Press ESC to close

Bold & Beautiful: Krista Allen’s bericht aan Ridge/Taylor ‘Tridge’-fans


“Als het moeilijk wordt, gaan de moeilijk…”

Je weet hoe het oude gezegde gaat en uiteindelijk omringt de betekenis ervan een moeilijke situatie en hoe de betrokkenen sterk staan ​​en onder ogen zien wat er gaat komen… En dat is precies wat fans van The Bold and the Beautiful’s Taylor en Ridge hebben gedaan – sterk blijven en vechten voor ‘Tridge’.

Overdag sterren waarderen de steun van fans altijd en Krista Allen is niet anders. In feite had de CBS-soapactrice een heel speciale boodschap voor degenen die toegewijd zijn gebleven in het goede gevecht waar het Taylor en Ridge betreft.

“Paarse hart-emoji’s naar de ‘TridgeFam’-fandom sturen,” zei Allen. ‘Gehavend en gekneusd en nog steeds aan het vechten in de frontlinie… ook al zie ik dat we de laatste tijd wat slachtoffers hebben gemaakt. Ik zie je. Ik hoor je. Ik waardeer jullie. Ik houd van je.”

En na maanden van heen en weer emoties kregen ze eindelijk hun wens en Ridge en Taylor gaan weer door het gangpad. Deze keer is het echter niet alleen Brooke dat fans zich zorgen moeten maken over het onderbreken en verpesten van hun bruiloft.

Lees ook:  Waar is Bold & Beautifulis Flo? Scott Clifton en Darin Brooks wegen mee op de verloofde van Wyatt

Nu Douglas weet wat zijn vader deed – en de reden waarom Ridge oma Brooke in de eerste plaats verliet – zullen alle ogen gericht zijn op de kleine jongen, zijn vader en ach, zelfs een paar anderen die de stukken in elkaar kunnen passen nadat ze over Douglas hebben gehoord. ‘ nette stem-app.

Meer: Zie Bold & Beautiful star’s day tijdens papa-dienst

Natuurlijk kan de bruiloft ook zonder problemen verlopen, maar we weten allemaal dat wanneer de waarheid wordt onthuld, er grote gevolgen zullen zijn en dat “Tridge” misschien niet het lang en gelukkig zal krijgen dat fans – en Taylor – en Steffy en Thomas – hoopten.

Zorg ervoor dat je ons in het commentaargedeelte laat weten hoe je deze verhaallijn zou willen zien spelen.

Voor nu, kijk met ons mee terwijl we terugkijken Vet en mooi’s meest memorabele liefdesdriehoeken in onderstaande fotogalerij.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]