Bold & Beautiful: Krista Allen’s inspirerende boodschap werkt averechts op Taylor & Ridge-keuzes


Noch actrice noch personage houden tegen!

Krista Allen is nooit bang geweest om zich uit te spreken, of het nu over het leven gaat of over haar Vet en mooi karakter. Hoezeer ze ook sympathiseert met Taylor, Allen heeft dat ook veel problemen met haar acties – vooral als het om Ridge gaat! Toch houdt ze nooit op om het opbeurende en inspirerende te vinden, zelfs in de meest rommelige situaties.

Meer: Hebben we dit Sheila-mysterie al ontdekt?

En dat is wat de actrice probeerde te doen toen ze een voorproefje gaf van de aflevering van maandag van Vet en mooi. Je weet wel, de aflevering waarin Taylor besloot te stoppen met aardig met Brooke te spelen en haar vertelde dat Ridge hun kinderen had verwaarloosd voor de blondine… na hoeveel jaar Taylor de stad uit was? Ja, daar hadden we een paar dingen over te zeggen.

Toch wilde Allen een opbeurende boodschap delen die uit het geheel kwam.

“Soms”, twitterde ze, “is de engste brug om te verbranden die tussen jou en de persoon die je dacht te moeten zijn.”

Fans echter… vatten het niet helemaal op als de inspirerende boodschap die de actrice had gehoopt! In plaats daarvan keerden ze het vierkant terug naar Taylor, zelfs terwijl ze mijmerden over de “cryptische” aard van het bericht!

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers for April 23, 2021: A New Theory About Vinny's Death! | Soap Opera News

“Je zegt cryptisch,” antwoordde Allen op een gegeven moment, “ik zeg diep. Taylor’s rommelige groeireis is misschien voor velen herkenbaar.”

Heck, als ze het zo zegt, wie van ons heeft er niet een puinhoop van gemaakt terwijl we probeerden te groeien? We willen niemand zijn, dus misschien moeten we Taylor niet zo snel veroordelen. Je weet tenslotte wat ze zeggen over degenen die in glazen huizen wonen. Wacht, dat zou eigenlijk van toepassing kunnen zijn op de beschuldigingen die Taylor aan het begin van de week naar Brooke gooide. Misschien moeten we daar niet heen gaan…

Hoe dan ook, toen mensen probeerden na te denken over wat Allens tweet betekende, vroeg Hannah Lerum om opheldering. Allen antwoordde dat ze “gewoon een bericht tweet over ons uit de weg gaan… zo diep ben ik.”

En dan was er TeamSteffi1, die zich zorgen maakte dat Taylor zou proberen te veranderen wie ze was voor Ridge. Maar, voegde ze eraan toe: ‘Ik hoop van niet. Taylor is fantastisch zoals ze is.”

De actrice kon het niet helpen, maar lachte op dit punt en merkte op: “Op de een of andere manier is deze tweet niet de inspiratie voor zelfliefde die ik me had voorgesteld.”

Dat is eerlijk, maar dat geldt ook voor het feit dat Taylor doet hebben de neiging om twijfelachtige keuzes te maken, dus het is een beetje begrijpelijk als de gedachten van fans daarheen gingen!

Meer: Wie is de volgende die uit de dood wordt teruggebracht?

Het goede nieuws is, veel fans deed de boodschap begrepen, en kwam binnen met antwoorden over hoe ze deze harde waarheid in hun eigen leven al onder ogen hadden moeten zien. Soms staan ​​we onszelf in de weg als het gaat om groei en geluk. Taylor is niet de enige die het doet.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge realiseert zich dat hij naar Aspen en Taylor moet gaan

Maar heer, Taylor, misschien haast u zich om die brug in brand te steken met de persoon die u dacht te moeten zijn. Eigenlijk, als we hier specifiek gaan worden, schiet op en verbrand dat “Trigger” voordat het te laat is! Opnieuw.

Inhalen Vet en mooi’s langstlopende on-again/off-again… on-again liefdesverhaal met onze fotogalerij van Brooke en Ridge’s relatie.