Bold & Beautiful: Liam bereidt zich voor om te gaan biechten en naar de gevangenis te gaan


Bij Spencer Publications probeert Bill verwoed Liam te bereiken en laat hem een ​​voicemail achter om hem te bellen voordat hij een beslissing neemt die hij niet kan terugnemen. Wyatt arriveert en Bill snauwt naar hem. Wyatt zoekt Liam en vraagt ​​zich af waarom hij niet meer aan het werk is. “Is er iets gebeurd?” Hij legt uit dat hij hem niet probeert te irriteren, maar dat ze zijn familie zijn. Bill zegt dat alles in orde is. Wyatt werpt tegen dat het niet goed gaat met Vinny, hij is dood. Bill doet een schijndans op zijn graf en meent dat gerechtigheid een gerecht is dat het best koud wordt geserveerd. Wyatt mijmert over de dood van de enige persoon die de vaderschapspuin heeft veroorzaakt en vraagt: “Weet de politie wie Thomas ‘beste vriend heeft vermoord?” Bill brult dat hij nooit meer over Vinny wil praten!

Meer: Will Zoe’s exit-verhaal komt met een wending

Bij Forrester Creations legt Brooke aan Ridge uit dat ze wilde weten wat Bills zorgen waren over Hope en Liam. Thomas komt binnen en geeft toe dat er een probleem met hem is. Hij legt uit dat hij hem gisteren heeft gezien en dat hij vreselijke dingen over Vinny zei, wat hem eraan herinnerde hoe vreselijk Bill is. Ridge bedenkt dat Bill vanaf de eerste dag verschrikkelijk is geweest voor zijn familie. Thomas legt uit dat hij daar was over een functie in Eye on Fashion en niet bij Bills kantoor had moeten langsgaan. Brooke vraagt ​​wat er is gebeurd.
Thomas, Brooke kantoor B&B

Meer: B&B hartenbrekers plagen zomer zonder shirt

Thomas zegt dat Bill vol minachting was voor Vinny – hij deed alsof hij wilde dat de persoon die hem vermoordde ermee wegkwam. Ze bespreken de redenen van Vinny om de resultaten van de vaderschapstest om te wisselen. Thomas kende hem beter dan wie dan ook en hij was geen slecht mens… hij verdiende het niet om zo te sterven. Brooke is verrast om te horen dat Thomas Douglas nog een nacht heeft gehouden, maar is blij dat zij en Liam meer tijd alleen hebben doorgebracht. Thomas wil oprecht het beste voor hen. Brooke lijkt overtuigd en lacht naar Ridge nadat Thomas is vertrokken.
Thomas kantoor B&B

Brooke en Ridge schreeuwen en ze geeft toe dat er een kans is dat ze begint te geloven dat Thomas is veranderd. Ridge mijmert: “Wel, halleluja!” Ridge vraagt ​​haar het nog een keer te zeggen. Brooke is niet klaar om zijn fanclub te leiden, maar ze ziet wel een verandering. Ridge vindt dat geweldig en waardeert haar.
Ridge glimlach B&B

In de hut zegt Liam tegen Hope dat het geen zin heeft om met zijn vader te praten; ze weten allebei wat hij zal zeggen. Hij vraagt ​​zich af of Baker hem meteen in hechtenis zal nemen. Hope vraagt ​​of hij echt klaar is om het politiebureau binnen te lopen en zichzelf aan te geven. Ze realiseert zich dat het nemen van verantwoording een enorm gewicht van zijn schouders zal tillen. Liam bevestigt dat dit het juiste is om te doen. Hope vraagt: “Maar is dat zo?” Ze vraagt ​​zich af of het wel de moeite waard is om zijn familie te verliezen door het juiste te doen. “Is het juist om onze kinderen zonder hun vader achter te laten?” Haar stem trilt als ze protesteert dat ze hem nodig hebben; ze heeft hem nodig. Hope herinnert hem eraan dat dit eigenlijk allemaal van Bill is – wat er met zijn familie en bedrijf gebeurt als dit uitkomt. Ze vraagt ​​zich af of het het allemaal wel waard is voor… Vinny. Hope snikt dat ze klinkt als een vreselijk persoon, maar Liam die naar de gevangenis gaat, zal Vinny niet terugbrengen.

Meer: Steffy terug schok?

Liam verslikt zich als zijn kinderen denken dat hij op een dag is vertrokken en nooit meer terugkwam, en hij voelt zich gekweld. Op dat moment komt Thomas binnen met Douglas. Als het voelt alsof ze iets hebben onderbroken. Douglas vraagt ​​of ze in orde zijn. Ze willen dat ze allebei gelukkig zijn. Thomas besluit Douglas mee te nemen om met de bal te spelen. Liam bedankt Thom voor zijn aanwezigheid voor Beth en Douglas. Thomas houdt van de kinderen. Liam vecht tegen tranen terwijl ze gaan.

Meer: B&B Daytime Emmy noms

In zijn kantoor loopt Bill heen en weer en mompelt: ‘Kom op, Liam. Geef antwoord.”

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy en Finn leren het geslacht van hun ongeboren baby.

Stop en haal onze soap zomer preview en voorspellingen in de onderstaande galerij. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox afgeleverd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.