Press ESC to close

Bold & Beautiful: Kan Ridge/Bill bewijzen dat Sheila een moordenaar is? Wie heeft ze vermoord?


B&B gedurfde mooie mashup ridge bill sheila thomas liam hope

Krediet: Howard Wise/JPI (3); CBS-screenshot

Een paar weken geleden ontdekte ik de grote wending die Vet en mooi deze week onthuld. En je herinnert je misschien dat ik zei dat soms weten wat er gaat komen niet noodzakelijkerwijs betekent dat je een verhaal beter begrijpt. Dit is zeker een geval waarin dat waar was. Laten we het hebben over wat we nu weten… en proberen een paar van de brandende vragen te beantwoorden die daardoor naar boven zijn gekomen!

Nou, nu is het allemaal logisch … of toch?

Vanaf het moment dat we erachter kwamen dat Bill en Sheila een item waren geworden, wachtte iedereen – van degenen in zijn leven tot kijkers thuis – op een verklaring. Er was vast meer aan de hand dan dat Bill helemaal in zijn vel zat omdat Katie en Brooke hem hadden afgewezen. Nu weten we dat Bill in feite Sheila speelt… met de hulp van de FBI… en Ridge.

Want waarom niet?

nok paardenstaart snavel bb

Het is op dit moment een beetje onduidelijk wat de rol van Ridge in dit “onderzoek” precies is. Is hij opgesloten in die computerkamer, wat zou kunnen verklaren waarom hij er zo smerig uitziet. (Hoe minder er wordt gezegd over die belachelijke mannenknot die hij opeens aan het sporten is, hoe beter. Ik bedoel, het is een keuze…)

Twee kleine woorden

Zoals wendingen gaan, was deze leuk. En ik ben helemaal niet tegen een grote onthulling die ertoe leidt dat het publiek zegt: “Holy crap … hey, wacht even!” Want wat is het nut van een soap als het ons niet elke dag laat afstemmen door ons te laten hangen? En wat is de beste manier om het publiek in de steek te laten, anders dan door het kleed uit hen weg te trekken op zo’n manier dat ze de allerbelangrijkste vraag blijven stellen: “Wat gebeurt er daarna?”

Lees ook:  Betty White Dead op 99: Doodsbrief van Bold & Beautiful's Ann Douglas

Bill Sheila B&B

Voorbeeld: Sheila verliest de controle!

Natuurlijk, de andere grote vraag waar fans mee zitten – en ik kan alleen maar aannemen dat die volgende week beantwoord zal worden – is waarom Bill Sheila in de eerste plaats uit de gevangenis heeft gehaald. Tenzij ik me vergis, hintte de show eigenlijk naar het antwoord tijdens de aflevering van woensdag. En de oproep kwam neer op twee kleine woorden: “Voor het leven.”

Waarom zou je Sheila een paar jaar opsluiten voor de poging tot moord op haar zoon en schoondochter als je haar achter de tralies kunt gooien en de sleutel kunt weggooien als je een daadwerkelijke moordbekentenis van haar krijgt?

Wie heeft Sheila vermoord?

Toen Bill Sheila probeerde te overtuigen dat ze haar ziel aan hem moest blootgeven, gaf hij toe dat ook hij mensen had vermoord. Dit leidde ertoe dat Sheila een reeks flashbacks kreeg. De eerste was van een man die van een balkon viel terwijl hij ruzie had met Sheila. Zoals het filmpje bewees, was dat zeker geen moord. Elke redelijk fatsoenlijke advocaat zou kunnen beweren dat het incident een ongeluk was. Misschien zware mishandeling?

gedurfde mooie sheila steffy wijzende vinger

De tweede clips toonden echter Sheila in volledige imkerkleding die de zoemende wezens losliet. Wat nieuwere fans misschien niet weten, is dat ze die bijen gebruikte om een ​​man aan te vallen met een dodelijke allergie voor hun gif. En dat, mijn vrienden, is zeker waar ze op aandringen Wet & gezag moord met voorbedachten rade!

