Bold & Beautiful: Hope geeft Douglas op, Taylor geeft Ridge op


Hoeveel zou je opofferen voor liefde?

Terwijl de schijnbaar nooit eindigende strijd tussen de families Logan en Forrester zich meestal concentreerde op zaken van het hart, hebben de afgelopen weken de Vet en mooi clans kibbelen over de toekomst van de jonge Douglas.

Natuurlijk is het niet zo simpel als dat, aangezien verschillende relaties kunnen worden beïnvloed door de gevolgen, waaronder die van Ridge en de twee vrouwen tussen wie hij probeert te beslissen. Ironisch genoeg hebben, hoewel Hope en Thomas hun best hebben gedaan om door de lastige wateren te navigeren zonder al te veel schommeling van de spreekwoordelijke boot, iedereen om hen heen – inclusief Brooke, Taylor en Liam – het drama opgevoerd tot het punt waarop iets moet verlenen.

Of er moet een deal worden gesloten.

Wat als twee vliegen in één klap konden worden gedood? Stel je voor dat Hope voorstelt dat zij en Taylor een stille ontmoeting hebben in het kantoor van de wereldberoemde psychiater. Bij aankomst kan Hope diep ademhalen – alsof ze zich afvraagt ​​​​of ze zelfs de woorden kan uiten die ze gaat zeggen – voordat ze haar kaarten op tafel legt en een schokkend aanbod doet: Hope zal ermee instemmen Thomas de volledige voogdij over Douglas te geven … als Taylor stopt met het achtervolgen van Ridge.

Ridge Taylor keuken B&B

Meer: Zal Ridge zijn keuze maken in Aspen?

Denk er eens over na: elke vrouw zou een offer brengen. En natuurlijk, omdat deze deal alleen in het geheim kon worden gesloten, zou de inzet enorm zijn. Want zoals we allemaal weten, blijft niets geheim op soaps. Vroeg of laat zou de waarheid aan het licht komen. Ridge, die geloofde dat Taylor het met hem had verbroken (en misschien met Deacon of Jack was begonnen, al was het maar om haar favoriete ex ervan te overtuigen dat ze echt, echt voorbij waren), zou opnieuw verscheurd worden. Brooke zou geschokt zijn door de onthulling dat ze haar strijd tegen Taylor niet echt had ‘gewonnen’, maar dat ze Ridge op een presenteerblaadje had overhandigd.

Lees ook:  Bold & Beautiful Hits & Misses van Steffy/Finn Wedding, Sheila Return

hoop, liam promo cbs sport B&B

Meer: Steffy is klaar om op alle knoppen te drukken!

De gevolgen zouden even episch als verstrekkend zijn. Zou Thomas, als hij uiteindelijk hoorde van Hope’s offer, zich meer aangetrokken voelen tot – en geobsedeerd door – haar dan ooit? En erachter komen dat zijn vrouw achter zijn rug om deze geheime deal heeft gesloten, zou Liam misschien niet goed passen, en mogelijk zelfs het soort breuk in hun huwelijk veroorzaken waar Thomas doorheen kon glippen!

Wil je enkele van de grootste momenten in Hope’s leven opnieuw beleven? Bekijk de met geschiedenis gevulde fotogalerij hieronder!