jaren heeft behandeld?

Lees ook:  Bold & Beautiful Muziek: het maakt niet uit welk nummer je zoekt, je kunt het nu vinden

We veronderstelden dat als iemand eigenlijk wil om Brooke en Ridge te herenigen zou het RJ zijn, hun enige kind samen! Laten we hopen dat hij er niet zo enthousiast over wordt als Steffy en Thomas met hun ouders. Want we weten allemaal hoe dat is afgelopen!

Blijf op de hoogte van iedereen die in- en uitstapt Vet en mooi met onze fotogalerij van het komen en gaan van de show!

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]