Thomas kon eindelijk een overwinning scoren

Liam reageerde op het nieuws dat zijn vrouw met Thomas samenwerkte precies zoals we wisten dat hij zou doen. Dit zou een keerpunt kunnen zijn voor de zoon van Taylor en Ridge. Thomas hoeft alleen maar de beste versie van zichzelf te zijn. Wees erbij om te luisteren wanneer Hope’s huwelijk uit elkaar begint te vallen, maak die ontwerpen die blijkbaar alleen hij – van alle ontwerpers ter wereld – kan produceren. Zonder een woord te zeggen, zou hij aan Hope kunnen bewijzen dat hij de betere man voor haar is.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Katherine Kelly deelt enkelblessure-update, video

Thomas Hope bank B&B

Meer: Sean Kanan (Deacon) vertelt over zijn eigen pijnlijke verleden

Dit zal natuurlijk alleen werken als hij echt, echt, oprecht is veranderd … en alle vervelende stemmen in zijn hoofd tot zwijgen kan brengen die hem vertellen dat een beetje manipulatie Liam er misschien nog slechter uit kan laten zien of iets in die richting.

Waar zijn mijn single dudes?

Een paar weken geleden wilde Taylor BFF Brooke helpen een nieuwe man te vinden. Zeker, het resulteerde in precies één date met Hollis voordat hij bevriend raakte, maar Taylor deed tenminste de moeite. Het wordt tijd dat Brooke hetzelfde doet. Taylor is een grappige, slimme, mooie vrouw – om nog maar te zwijgen van een wereldberoemde psychiater (patent aangevraagd) – die liefde verdient.

Gedurfde samenvatting Brooke Taylor kijkt naar Hollis

Castingnieuws: Brooke krijgt de broodnodige steun!

Er zijn zeker genoeg jongens in de buurt waar ze rekening mee moet houden. Ik weet Vet en mooi heeft de neiging om zijn zinnen op een paar te zetten en zich er dan aan te houden, de reactie van de kijker is verdoemd. (Juist, Wyatt en Flo?) Maar waarom zou je geen verhaal doen waarin Taylor eigenlijk is De Vrijgezellin, met verschillende jongens die haar van haar voeten proberen te vegen? Het zou een geweldige manier zijn om een ​​reeks scheikundetests te doen voordat je beslist over een koppeling en iets heel anders te doen voor deze show.

Willekeurige gedachten

Liam Hope bed & breakfast

• Ik weet dat ik niet de enige ben die Liam een ​​klap wilde geven toen hij Hope herhaaldelijk vroeg hoeveel kansen ze Thomas zou geven. Oh, ik weet het niet, Liam… Ik wil er minstens zoveel zeggen als ze je gaf terwijl je heen en weer stuiterde tussen haar en Steffy?

Lees ook:  Bold & Beautiful Baby Killian van Alum Adrienne Frantz terug in ziekenhuis met hoge koorts

• Een pluim voor Vet en mooi voor de timing van hun grote onthulling. Ik vind het altijd vervelend als March Madness (of iets anders) mijn soaps onderbreekt, maar jongen, dat was een geweldige cliffhanger!

• Het was interessant om Wyatt en Liam met Deacon te zien omgaan. Hope’s man en vader hebben een rotsachtige geschiedenis, maar het is logisch dat ze zouden proberen om met elkaar om te gaan omwille van haar. Ik wou dat Deacon alle banden met Sheila verbrak. Ik geloof gewoon niet dat hij alles zou riskeren – inclusief zijn nieuwe bedrijf en het respect van zijn dochter – omdat Sheila geweldig is in de zak.

Welke Vet en mooi koppels, verhaallijnen en personages de neiging hebben om schermutselingen tussen fans te veroorzaken? Ontdek het in de galerij hieronder!

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]